cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Povracaj pdv-a na opremu i hranu za bebe

clock-img

17.02.2015, 15:31

clock-img

degu

pencil-img

11332

da 8% je i na ad

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

17.02.2015, 15:34

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Nisam to znala, sto? A na sta je 20% ?

clock-img

17.02.2015, 15:38

clock-img

degu

pencil-img

11332

valjda na pelene i bebi opremu a nemam pojma sto, to je neko pametan smislio user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

17.02.2015, 15:45

clock-img

imperial

pencil-img

729

Pdv je na osnovne zivotne namirnice uvek nizi,a tu spada i mleko za odojcad,sve ostalo je vec luksuz user posted image

clock-img

17.02.2015, 17:26

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: degu

Šerpi ovo su uslovi:
Koje uslove moram da ispunim za povraćaj PDV-a?
Da biste ostvarili pravo na povraćaj PDV-a, morate ispuniti tri uslova:
- da Vaše dete nije starije od dve godine
- da ukupna primanja Vaše porodice nisu veća od 997.799 dinara godišnje
- da ne posedujete nekretninu vredniju od 24.300.000 miliona dinara (oko 200.000
A sve oni to iz jmbg vide, bar mislim jer ništa ne traže od dokumentacije

user posted image ja za ovo prvi put cujem,ali ima logike,mada mislim da oni koji imaju ta primanja i nemaju pojma za povracaj pdv-a kao sto nemju pojma koliko para imaju. user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

17.02.2015, 17:35

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Serpi ako se gleda bruto licni dohodak onda ja necu imati pravo i rado cu proslediti racune nekome ko moze da ostvari povracaj pdv-a.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

17.02.2015, 17:50

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: Štetica

Serpi ako se gleda bruto licni dohodak onda ja necu imati pravo i rado cu proslediti racune nekome ko moze da ostvari povracaj pdv-a.

Steti ja mislim da see uvek gleda neto a ne bruto,bar mislim da je tako jer uvek kad ti traze neki prosek to su neto primanja,recimo ako se gleda bruto mmi ja onda ne bi imali pravo na povracaj,njemu jeste neredovna plata ali ipak se uzima kolika je pa evo prosta racunica ako je moj bruto prihod oko 50000din i njegov oko 30000 to je 80 hiljad mesecno x 12 meseci to prelazi ihahaj..iako nemamo nekretnine u vrednosti od 200 hilj. eura.
Ja ipak mislim da je neto u pitanju.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

17.02.2015, 21:19

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Bas gledam racun iz apoteke, na adaptirano mleko pise 10% a ne 8% ccccc sto nas zezaju

clock-img

17.02.2015, 21:34

clock-img

sargarepic

pencil-img

3

Hvala :) u svakom slucaju,ali mislim da se ne gleda bruto nego neto :) tako da ces verovatno ispuniti uslov :) Ja napisala ukoliko neka mamam ne ispunjava meni bi bili potrebni :( Hvala unapred :*

clock-img

08.03.2015, 22:21

clock-img

acalukic

pencil-img

188

To smo uspeli da vratimo i dalje skupljamo papire za iste. Postupak je vrlo jednosavan skupljas racune, fotokopiras i podneses zahtev u 27 marta ulici

clock-img

09.03.2015, 01:07

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ovaj put smo dobili veci povracaj nego prvi put kada je trosila vise pelena i kada smo kupovali bebi opremu... mozda oni to nasumicno odredjuju sumuuser posted image

clock-img

09.03.2015, 22:22

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Mi dobili resenje u petak, e sad da vidimo kada ce da uplateuser posted image

clock-img

10.03.2015, 08:16

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: MakiJ

Ja drugi i treci put nisam ni dobila resenje a pare leglle user posted image

clock-img

10.03.2015, 08:20

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Nama je ovo prvi put, a bolje da su i nama obrnuto user posted image

clock-img

10.03.2015, 08:32

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: serpica

Nma prvi put resenje kasnilo mesec dana od kada su legle pare... I kao doneli mi ceduljicu da imam preporucenu posiljku user posted image Ja kao debil isla sa bebom do poste- prvo zaboravila l.k. a posle pogresila filijalu...user posted image

clock-img

10.03.2015, 08:52

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

IZVORNA PORUKA: serpica

Nma prvi put resenje kasnilo mesec dana od kada su legle pare... I kao doneli mi ceduljicu da imam preporucenu posiljku user posted image Ja kao debil isla sa bebom do poste- prvo zaboravila l.k. a posle pogresila filijalu...user posted image

user posted image

clock-img

10.03.2015, 09:48

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Mi smo predali i sad cekamo odgovor.....

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

10.03.2015, 11:05

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mi nemamo pravo,iako su nam plate prosecne,prosvetar :) ali mislim da ima onih koji imaju daleko manju platu i treba im pomoci..mi svoje racune dajemo jednim prijateljima,isto imaju troje dece, a zenica je nezaposlena.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.03.2015, 23:53

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

lepo sa vase strane draga....user posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

11.03.2015, 00:00

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Mila, bas lep gest user posted image

clock-img

11.03.2015, 20:50

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Nama bila danas uplata user posted image

clock-img

11.03.2015, 21:50

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Kad si predala? ja sam odmah 2.feb nista jos nema...

clock-img

11.03.2015, 21:51

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

3 februara. Resenje stiglo 6 marta i danas uplata

clock-img

11.03.2015, 22:04

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Hvala user posted image znaci mogu da ocekujem...

clock-img

11.03.2015, 22:23

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Ja sam citala da u roku mesec dana treba resenje da stigne i pare nakon resenja 15 dana kao neki rok. mada neki nisu resenje ni videli user posted image
Trebala bi sigurno