cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2012.

clock-img

24.11.2012, 23:55

clock-img

ikacc

pencil-img

326

Bravo Mati, i ja cu pokusati, ali ne obecavam da li cu moci jos kojui

Lana moja sreca najveca!

clock-img

25.11.2012, 07:26

clock-img

cockic

pencil-img

4591

dunja ja te pitah jyce da li ako sam napisala dvoje dece moze da se prepravi na jedno znaci samo petar 2godine 8 meseci sa dvoje odraslih tj.ja i mm user posted image

clock-img

25.11.2012, 13:58

clock-img

mati

pencil-img

6667

Jedno pitanje za sve one koje prave lutke. Gde se kupuje punjenje? Ne bi punila vatom jer cim se nakvasi to je gotova prica. Za prvu smo pozajmili od jedne Matine rasivene igracke. user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

25.11.2012, 14:06

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Mati,da ne kvarimo temu o Deda Mrazu,o lutkicama čemo pisati OVDE

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

26.11.2012, 11:36

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Dunja hoce li negde biti spisak ko je uplatio. Ja sam svekrvu poslala da uplati pa samo da budem sigurna da je dobro uplatila. Ne bih da propustim ovo druzenje user posted image

clock-img

26.11.2012, 11:47

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

IZVORNA PORUKA: cockic

dunja ja te pitah jyce da li ako sam napisala dvoje dece moze da se prepravi na jedno znaci samo petar 2godine 8 meseci sa dvoje odraslih tj.ja i mm user posted image

Može mila, nisam videla, prepravljam :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

26.11.2012, 11:52

clock-img

cockic

pencil-img

4591

Ok :))

ja planiram kasnije da yplatim kad bydem isla da prosetam sa cerom i po sina y vrtic,svraticy do poste e sad koliko znam to ce malo dyze pytovati.tj.videcete yplaty tek za par dana jer tako ili gresim ?

yglavnom ja kad yplatim pisem ovde da sam yplatila pa cekam da je vidite user posted image

clock-img

26.11.2012, 11:53

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

IZVORNA PORUKA: dijana1

Dunja hoce li negde biti spisak ko je uplatio. Ja sam svekrvu poslala da uplati pa samo da budem sigurna da je dobro uplatila. Ne bih da propustim ovo druzenje user posted image

Uradićemo presek u petak popodne, pa ću obeležiti pored svakog nicka uplatu, a onima koji nisu uplatili poslaću podsetnik na pp.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

26.11.2012, 15:13

clock-img

cockic

pencil-img

4591

yplatila y posti pre pola sata user posted image

gledamo se na deda mrazy user posted image

clock-img

26.11.2012, 19:32

clock-img

srecica_80

pencil-img

194

ja cu uplatiti prvog, ne mogu pre. Koliko znam rok je do treceg, jel tako?

clock-img

26.11.2012, 20:48

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Je li kasno da uplatim 3,pošto nisam sigurna kada će mi leći platauser posted image možda će 1 ali 3 je sigurno?

clock-img

26.11.2012, 20:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Nije kasno, može i 3.12., to je poslednji dan user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

27.11.2012, 09:04

clock-img

minna

pencil-img

3196

Uplatila sam. Opet da pitam sta je bilo da dedom za Bg, da nisam nesto propustila, ako uzmemo njihovog hocemo li jos dodatno uplacivati?

clock-img

27.11.2012, 11:32

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Dedu sam rezervisala, i ništa dodatno ne uplaćujete, ovo je konačna zbirna cena, uzeli smo sve u obzir. user posted image

IZVORNA PORUKA: minna

Uplatila sam. Opet da pitam sta je bilo da dedom za Bg, da nisam nesto propustila, ako uzmemo njihovog hocemo li jos dodatno uplacivati?

< Poruku je uredio dunja RR -- 27.11.2012 11:33:29 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

27.11.2012, 12:27

clock-img

new nick

pencil-img

72

IZVORNA PORUKA: mati

Jedno pitanje za sve one koje prave lutke. Gde se kupuje punjenje? Ne bi punila vatom jer cim se nakvasi to je gotova prica. Za prvu smo pozajmili od jedne Matine rasivene igracke. user posted image

Ja sam imala neke krpice, carape, majice, pa sam ih isekla na tracice i time punila. Trebalo bi da bude u prodavnicama gde se prodaju kanapi, mozda vunica, pozamanterija...

Ex Cicko

clock-img

27.11.2012, 13:46

clock-img

gagins

pencil-img

680

Ja cu zenice najverovatnije morati da odustanem od Deda Mraza ove godineuser posted image ,znam da suma nije velika ali ipak nam plata leze tek 6. u mesecu(nazalost to niko nije uzeo u razmatranje),ali Boze moj.Moja drugarica bi zelela da uskoci na moje mesto ako je tako nesto moguce,ukoliko ja definitivno odustanem?!

clock-img

27.11.2012, 14:00

clock-img

mati

pencil-img

6667

Da, i meni je plata 6. Od ove sad je ostalo za do sestog ali za potrebe bez stiskanja, tako da cu i ja morati da se snalazim.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

27.11.2012, 14:26

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja sve hocu da napisem pa mi bzvz da kukam, plata od 5 user posted image ....neverujem...

clock-img

27.11.2012, 15:03

clock-img

zamenica

pencil-img

16

Po cenu da ispadnem neobaveštena ili nepismena, moram da pitam: da li se na uplatnici negde naglašava da je račun kod Uni Credit banke? I da li su vam primaoca prihvatili bez adrese (znam da to može da bude problem, a mi ovde imamo samo ime)?

Ne zelim da budem u pravu, zelim samo da budem srecna. - MBM

clock-img

27.11.2012, 15:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30436

Ne piše se kod koje je banke, samo broj računa, to je bila samo obavest. legle su uplate, tako da verujem da prolazi i bez adrese, ali ajde neka kažu oni koji su uplaćivali, da li je bilo problema oko toga.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

27.11.2012, 15:16

clock-img

minna

pencil-img

3196

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Dedu sam rezervisala, i ništa dodatno ne uplaćujete, ovo je konačna zbirna cena, uzeli smo sve u obzir. user posted image

IZVORNA PORUKA: minna

user posted image

Meni nisu pravili problem sto nema adrese, uplatila sam u posti.

clock-img

27.11.2012, 15:23

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ni meni nije bilo problema sa adresom primaoca isto posta.samo je napisala mojy adresy user posted image kao da ce vama nesto znaciti moja adresa koja se lepo i ne vidi naskabala jeuser posted image ona sa saltera.neko pise neko ne te adrese y polje yplatioca.

sve y svemy pitanje je bilo za primaoca niko me nista nije pitao.

clock-img

27.11.2012, 15:39

clock-img

zamenica

pencil-img

16

Ne piše se kod koje je banke, samo broj računa, to je bila samo obavest. legle su uplate, tako da verujem da prolazi i bez adrese, ali ajde neka kažu oni koji su uplaćivali, da li je bilo problema oko toga.

Hvala najlepše!

Ne zelim da budem u pravu, zelim samo da budem srecna. - MBM

clock-img

27.11.2012, 16:52

clock-img

sanji

pencil-img

1583

I ja uplatila. Bez adrese, samo ono ime koje si nam dala u pp-u. Teta je bila malo zbunjena sa uplatnicom pa me je pitala šta to plaćamo. Kad sam joj rekla samo se nasmejala i provukla uplatnicu!

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

27.11.2012, 18:12

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

IZVORNA PORUKA: mati

Da, i meni je plata 6. Od ove sad je ostalo za do sestog ali za potrebe bez stiskanja, tako da cu i ja morati da se snalazim.

Isti problem i kod mene.user posted image
Može li se nešto ipak produžiti, odložiti?user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel