cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe

clock-img

27.07.2014, 15:39

clock-img

iliana4

pencil-img

23

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Samo do 1.7.u februaru od 1.7. do 31.12

U februaru se priznaju racuni iz cele godine. Ako propustite da predate u julu mozete u februaru. Tako je bilo u prethodnom roku, obradjivali smo zahteve sa racunima iz cele 2013. Jos uvek je samo neizvesno da li ce sada vaziti racuni iz 2013. nemamo zvanican stav jer ima dosta i tih racuna podnetih.

clock-img

27.07.2014, 16:33

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

iliana hvala na odgovoru, sa tel sa pa ne mogu da odgovorim na pp.
nismo nista predali, tek sam trudna ali svakako ce mi trebati.

clock-img

27.07.2014, 22:33

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Zna li neko kad ce pare? Program je ovog puta pusten na vreme a niko nista ne zna

clock-img

28.07.2014, 09:35

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dani,pare ocekuj u septembru,posle 15.og..tako su meni legle..valjda na resenje imaju pravo 45 dana..pa tek onda idu parice!
iliana,nisam znala da moze i neki zaostali racun,iako je vec podneta refundacija za taj period.super!

clock-img

14.08.2014, 23:51

clock-img

cuba juba

pencil-img

45

Ja pre dva dana dobila resenje da mi priznaju povracaj PDVauser posted image , prosli put su parice stigle pre resenja, tako da se nadamo da ce brzo... Ma u stvari, kad god doslo, dobrodoslo.. user posted image

clock-img

18.08.2014, 22:18

clock-img

Noelia

pencil-img

23

Treba mi savet - kako ste vi kopirale te račune?

Ima ih dosta pa mi je malo bezveze jedan po jedan da kopiram, a i da bacam pare na to...Mislila sam da ih možda polepim na A4 list papira pa tako... Pitam se samo da li će neka nadrndana teta pri predaji da pravi problem zbog toga ili ne? user posted image

clock-img

18.08.2014, 22:22

clock-img

serpica

pencil-img

8707

odneses u kopirnicu i oni ti stave preko celog a4 papira i iskopiraju onda ti ispadne manje papira ja sam tako radila oba puta.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.08.2014, 00:21

clock-img

srna001

pencil-img

1328

Mi smo predali 1.07 i još uvek ništa ni od rešenja ni od para.

clock-img

20.08.2014, 10:56

clock-img

Noelia

pencil-img

23

E sjajno! Hvala ti na odgovoru user posted image

clock-img

20.08.2014, 17:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Srna ja sam pre neki dan dobila parice.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.08.2014, 21:52

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Moji su u VBanji odradili resenja i pustili pare prosle nedelje. U Kv nasli meni da pricaju kako program ne radi( ne znaju da smo kolege). Nisu zavrsili posao jer nas ima dosta i jos uvek cekam, cekam... U medjuvremenu izgubim racun na 8500din i par racuna sa pelenama. Specijalka

clock-img

21.08.2014, 21:55

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: srna001

Mi smo predali 1.07 i još uvek ništa ni od rešenja ni od para.

Takodje i nista ne stize jos uvekuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

26.08.2014, 22:08

clock-img

beci037

pencil-img

18

Ja sam zahtev predala 12.7., rešenje stiglo prosle nedelje, a juce su i parice legle na račun :)

clock-img

26.08.2014, 22:17

clock-img

serpica

pencil-img

8707

bas sam htela da pitam,ja predala 1 jula i nisam dobila resenje jos uvek,medjutim juce mi je bila neka uplata ne bih rekla da je pdv jer mi nesto mnogo a kazem nisam ni resenje dobila jos,jel moguce da su legle pare bez resenja?

clock-img

27.08.2014, 17:19

clock-img

degu

pencil-img

11332

Šerpice nama su prvo legle pare pa je stiglo rešenje. Zakinuli su nas za nekih 1000 din, al ajd bolje išta nego ništa user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

27.08.2014, 20:39

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Znaci moguce je da je pdv,ali mi nesto mnogo leglo,nisam ocekivala toliko,svejedno dobrododje.user posted image

clock-img

30.08.2014, 23:17

clock-img

beci037

pencil-img

18

Ja sam racunala odprilike koliko bi trebalo da bude i kad je stiglo resenje i meni je bilo vise nego sto sam ocekivala. Ja sam za pelene racunala na 20, a za hranu 10%, a samo na neki proizvod od oko 300 din. je vraceno 10%, a za sve ostalo 20%
A sto se resenja tice, godisnji odmori su, pa mozda zbog toga kasne...Bitno da je uplata legla user posted image

clock-img

31.08.2014, 07:48

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Nerviraju meuser posted image

clock-img

31.08.2014, 08:12

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: beci037

Ja sam racunala odprilike koliko bi trebalo da bude i kad je stiglo resenje i meni je bilo vise nego sto sam ocekivala. Ja sam za pelene racunala na 20, a za hranu 10%, a samo na neki proizvod od oko 300 din. je vraceno 10%, a za sve ostalo 20%
A sto se resenja tice, godisnji odmori su, pa mozda zbog toga kasne...Bitno da je uplata legla user posted image

Meni je u prvoj turi leglo manje nego sto sam ocekivala,a sad vise user posted image ma kako god nego sam se zbunila zbog tog resenja.U svakom slucaju hvala user posted image

clock-img

31.08.2014, 23:11

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

predala 14.07,..koliko se secam i oni imaju rok od trideset dana od dana predaje da donesu resenje ?Pa lepo ,davno proslo trideset dana user posted image ,stvarno su nam sluzbe dno dna,

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

01.09.2014, 07:49

clock-img

Dani.kv

pencil-img

1634

Koliko se ja secam a bilo je davno rok za islatu je 65 dana. Provericu. Znam da su sluzbe odradile resenja ali da neema para

clock-img

01.09.2014, 08:03

clock-img

Vanda

pencil-img

116

U apoteci mi rekose da se vraca PDV na aventovu pumpicu za izmlazanje (kao i na flasice). Ja to nisam cula, a ni procitala. Da nema neko informaciju neku vezanu za to?

clock-img

01.09.2014, 08:39

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Vanda

U apoteci mi rekose da se vraca PDV na aventovu pumpicu za izmlazanje (kao i na flasice). Ja to nisam cula, a ni procitala. Da nema neko informaciju neku vezanu za to?

Ne,ne vraca se pdv na to,ima na netu spisak stvari za koje se vraca pdv. pelene,hrana za bebe ( kasice,i one u prahu,ad mleko,ali ne i sokici ) sediste za auto,kolica,krevetac ali ne i dusek i hranilica.To je sve.

clock-img

02.09.2014, 15:28

clock-img

Vanda

pencil-img

116

Nije mi jasno zasto daju pogresne informacije. user posted image

clock-img

02.09.2014, 16:26

clock-img

jelenaAnja08

pencil-img

1

Htela bih da vas pitam kad li ce to resenje ili makar parice za pdv predala sam papire 14og cini mi se i jos nista ni od resenja a ni od parica?A bas mi fale ya sredjivanje kuce od poplave user posted image