cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2012.

clock-img

11.11.2012, 21:28

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Tako je rekla, a kaže da im rođendani valjda traju sat i po, pa čak i ako bi negde uspela da nas uglavi, opet bi bilo sat i po, a to nam je malo?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

11.11.2012, 22:01

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Jao opasna je!user posted image A sve će da prihvati samo da odradi posao! I sinove je uposlila user posted image Ja se sve nadam da će popustiti i dati neki bolji termin. user posted image Ja treba u utorak da je zovem da zakažem za firmu. Ali mi pravimo radnim danom i to poslednje nedelje decembra pa neće biti problem za termin. Kod nas to obično traje dva sata. Dok se deca malo poigraju, pa dok se svima da paketić i slikaju sa Deda Mrazom, potraje to nekad i duže od dva sata.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

11.11.2012, 22:06

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Mod, pa hajde ako možeš i ti joj spomeni u utorak, pa mi javni pta je rekla, ja ću je nazvati posle tebe :)

A koliko inače to košta za 3 sata?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

11.11.2012, 22:08

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Da se razumemo, koliko god da košta, RR bi joj dala reklamu u tom ili višem iznosu, znači nikako ne tražimo da se ide na njenu štetu ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

11.11.2012, 22:10

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

Evo ako mora i ime deteta - Petra :)

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

11.11.2012, 22:26

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ja bih volela da dodjem na Deda Mraza,a najblize mi je u Nisu,Bg i Ns su mi daleko.
KAd odlucite za termin,javljam.

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

11.11.2012, 23:26

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ja zbog čestog seljakanja i odsustvaa mma, ne znam ni gde ću biti za dva dana, a kamo li gde ću biti 15.12.user posted image Ako nije neki sneg, mogu i sama da dovezem sebe i bebca koji je među najmlađima u Nišu. On spava i u 13h i u 17h, ali nikakav problem da tog dana malo manevrišemo s vremenom. Po meni, presudno je da prostor bude odgovarajući i deda mraz profesionalac, da ne improvizujemo previše.
Da se ja pitam...birala bih igraonicu Suser posted image ! Ali tu su i druge mame, pa kako rešimo. Ispade da smo mi iz Niša mnogo komplikovane...user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 11.11.2012 23:28:03 >

clock-img

11.11.2012, 23:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Sad sam gledala slike Smajlija.... sjajne su.... odaje utisak dobrog provoda i za decu i za roditelje user posted image

clock-img

11.11.2012, 23:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

IZVORNA PORUKA: Olga RR

je l ' vidite koliko je bilo jednostavno organizovati u Novom Sadu , je l moze , moze , posto , toliko i toliko , hvala dovidjenja user posted image

user posted image

clock-img

12.11.2012, 00:11

clock-img

ikacc

pencil-img

326

Da li se jos mogu prijaviti mame iz NIsa, i koja je cena paketica?

Lana moja sreca najveca!

clock-img

12.11.2012, 00:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

IZVORNA PORUKA: ikacc

Da li se jos mogu prijaviti mame iz NIsa, i koja je cena paketica?

Naravno Ikacc, prijava je do 20.11. a cena paketića još nije objavljena user posted image

clock-img

12.11.2012, 00:23

clock-img

ikacc

pencil-img

326

Evo i ja bih da se prijavim, a da li moze jos neka mama ili dete?

Lana moja sreca najveca!

clock-img

12.11.2012, 00:28

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

IZVORNA PORUKA: ikacc

Evo i ja bih da se prijavim, a da li moze jos neka mama ili dete?

Mislim da može, samo prijavi broj dece, i imena naravno, i koliko roditelja dolazi. Ipak pitaj Dunju RR preko PP da bi bila sigurna.

clock-img

12.11.2012, 00:32

clock-img

ikacc

pencil-img

326

Ok. Hvala Ivanka

Lana moja sreca najveca!

clock-img

12.11.2012, 00:56

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

ja bih da prijavim moju devojcicu, koja ce tada imati 3,5 meseca i sebe, mozda dodje i nm. prijavljujemo se za ns.

clock-img

12.11.2012, 01:12

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

znamo li okvirno vreme i mesto za BG?
ili, da se ja sad okvirno prijavim-dakleM Jana 9 godina, Lena ( u tom trenutku )oko 360 dana , moja malenkost i eventualno mm ako ga poteram u.ranom motkom user posted image
a mozda, okvirno-cena?

clock-img

12.11.2012, 08:07

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Olga RR

je l ' vidite koliko je bilo jednostavno organizovati u Novom Sadu , je l moze , moze , posto , toliko i toliko , hvala dovidjenja user posted image

user posted image

a bilo je komplikovano pa zato smajli koji koluta ocima ili sta ?

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.11.2012, 11:25

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Ja ću da pišem predloge za Beograd, pa vi komentarišite. Moram da napomenem da sam zvala i poslala brdo mailova, i ljubazna gospođa iz igraonice Kamičak u Sava Centru KLIK mi se za sada jedina javila. Znam da vam ponuđeno vreme verovatno neće odgovarati, ali molim komentare.

Ponudila nam je 22.12. ili 23.12. ujutru od 9 do 12, ili radni dan 17.12, 18.12, od 16.00 do 19.30. (za ovaj termin sam joj rekla da verovatno otpada u strartu).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.11.2012, 11:55

clock-img

Anoniman

Meni ta rana vikend varijanta skroz odgovara, s tim da sam ja na 10 minuta od Sava centra pa treba sačekati mame koje su dalje da kažu svoje mišljenje. Radni dan u 16 ne mogu ni teoretski da postignem.

clock-img

12.11.2012, 11:58

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

Pretpostavila sam Gae da radni dan ne dolazi u obzir, tako sam i rekla vlasnici, možda ova rana varijanta. I meni je OK, ali ajd da vidimo šta će drugi reći.

Da li je neko bio u ovoj igraonici?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

12.11.2012, 12:08

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Ako se dobro sjecam, prosle godine ju je minaVB hvalila. Sto se tice radnog dana znam da nece odgovarati bilo kome ko radi. Nama rani vikend isto odgovara jer moji vampircici ustaju u 6 tako da bi mi i doruckovali i laganini stigli na paketice. user posted image

clock-img

12.11.2012, 12:19

clock-img

viking

pencil-img

6644

Da, ja mislim da je mina slavila Vanji rođendan u toj igraonici.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

12.11.2012, 12:22

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Nama je to bas bas ranouser posted image
Ako se odlucite ipak za tu igraonicu, doci cemo ali kasnije, bar na pola sata

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

12.11.2012, 13:27

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Što se nas tiče možemo da se iscimamo taj jedan dan gde god i kada god da bude. Naravno ne možemo radni dan u radno vreme!
Ne znam zašto je toliki problem što je rano ili u vreme dremke, biće im zabavno pa će da zaborave da li im se spava,da li su gladni itd.
Mislim da je za klince i njihovo raspoloženje super jutro :-) bar nama jeste!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

12.11.2012, 13:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

Meni odgovara 23.12. ali teško da ćemo stići jer moje dete spava do pola 9, 9, pa dok klopa, dok se mi izvučemo iz našeg sela.. možda bi stigli oko 11, pola 12.

Dunja, ne možeš svima ugoditi. Najbolje je da nađeš ono što ti misliš da je ok, pa ko došao dobrodošao. Kako god okreneš, neko neće doći.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!