cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Prelomi kostiju

clock-img

11.08.2014, 07:22

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja sam se kao mala nekoliko puta lomila tj. imala sam prelome kostiju na rukama i dva puta potres mozga i naprsnuće lobanje,ali koliko se sećam tada nije bilo osiguranja i ništa nisam dobila ,osim duuuugoog boravka u bolniciuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

11.08.2014, 10:44

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ima i tema o tome: Osiguranje u vrticima

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

15.06.2020, 23:37

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Da li je neko u kontaktu sa Serpicom, poslala bih joj poruku da razmenimo iskustva. Sin je slomio nogu, na sam pomen da treba da ga odnesemo do kupatila i slicno vristi, a i inace pola dana prevsristi jer ga boli ili ima neki neopisiv strah od moguceg bola. Koliko dugo traju bolovi, gips je stavljen juce?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

16.06.2020, 14:51

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Isidora,

Mi nismo lomili noge, ali jesmo ruke više puta. Vjerujem da bez obzira na dio tijela koji je polomljen, proces bude isti. Bolovi bi prestajali obično drugi dan po stavljanju gipsa. Do tada nešto protiv bolova. Brz oporavak želim!

clock-img

17.06.2020, 09:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Isidora zelim brz oporavak.

Pisi Serpici  na fb,vidjam da je aktivna tamo

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

17.06.2020, 10:42

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Hvala cula sam se sa Serpicom😊Sin je hvala Bogu bolje, ne boli ga vise toliko, prva dva dana je bio pakao, vristao je po ceo dan i noc. 😥

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...