cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Progutati ili ne progutati

clock-img

09.01.2012, 23:17

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

ih kakva siuser posted image

clock-img

09.01.2012, 23:20

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

user posted image user posted image user posted image vise ne dolazim u ovu temu!!!

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

clock-img

09.01.2012, 23:22

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

samo da virnesuser posted image

clock-img

09.01.2012, 23:23

clock-img

degu

pencil-img

11332

Joj što ste mi fine, pa što virite onda? user posted image
Ja ne gutam, koristila sam je samo u kozmetičke svrhe user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

09.01.2012, 23:23

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

ja nevirim ja sam tu zvanicno i javnouser posted image

clock-img

09.01.2012, 23:25

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Ama ovo je poslednji put da dolazim ovde!!!
Moze kao melem...

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

clock-img

09.01.2012, 23:47

clock-img

maca821

pencil-img

3514

user posted image

clock-img

10.01.2012, 23:21

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Glasam zauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma nepamtim kad smo upraznjavali oral a ovo i ne mislim u zivotu da probam-mislim da bih povratila automatskiuser posted image

clock-img

01.02.2012, 20:10

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

sad kad se radi na bebi nista se nebacauser posted image

clock-img

01.02.2012, 20:15

clock-img

Rada T.

pencil-img

333

Beš mi sve ako ste normalne user posted image user posted image user posted image

Ja kontala ovo tema oko gutanja teških reči kad ono prc user posted image user posted image user posted image

Ja obožavam da se user posted image sa mojim hazbndom, što je donekle i normalno... kao što je normalno sve i svašta ako nas ponese momenat user posted image

Što žena može iz mesta... đavo ne može ni iz zaleta!

clock-img

01.02.2012, 20:18

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: Rada T.

Beš mi sve ako ste normalne user posted image user posted image user posted image

Ja kontala ovo tema oko gutanja teških reči kad ono prc user posted image user posted image user posted image

Ja obožavam da se user posted image sa mojim hazbndom, što je donekle i normalno... kao što je normalno sve i svašta ako nas ponese momenat user posted image

user posted image user posted image

clock-img

02.02.2012, 17:37

clock-img

peca

pencil-img

1755

Kako kad, slabo u zadnje vreme, sto se i vidi iz prilozene trudnoce user posted image a i zavisi koliko je "stara", kao i sta je konzumirao pre toga jer od toga zavisi jacina, ukus itd. znam da je onako slatko ispljunem ako zavrsi u ustima a meni se ne dopadne ukus user posted image

clock-img

02.02.2012, 17:38

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

user posted image

IZVORNA PORUKA: peca

Kako kad, slabo u zadnje vreme, sto se i vidi iz prilozene trudnoce user posted image a i zavisi koliko je "stara", kao i sta je konzumirao pre toga jer od toga zavisi jacina, ukus itd. znam da je onako slatko ispljunem ako zavrsi u ustima a meni se ne dopadne ukus user posted image

user posted image

clock-img

02.02.2012, 17:41

clock-img

maca821

pencil-img

3514

Ma beži, odvratan je ukususer posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

clock-img

03.02.2012, 13:26

clock-img

Pappa.D

pencil-img

46

Moja supruga je probala, ali na moju veliku žalost, ukus joj nije po volji.

clock-img

03.02.2012, 13:28

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Pappa.D

Bi li ti probao neke njene izlucevine?

clock-img

03.02.2012, 13:32

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Vuko, svaki je suprug probao izlučevine svoje supruge, u to sam sigurna.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.02.2012, 13:38

clock-img

Pappa.D

pencil-img

46

IZVORNA PORUKA: vukosava

Bi li ti probao neke njene izlucevine?

Izvini, ali zar za vreme oralnog seksa mi ne probamo "izlučevine" naših lepših polovina? user posted image

clock-img

03.02.2012, 13:41

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Izvini, ali zar za vreme oralnog seksa mi ne probamo "izlučevine" naših lepših polovina? user posted image

Znaci odgovor ti je da. A mozda se razlikuju u ukusu? Aj objasni nam sa muske strane sto ti je to toliko bitno da ti zena guta?

Ne slazem se sa tobom u pretpostavci da se obavezno svi oralno seksaju. A kamoli da hoce da gutaju tudje izlucevine.

clock-img

03.02.2012, 13:53

clock-img

Pappa.D

pencil-img

46

Pogrešno si me shvatila. Nikada nisam, niti imam nameru, da svoju suprugu prisiljavam na bilo šta u životu, a tako ni u seksu. Progutala je, nije joj se svideo ukus i na tome smo završili tu temu. Moj je komentar bio čisto vezan za to.
Meni uopšte nije bitno da mi supruga proguta, ali bi dodalo malo začina u naš seksualni život, ali nije ništa bitno i ne zameram joj.
Naravno da ne praktikuju svi oralni sex, ali propuštaju dobar deo zabave u tom slučaju i verujem da će se ostali članovi složiti, zar ne?
A što se ukusa tiče, nisam kompetentan, nikada nisam probao spermu, barem ne na način o kome se ovde vodi rasprava. Moj način bi bio više pogodan za "Nezgode u spavaćoj sobi" user posted image

clock-img

03.02.2012, 13:56

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Nezgoda u spavaćoj sobi-proždrnuo sam sopstvene spermiće user posted image
Izvinjavam se, spopalo me lupetanje.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.02.2012, 13:58

clock-img

Pappa.D

pencil-img

46

Pa, skoro sam proždrnuo user posted image . Al'' ste bezobrazneeeeeeee user posted image

P.S. Nije ni čudo što u ovim vašim temama muški ne pišu, odmah nas dočekujete na volej user posted image

< Poruku je uredio Pappa.D -- 3.2.2012 14:00:13 >

clock-img

03.02.2012, 14:01

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

IZVORNA PORUKA: minavb

Nezgoda u spavaćoj sobi-proždrnuo sam sopstvene spermiće user posted image
Izvinjavam se, spopalo me lupetanje.

user posted image user posted image user posted image Nemas pojma koliko sam se ismijala na ovo

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

03.02.2012, 14:01

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Bolje beži da te angry mob ne dengažira, i sam proždrnjuj svoje tekućine.user posted image

Lilla, drago mi je što te nasmejahuser posted image

< Poruku je uredio minavb -- 3.2.2012 14:02:22 >

clock-img

03.02.2012, 14:06

clock-img

Anoniman