cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe

clock-img

11.03.2015, 23:13

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Nama je danas stiglo resenje....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

11.03.2015, 23:18

clock-img

amdn

pencil-img

1598

ma super je da vracaju, mi smo uspeli da iskoristimo samo jednom pihhhh i to nesto malo jer smo prestali danosimo pelene al smo kupili auto sediste pa je bilo bar nesto para

clock-img

12.03.2015, 09:12

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

da li ima povracaj na Nestle vocni mlecni obrok?

clock-img

12.03.2015, 09:13

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Znam da ima na kasice a za to stvarno ne znam,pitaj tamo recice ti...

clock-img

12.03.2015, 09:44

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Moram da vidim dal sam predala sad. Meni su uplatili nekih 300 din manje nego sto sam ja izracunala ali to je to tako da sam zadovoljna

clock-img

12.03.2015, 14:52

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Uzela sam resenje i vracaju nam 5800 din...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2015, 21:14

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Uzela sam resenje i vracaju nam 5800 din...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, sad jos samo da uplate user posted image

clock-img

12.03.2015, 23:07

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Rekli za dva dana...sacekacemo....

clock-img

16.03.2015, 11:10

clock-img

degu

pencil-img

11332

Stiglo rešenje 4600 user posted image ja zadovoljna user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

16.03.2015, 15:15

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: degu

Stiglo rešenje 4600 user posted image ja zadovoljna user posted image

user posted image

clock-img

16.03.2015, 15:41

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Nama nema ni resenja nj para...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

16.03.2015, 22:40

clock-img

anita

pencil-img

1679

Kada se ponovo predaju racuni? Mi sakupljamo uveliko.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

16.03.2015, 23:50

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Negde u junu, cini mi se...

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

17.03.2015, 06:20

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: anita

Kada se ponovo predaju racuni? Mi sakupljamo uveliko.

Anita od 1 do 15. jula ti je sledeci rok.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

17.03.2015, 08:06

clock-img

anita

pencil-img

1679

Hvala puno

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

28.03.2015, 10:40

clock-img

mirka11

pencil-img

45

Jel ima neka mama iz Kragujevca kojoj je stiglo resenje? Nama jos nista...

clock-img

28.03.2015, 16:18

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Zene moja snaja je dobila resenje na 3700, a kako je to moguce kada su im samo kolica i krevetic preko 50 000din, pa ad mleko jer malecki ne sisa, pa pelene... Zar to nije malo?

clock-img

28.03.2015, 16:47

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: bubulence

Zene moja snaja je dobila resenje na 3700, a kako je to moguce kada su im samo kolica i krevetic preko 50 000din, pa ad mleko jer malecki ne sisa, pa pelene... Zar to nije malo?

Malo je neka ide da vidi u poreskoj sta su napraili pa samo na tih 50000 ima 10000 povracaj..
btw meni ni resenje ni novac da stignuuser posted image

clock-img

28.03.2015, 17:11

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

ni meni jos nije stiglo resenje

clock-img

28.03.2015, 17:57

clock-img

Anal

pencil-img

9

Ja odavno dobila resenje ali pare nikako da legnu na racunuser posted image Proslo je vise od 15 dana od izdavanja resenja. Zna li neko koliko se inace ceka u odnosu na dan dobijanja resenja?

clock-img

28.03.2015, 23:30

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Devojke, moram da Vas pitam..ja sakupljam račune i dajem drugarici kojoj to znači.
Juče me zove i kaže nisu joj priznali ni kolica ni autosedište..zato što je to podnela već jednom.
Dakle sve mi znamo da ne postoji autosedište koje može da opsluži dete od 0kg i 15kg.
Isto tako većina nas ima po dvoje kolica..standradna i kišobran.
I odakle im pravo da za druga kolica i drugo autosedište ne vraćaju PDV.
Jel zna neko kako stoji to navedeno u zakonu, i da li je u zakonu navedeno da se PDV vreća samo za jedno autosedište i za jedna kolica?

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

29.03.2015, 00:10

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

IZVORNA PORUKA: Anal

Ja odavno dobila resenje ali pare nikako da legnu na racunuser posted image Proslo je vise od 15 dana od izdavanja resenja. Zna li neko koliko se inace ceka u odnosu na dan dobijanja resenja?

Nama su posle dva dana uplatili novac na računu...

clock-img

29.03.2015, 07:55

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

Devojke, moram da Vas pitam..ja sakupljam račune i dajem drugarici kojoj to znači.
Juče me zove i kaže nisu joj priznali ni kolica ni autosedište..zato što je to podnela već jednom.
Dakle sve mi znamo da ne postoji autosedište koje može da opsluži dete od 0kg i 15kg.
Isto tako većina nas ima po dvoje kolica..standradna i kišobran.
I odakle im pravo da za druga kolica i drugo autosedište ne vraćaju PDV.
Jel zna neko kako stoji to navedeno u zakonu, i da li je u zakonu navedeno da se PDV vreća samo za jedno autosedište i za jedna kolica?

Kad sam ja prvi put predavala racune bebac je imao 6m tada sam na poklon od koleginica dobila mala kisobran kolica sa racunom i predala,priznali su mi. Sledeci put kad sam predavala bebac je imao godinu dana,u medjuvremenu sam kupila autosediste i druga kolica i opet predala,priznali su mi. Izgleda da to zavisi od uprave,na kraju krajeva sta njih briga ako su racuni uredni zasto da ne priznaju,pa pro auto sediste je za decu do godinu dana posle toga mora drugo,kako cu da vozim dete od godinu dana u jaje-sedistu?user posted image

clock-img

30.03.2015, 20:00

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

danas legle pare za pdv, resenje nije stiglo, a i nije mi vazno user posted image

clock-img

13.04.2015, 09:51

clock-img

nemanjaiskra

pencil-img

1

Da li je neko iz Kraljeva dobio rešenje ? Mi smo predali u februaru i još ništauser posted image