cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Aftozne lezije, tj. afte

clock-img

30.09.2013, 18:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Da, ovo je krema a treba gel. Nije isto. Niša, večeras tantum verde a sutra opet kod dr (četvrti put za nedelju dana, jutros smo bili).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.09.2013, 19:11

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Ma Daktanol gel mozes i sad da kupis. Mislim da njega u  svakom slucaju ne mozes da dobijes na recept.

clock-img

30.09.2013, 19:25

clock-img

engimengi

pencil-img

580

Ja kuburim sa aftama od malena...evo sad i moj |Filip cim mu malo padne imunitet pojave se aftice.To je ustvari nedostatak cinka u organizmu, dok sam ga pila u tabletama 10 god mi nije nikad izasla.Posle porodjaja sam prestala i evo sad ih imam stalno.Sad opet pijem i ja i dajem ih deci.
A kad izadju provereno je dobra Aphta plus mala gel kremica koju kad stavis na afticu odmah isprazni tecnost iz nje i vrlo brzo prolazi.Isprobala sam.Al deca ne daju uvek da se pipne.

Dok sam bila dete isla sam na ispiranje hidrogenom kod stomatologa non stop

Mnogo ih volim!!!

clock-img

06.09.2015, 18:06

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Samo Propolis kapi na secer i malo utrljati aftu dva puta dnevno

clock-img

06.09.2015, 21:50

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Mojima je gencijana violet bila najbolja. Zapravo ništa drugo nismo ni koristili, od ovga se brzo sredilo...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

16.10.2017, 13:20

clock-img

nensy1

pencil-img

2

Imala sam problem sa aftama, sve dok mi prijateljica nije preporučila Imuneks Beta Glukan. S obzirom da sam svoj problem rešila, moja želja je da pomognem i drugima. Imuneks Beta Glukan sam poručila preko sajta http://www.afte.rs/

clock-img

16.10.2017, 13:33

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Propolis kapi, a ako su afte kod odraslih moze iispiranje zalfijom...

Super i za te kapi, odlicna preporuka, da znamo kad naidje problem

clock-img

16.10.2017, 13:38

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

Gencijana je neprikosnovena za afte, a uz to i ispiranje nekim antiseptikom. To je moje iskustvo.

Sreća prati hrabre.

clock-img

16.10.2017, 19:18

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Takođe. Gencijanu uvek imam u kući. Spas za afte.

IZVORNA PORUKA: Sarav

Gencijana je neprikosnovena za afte, a uz to i ispiranje nekim antiseptikom. To je moje iskustvo.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

16.10.2017, 20:06

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Nisam cula za Gencijanu.
Znam da se propolis koristi kod upale grla ali je gorak, tesko bi ga deca muljala po ustima.

clock-img

16.10.2017, 20:11

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja sam koristla propolis kad dam imala afte i straaaaasno me je peklo.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

17.10.2017, 08:56

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Meni i mojoj deci je pomagao tantum verde sprej.Iako mu je namena za grlo.Pojma nemam kako

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

23.10.2017, 13:34

clock-img

nensy1

pencil-img

2

Imala sam problem sa aftama, sve dok mi prijateljica nije preporucila Imuneks Beta Glukan. S obzirom da sam svoj problem rešila, moja želja je da pomognem i drugima. Imuneks Beta Glukan sam porucila preko sajta http://www.afte.rs/