cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe

clock-img

21.02.2017, 14:51

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Bravo user posted image nama naravno jos uvek nista. Bice za 3 meseca kao i prethodna 2 puta

clock-img

21.02.2017, 17:26

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Suzi, muz kaze da nije siguran da je pdv, mozda njemu neke dnevnice. Ne moze tacno da vidi.
A cifra se skroz uklapa u ono što treba da nam uplate.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.02.2017, 20:11

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Meni jeste to,moj je račun i tu mi je samo plata i sada ovo.

clock-img

25.02.2017, 12:41

clock-img

jecapereca1

pencil-img

4

Devojke,imate li informaciju da li ce biti povracaja pdv-a i dalje?Da li sakupljati racune?

clock-img

25.02.2017, 12:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Koliko znam, te informacije nema. Ja skupljam i dalje racune, ne znam da li ce imati vremena da izglasaju taj zakon, idu izboriuser posted image

clock-img

25.02.2017, 14:07

clock-img

jecapereca1

pencil-img

4

U pravu si...i ja cu sakupljati,za svaki slucaj...

clock-img

25.02.2017, 18:18

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: jecapereca1

Devojke,imate li informaciju da li ce biti povracaja pdv-a i dalje?Da li sakupljati racune?

Bavidno ce 1.aprila izglasati to za ukidanje pdv-a tj za povracaj. Ja za svaki slučaj skupljam i dalje. Nikad se ne zna

clock-img

25.02.2017, 18:25

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

E nama ono nije bila uplata pdv-a. Danas je bila :)

clock-img

25.02.2017, 19:23

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

I ja skupljam, pa kako bude!! Ostavljam u kovertu, pa ako bude super,ako ne u kantu i zdravo.

clock-img

25.02.2017, 19:39

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Zaboravih da napisem, priznati su nam i računi iz januara.

clock-img

26.02.2017, 09:57

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Hej vec su vam uplatili pdv? Samo ovi slepci ovde placaju tek za dva meseca. Kako li ce biti? kOliko su vam uplatili Icka?

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

26.02.2017, 10:05

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Voci, mislim oko 6500 din, tu je i novac za autosediste sto je drugaricin racun.

clock-img

26.02.2017, 10:10

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

U pa lepa suma. Ja ne verujem da ce nas biti vise od 3000. Mada sam prilozila i hranilicu. bas cu se javiti,.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

26.02.2017, 10:23

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Pa, tu su dva auto sedišta, ad mleko i pelene kupljene u januaru da ih imam za dva, tri meseca user posted image
Ako bude i sledećeg roka, imacu skoro nista, jer u maju prelazimo na kravlje. Imacu pelene od marta, aprila jedino :)

clock-img

26.02.2017, 10:29

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Pa, tu su dva auto sedišta, ad mleko i pelene kupljene u januaru da ih imam za dva, tri meseca user posted image
Ako bude i sledećeg roka, imacu skoro nista, jer u maju prelazimo na kravlje. Imacu pelene od marta, aprila jedino :)

Imaces pelene od mene user posted image Barem do toplijeg vremena.

clock-img

26.02.2017, 10:39

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: mati

Nama jos nisu uplatili iz prethodnog roka, februara cini mi se...

Ne znam ni da li ce da priznaju te racune,dete ti je novembra napunilo dve godine a ti si predala februara,4 meseca nakon sto je napunio dve god. Mislim da to nece da uvaze.

Da, uvazili su. Posto novembra nije bili roka, ja sam naznacila da su racuni do 4.11. Tad je napunio dve. Imali smo samo pelene i vratili su nam 1100 din, ali ni to necu da im poklon. Krivo mi je kad cujem da roditelje mrzi da sku0ljaju racune. user posted image

Nama su prvi put vratili oko 3500 din, isto nije bilo vecih stvari vec samo pelene i mozda kasice i sokici.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

26.02.2017, 13:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

IZVORNA PORUKA: mali_mis

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Imaces pelene od mene user posted image Barem do toplijeg vremena.

😘 mada bih ja volela da se sto pre toga resite.

clock-img

26.02.2017, 13:30

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Pa mogli bi smo, meni su se smucile. Vecito sam u lovu na pelene odgovarajuce velicine i normalne cene, ali dok se to poglavlje ne zavrsi, saljem ti racune user posted image

clock-img

27.02.2017, 10:58

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Nama su isto priznati računi iz januara, dobili smo ČAK 1720,00 dinara user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

27.02.2017, 13:31

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Ja sam predavala za nas i za drugaricu koja isto ima bliznakinje.
Ona je imala bezbroj računa, sve moguce kasice je kupovala pa joj je povraćaj oko 11 500 a meni 5 700.

clock-img

01.03.2017, 10:14

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Stiglo resenje juce . Ocekujem uplatu ovih dana. Opet me iznos iznenadio jer ja to ne racunam unapreduser posted image . Inace racuni iz januats su mi vraceni jos kada sam predavala.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

02.03.2017, 12:30

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Nama je resenje stiglo dada smo krenuli na XZlatibor, mama otisla da ga podigne tako da ne znam iznos jos uvek, videcemo kako je. Januarske nisam predavala, jer sam razumela da vise toga nece biti.

clock-img

02.03.2017, 12:43

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

Voci, ja citam u novinama da ce biti 99% povracaj i u julu. Cuvaj racune.. Kazu izbori u aprilu, pa ponovo taj zakon na usvajanje , pa procedura..trt mrt..pA kao bice i u julu.

clock-img

02.03.2017, 20:56

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Mi dobili parice danas 9788.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

02.03.2017, 21:05

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

E dobro da znam. Danas stiglo resenje na 6250 dinara, mama uzela. Do utorka novac! Bas sam se obradovala. Nesto mi se cini da su uvecali te iznose.