cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Flert

clock-img

07.08.2009, 12:03

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: gagana83

Šta inače mislite o flertu?

Nemam nista protiv,sve dok ne prelazi neke granice,mada mi sad i ne bi bas pristajao sa stomakom do zubauser posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:15

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

user posted image
Sta mislite???

clock-img

27.01.2011, 00:16

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

uzivam da flertujem i da zavodim nekako osjecam se mocno sto sam pozeljna user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:16

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Nemam ništa protiv sve dokle god je u granicama pristojnosti. Šta više, mislim da je "zdravo". 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

27.01.2011, 00:18

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Slazem se i sa Indy i sa Mishicom user posted image
Bas prija,dokle god je u nekim normalnim granicama user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:18

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

I ovo volEm,ali ne konzumiramuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

27.01.2011, 00:28

clock-img

bratzz

pencil-img

982

IZVORNA PORUKA: Dada81

I ovo volEm,ali ne konzumiramuser posted image

E ovo potpisujemuser posted image

clock-img

27.01.2011, 00:30

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

27.01.2011, 00:32

clock-img

Anoniman

Nemam potrebe, nit mi je ok... 

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 27.1.2011 0:41:11 >

clock-img

27.01.2011, 00:34

clock-img

Brana

pencil-img

4456

pa flert mi je kao neka vrste prevare jer cim nekoga pogledam pozudno i on mene to znaci da bi sutra mogla da se i povatam sa tom osobom itd...znaci nije mi ok!

clock-img

27.01.2011, 00:35

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: Brana

pa flert mi je kao neka vrste prevare jer cim nekoga pogledam pozudno i on mene to znaci da bi sutra mogla da se i povatam sa tom osobom itd...znaci nije mi ok!

bjezi bona ne bila Brano user posted image  sto si to napisala sad cu jos da se osjecam krivom.

clock-img

27.01.2011, 00:37

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Slazem se sa tobom i ja vise ne flertujem jer sam srecno udata, ali dok nsam bila flertovala sm vrlo rado!
Pokusacu ponovo da flertujem sa mmuser posted image

clock-img

27.01.2011, 00:37

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: indy_25

bjezi bona ne bila Brano user posted image  sto si to napisala sad cu jos da se osjecam krivom.

user posted image user posted image cuti dok niko ne zna ne vazi se!user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:38

clock-img

Anoniman

Uh, ja reko sam ja ovako razmisljam user posted image
Isto sam ovo htela da kazem al skraceno... user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:40

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Slazem se Brano bolan! user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:42

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Slazem se Brano bolan! user posted image

drago mi je bolan!user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:43

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: bratzz

Slazem se sa tobom i ja vise ne flertujem jer sam srecno udata, ali dok nsam bila flertovala sm vrlo rado!
Pokusacu ponovo da flertujem sa mmuser posted image

a da pre braka otvorena vrata to je normalno jer tada nisam u vezi nego trazim muza!user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:47

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Bolan se kaze za muskarca a bona za zenu user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:49

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: indy_25

Bolan se kaze za muskarca a bona za zenu user posted image

e jbg ja omasih!user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 00:52

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hehe, posto je meni otac iz Nk-a, tamo je uzrecica bolan-za sve zivo! user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:10

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja ne primecujem da me neko gleeedi  i da hoce da flertuje , mislim volim ja to ali ne primecujem user posted image . Moracu da obratim paznju ali kad me neko gleda ja uvek mislim da sam musava ili da imam cicinu kaku . Profesionalana deformacija koju sam zaradila od kako sam mama user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.01.2011, 19:16

clock-img

Anoniman

Meni je u prirodi posla da budem sarmantna i da trepcem (neko bi rekao da je i to flert)jer nazalost imamo ucenike koji zahtevaju individualne casove ne da bi nesto naucili nego da profesorica obraca oaznju samo na njih...user posted image ..imala sam jednu direktoricu koja je insistirala na izazovnijem oblacenju, uvek svezoj frizuri,kao da je u pitanju podvodjenje ,a ne skola stranih jezika user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:19

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja ne smem da flertujem sa klijentima user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:24

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: olga75

ja ne smem da flertujem sa klijentima user posted image

A meni uvek nalete neki fetisisti, znas ono - pohotna profesorica...neki ljudi me naprosto oduseve user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:28

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

znaci , ono , otkopcas dugme na kosulji , zamahnes bujnom kosom i stavis olovku u usta user posted image user posted image user posted image
kod nas su te varijante vezane za sestre , mi smo obicno jadnice sa isturenum zubima , naocarima i malim cicama user posted image user posted image user posted image