IZVORNA PORUKA: dunja RR
Znači posle mora, kada izrastu malo nokti, svakako odete u salon na skidanje laka, i kasnije nokti budu normalni ne vide se neka oštećenja, nastavite da mažete same svojim gel lakom?
Ni jedan nokat koji isturpijaš ne bude baš kao da ga nisi turpijala, ali načelno: da, meni nokti budu jedva vidljivo oštećeni, ne listaju se, ne istanje se... mogu odmah da mažem dalje običan lak kod kuće.
I još nešto, nekad mi ti gel nokti na ženama izgedaju fino, suptilno, nežno, kao recimo ova slika što je Ana stavila, mada ja više volim crvene/roza nijanse. A nekad na nekima vidim nokte koji izgledaju zadebljalo, veštački, šake skroz matoro sa tim (ne misim na one kandže, to tek ne kapiram, al ajd, nebitno je moje mišljenje ), i to sve mi se nimalo ne dopada.
Potpuno si u pravu! Zato, ako se odučiš da ideš da uradiš, idi na preporuku. Vidiš nokte koji ti se dopadaju i pitaš gde im se radi, pa tamo radiš.
E da, neki dan videh, da li na Femini ili nekom sličnom sajtu, da su počeli ozbiljnu kampanju protiv tih lampi, je kažu da izazivaju kancer, to mi sad pade na pamet. Šta mislite o tome? Ček probaću sada da nađem tekst... Nekako mi se čini i da je, kada je slična kampanja krenula za solarijume, davno, to dosta uticalo na svest, i žene su počele da manje odlaze u solarijume, deluje mi da nisu više popularni kao ranije? Možda žele isto da postignu i sa ovom kampanom protiv lampi..
lalalaallaalalalalllalal ne slušam te!
Ja sam očajna što su zatvorili solarijum u mom kvartu jer sada bih morala kola da palim da bih stigla do solarijuma a to me mrzi. Pri tom, da se razumemo - ja se nisam pekla u solarijumu, išla sam pred leto, tamo negde april-maj, nekih 6-7x, tek toliko da se ne providim. Užasno sam bela, provide mi se vene, i onda odem tek toliko da izgledam kao ostatak sveta u normalnom stanju.
Takođe, to mi je bila odlična priprema za leto - nisam gorela.