cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kiroprakticar/ "kostolomac"

clock-img

23.06.2019, 01:50

clock-img

Yumper

pencil-img

4

ovaj je momak iz srbobrana ili siriga...ne znam gde tacno zivi

clock-img

24.06.2019, 10:09

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Kada sam usla u nazovi mirnu fazu sa mojim ledjima, odlucila sam se za kiroprakticarski tretman, medjutim, dolazak kod majstora kostao me je bola, bola koji nisam mogla da izdrzim. Inace napominjem da imam veoma visok prag tolerancije za bolove, ali sama jedna tako smesna manipulacija sa misicima i ligamentima toliko me je zabolela da sam htela kolabirati.
Inace podrzavam ovu metodu, kod licenciranih ljudi, znam puno njih kojima je pomoglo.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

25.06.2019, 11:45

clock-img

Yumper

pencil-img

4

Upravo odradjen tretman user posted image ...Gosa,prijatelju veliko Hvala,Hvala,Hvala...Pre 7-8 meseci sam bio van sebe a secam se svake reci kojom si me bodrio...Mislio sam da od toga nece biti nista (iskreno) ali ponizno priznajem...Puno ti hvala na pomoci,gde god i kad god imas moju punu podrsku...zlatne ruke,zlatne ruke....

clock-img

25.06.2019, 11:59

clock-img

Yumper

pencil-img

4

0631683499 svaka preporuka...user posted image user posted image user posted image