cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Flert

clock-img

10.12.2011, 14:55

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

pa ja sad bas ne kapiram najbolje alii : flertujes sa tipm i videla si ga danas sa nekim detetom ? 

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.12.2011, 14:59

clock-img

Anoniman

flertujem,ne flertujem ne znam, ali cim izadjem naletim na njega, i on gleda ja gledam, i tako to traje,živimo u istom gradu.A da,izveo nekog klinca, i ja bila sa svojim klincem i tako...vise nisam mogla izdržati njegove poglede, i okrenula glavuuser posted image

clock-img

10.12.2011, 16:14

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ma bezazleni flert nije greh user posted image

Marija je moj najveci uspeh

clock-img

10.12.2011, 16:18

clock-img

zoća

pencil-img

1957

joj bre ljudi al smo načeli teme pred praznikeuser posted image user posted image

clock-img

10.12.2011, 16:42

clock-img

Anoniman

slažem se zoćouser posted image user posted image

Olga da je bar bezazleno,mislim jeste, a opet ovamo,grrrrrrruser posted image

clock-img

10.12.2011, 16:56

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Anonimna, nikada neću shvatiti ljude koji sebi daju za pravo da osuđuju nekog. Obično je tim koji osuđuju to mehanizam odbrane, jer i oni bi, ali...
Imam vrlo sličnu situaciju tvojoj, samo što je on prvi počeo, mada, iako mi je sve to smiješno, ipak malo golica maštu. Prihvatila sam igru, zezamo se, ali znam do koje granice sigurno mogu i znam da je neću preći. Jer kad bih je prešla to samo znači da mi je brak loš, da ne volim muža,...i onda bih se prvo razvela pa načinila dalji korak. Sve dotad samo ostaje na flertu koji zna da bude baš mmmmmmmmmmm user posted image

clock-img

10.12.2011, 17:05

clock-img

Anoniman

sneška, ja se ne zezam, nismo u neposrednoj blizini i nemamo kontakt, mislim, imala sam priliku i rekla mu NE, medjutim i posle toga ne kad god mrdnem i sretnemo se nas dvoje i dalje jedno u drugo, kao da niko nije prihvatio to ne. Ja se borim sa tim, ali ima neka sila i nešto vuče...Traje to već duže...on nema nikoga, danas mi je tako bio sladak sa onim klincem, ne znam ko mu je to. U trenutku me je nekako sve preplavilo,uhuser posted image

clock-img

10.12.2011, 17:14

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Uh, zeznuto user posted image Čuvaj se samo da se ne zaljubiš. NIje to ništa nemoguće iako voliš muža. Čovjek uđe u neku rutinu pa mu sve novo donosi uzbuđenje.

clock-img

23.04.2012, 18:37

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ufff.volim i i cenim svog muza.ali,volim i da flertujem,po malo.nisam uvek raspolozena,ali ponekad bas prija.ucini mi da se opet osecam pozeljno i lepo,pogotovu ako je muskarac zgodan.nekako zapadnem u svakodnevnicu,sve jedno te isto,i neobavezni flert bas ume da me digne.cak posle toga i sa mm mnogo bolje funkcionisem,imam vise zelje i volje za njim.eto,bas juce niotkuda ispade 1 manekencic sa porukama.najobicnijim,ali su posle postale dvosmislene ,pa i direktnije.zivimo daleko,nikad se nista nece desiti konkretno,naravno,iz puno razloga,ali mi je prijalo jako.

branki

clock-img

28.04.2012, 22:38

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Svi mi flertujemo na neki nacin ,da li je to zezanje ili ne ali mislim da svima prija paznja upucena od nekog simpaticnog i da svi to prizeljkuju bez obzira da li su u vezi(braku) ili neuser posted image

clock-img

28.04.2012, 22:40

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: boba 11

Svi mi flertujemo na neki nacin ,da li je to zezanje ili ne ali mislim da svima prija paznja upucena od nekog simpaticnog i da svi to prizeljkuju bez obzira da li su u vezi(braku) ili neuser posted image

Naravno da da samo neko to priznaje a neko ne :)

clock-img

29.04.2012, 13:44

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Kod mene na poslu ono sto se kod nas zove flert ovde slucaj za HR-a - sto kazu oni "sexual harassment". Nema toga na poslu.

clock-img

29.04.2012, 15:10

clock-img

peca

pencil-img

1755

I kod nas su izmislili tu "human resources" sluzbu pre par godina user posted image user posted image user posted image

Ja flertujem i dok spavam user posted image

clock-img

29.04.2012, 22:10

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

iju daj receptuser posted image

clock-img

30.04.2012, 03:06

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: peca

I kod nas su izmislili tu "human resources" sluzbu pre par godina user posted image user posted image user posted image

Ja flertujem i dok spavam user posted image

Ma samo su preimenovali kadrovsku sluzbu.

clock-img

30.04.2012, 09:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bratzz

Posto zivim u malom gradu kad bi pocela da flertujem sa trgovcima ceo grad bi pricao kako se kuuser posted image am a sugradjanke mi krile muzeve od mene. A posto mi muz 6 meseci provodi u inostranstvu raznorazni dusebriznici bi mi nudili sex i pricali bi mi masne viceve da me motivisu na isti. Zato ja flertujem samo sa muzicem kad je kuci.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.01.2014, 16:31

clock-img

lesica

pencil-img

12015

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja recimo potpuno podržavam flert sa recimo mesarom: debelim, masnim, s brčići, pa ti da najlepše parče mesa, sačuva ti lepu rozbratnu ili najprobranije čvarke po strani, iako ti dođeš tek u 11h user posted image Ili sa nekim šalterskim radnikom, pa upadneš preko reda... I tako to user posted image

Danas se setih ovoga!

Ja imam mesara u kraju, mmmmmhhhmm, pa ne mož' čovek da se odbrani od njega user posted image ali citirani post mi dođe kao mantra.... ommmm teleće šniclice, ommm jagnjetina ili mlada gica ali bez glave i džige... Jedina propast je to što je mesar malo mlađi, bez brka i nije debeljuškast user posted image
Elem, da da - ovakvu vrstu flerta i ja podržavam 100%

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

23.02.2014, 20:28

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

O da podrzavam flert sa mesarima i salterskim sluzbenicima hahahaha...Uvek su ljubazni pa onda kazu jao kako lep osmeh imate a onda se ja jos vise iskezim hvala (a muskarci glupi cim se nasmejes odmah misle ova bi nesto htela).

clock-img

23.02.2014, 20:41

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Joj, meni bude neprijatno..Nisam taj tip, hehe, jedino u fazi muvanja svojevremeno, nisam uopste zbunjena. Ali ovako, u svakodnevnom zivotu, osim peckanja sa mm, ne.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

23.02.2014, 20:58

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

uh i te kako,i samo iz ciste zabave ,uzivam da posmatram muskarce kako se meskolje i sve zahvaljujuci ocima ,takva sam po prirodi a i skorpija sam user posted image

clock-img

02.12.2017, 12:07

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Flert sa mesarom sam uvela kao obavezan (nakon citanja les i ljise), ali zatvorise mi mesaru, sad moram da nadjem novog mesara user posted image

clock-img

25.12.2017, 22:55

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Bas sam htela da napisem da se vracam flertovanju, i videh odlicnu mogucnost za navezbati sa mesarem.
Hvala!

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

26.12.2017, 08:38

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: wivern

Bas sam htela da napisem da se vracam flertovanju, i videh odlicnu mogucnost za navezbati sa mesarem.
Hvala!

To ti je pod obavezno user posted image

clock-img

26.12.2017, 08:42

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: mali_mis

IZVORNA PORUKA: wivern

Hvala!

To ti je pod obavezno user posted image

Kako obavezno, sta ako sam vegan?
Ko da mi bude zamena, baba na pijaci sa zeljem?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

26.12.2017, 08:48

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ako cvarci, slaninica spadaju pod vegansku klopu onda ti preostaje baba sa zeljem user posted image
Samo sam jednom videla mladog i zgodnog mesara, i njega su brzo oterali iz mesare ovi matori, gadni user posted image