cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe

clock-img

03.09.2014, 21:20

clock-img

anita

pencil-img

1679

Devojke
interesuje me na koji nacin se proveravaju primanja tj.visina primanja
Da li se i to popunjava na tom zahtevu

Hvala unapred

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

03.09.2014, 22:08

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Anita, nije potrebno da ti prilazes dokaz o ostvarenim prihodima. Zahtev se preuzima na netu i tamo se popunjaaju licni podaci, za koji period trazis refundaciju i podaci o tekucem racunu i banci.
Prilazes kopiju racuna.

clock-img

03.09.2014, 23:10

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Meni ništa nije stiglo! user posted image I ja predala početkom jula!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

03.09.2014, 23:25

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Nama jeste , pre nekoliko dana 1800 din, vajdica . Za koji si period aplicirala Modessty?

clock-img

08.09.2014, 09:46

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

da li je nekome iz Niša stigao novac?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

08.09.2014, 10:23

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Meni Mod,ona nedoumica oko para je to,pdv,zvala banku da pitam od koga je uplata kazu povracaj pdv-a. jos 24 avgusta uplatili.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

08.09.2014, 13:50

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

j aništa nisam dobila! user posted image ja sam podnela račune od Nikolinog rođenja, znači za period od septembra 2013 do jula 2014

clock-img

15.09.2014, 11:42

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Da li je neko dobio povracaj sa opstine Cukarica?Zovem ih sad zauzeto,ne mogu da verujem da je proslo dva meseca i nista,gledala sam prethoddna dva puta je sve bilo u roku tj.mesec dana od predaje je bilo i resenje..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

15.09.2014, 11:57

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

I ja cekam vec dva meseca i nista. Preterali su. U banci sam pa mozda skoknem do poreske

clock-img

17.09.2014, 09:55

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Zvala sam centralu poreske uprave. Meni resenje u Kraljevu nije odradjeno. Cekam da mi se deca uspavaju i do da im jbm. IdiJoti

clock-img

17.09.2014, 10:00

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dani i ja ništa nisam dobila. Planiram da ovih dana izađem s posla i odem do opštine da vidim šta se dešava

clock-img

17.09.2014, 10:08

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja mislim da u budzetu zjapi rupauser posted image , mi dobili krajem avgusta. .pre neki dan stigla mi neka preporucena posiljka, razbijala sam glavu ne znam sta je. .idi na jednu adresu sto su naveli-nije kod njih, odem na drugu -dobijem izvestaj iz poreske, pa malo li su okasnili ! Izmucila se sa detetom po prevozu dzabe !

clock-img

17.09.2014, 10:52

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Mod moju komsinicu su juce zvali da ide do poreske,a predale smo istog dana,uskoro ce ne brini.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

17.09.2014, 16:59

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Meni su tek danas odradili resenje. Rupa je u budzetu i to veeliika. Daj Boze da ne ukinu povracaj pdv-a

clock-img

17.09.2014, 23:36

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Daj Boze...svasta moze da se desi u Srbiji.

clock-img

05.10.2014, 15:34

clock-img

iliana4

pencil-img

23

Ko vam je dao tu informaciju? To sto vam kasne sa resenjem nema veze sa budzetom, vec je inspektor probio rok .. "moje bebe" su odavno dobile novac..

clock-img

06.10.2014, 17:02

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Meni legle pareuser posted image

clock-img

09.10.2014, 23:11

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Mod, Šerpi a jel to prvo stiže neko rešenje pa tek onda uplata? Jel vam leglo do sad? Ja sam se zeznula pa sam dala mm-ov žiro račun tako da ne znamo kad stigne uplata da li je od pdv-a ili je neka njegova dnevnica, topli obrok i sl.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

10.10.2014, 08:58

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

jole84,sticice ti prvo resenje sa iznosom,pa uplata,tako da ces znati!

clock-img

10.10.2014, 09:59

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Jole ni meni ni mojoj jednoj drugarici još ništa nije stiglo. Trebalo bi da se ode do kretena u opštini da se proveri šta je sa tim

clock-img

10.10.2014, 10:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Treba otici do poreske,tako sam ja meni ubrzala! treba imuser posted image

clock-img

10.10.2014, 22:23

clock-img

lilipolip

pencil-img

149

Ja moram da pohvalim ciku sto radi na povracaju pdv-a na Cukarici. Jadnog coveka sam zvala 100 puta da mu kazem da mi nije zaracunao tacan iznos, pa je covek meni preko telefona citao svaki racun pa smo zajedno sabirali. user posted image za zivce :)
Da li da napomenem da je greska bila moja?

I da, pare su nam stigle u roku od mesec dana od predaje.

clock-img

11.02.2015, 09:49

clock-img

degu

pencil-img

11332

žene jel predajemo sve račune do 1.1.2015 ili do 1.2.2015. i šta pišemo za podatke o periodu za koji se traži refundacija?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

11.02.2015, 09:56

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja sam predala do 1.2.2015 a pisala sam period od 1.7.2014 do 1.2.2015. Isla sam logikom sta da rade zene cija deca pune 2 god u feb, onda im racuni za januar propadaju. Ja sam predavala sve,uvek.

clock-img

11.02.2015, 10:03

clock-img

degu

pencil-img

11332

E ok, hvala Šerpi user posted image mi smo pitali u poreskoj i rekli su da nije bitno šta napišemo, u suštini priznaju i račune koji su iz prošlog perioda a nisu predati, ali opet bolje da pitam. Prošli put su me zakinuli za 1000 din a za šta nemam pojma.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3