cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Slavna licnost u koju ste bili zaljubljeni?

clock-img

10.08.2009, 12:39

clock-img

Anoniman

Corey Haim(tinejdzerski filmovi 80tih),

"> user posted image

Josh Brolin(Junak Skejtborda) opet 80-te

"> user posted image

< Poruku je uredio Miljana_Hn -- 10.8.2009 12:41:43 >

clock-img

11.08.2009, 13:27

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Miljana, a u koga si sada zaljubljena? user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

11.08.2009, 13:34

clock-img

Anoniman

">user posted image
"> user posted image
BY THE WAY VLADO MI JE POSLAO POLJUBAC PROSLE GODINE NA KONCERTU NJA NJA!!! JAO PUKLA SAM, MORAM MALO VISE IZLAZITI MEDJU LJUDE user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: eugenija

Miljana, a u koga si sada zaljubljena? user posted image

clock-img

11.08.2009, 13:37

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn

BY THE WAY VLADO MI JE POSLAO POLJUBAC PROSLE GODINE NA KONCERTU NJA NJA!!! JAO PUKLA SAM, MORAM MALO VISE IZLAZITI MEDJU LJUDE user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kad reče Vlado, sećam se Ramba u nekoj emisiji kad su ga pitali, da li vas prepoznaju dok šetate plažom.. Ma kaže jok, idem ja, taman mislim neka klinka će mi pasti u zagrljaj, kad ona mene ladno prođe i eno vidim trči Vladi Georgijevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

clock-img

07.10.2009, 16:00

clock-img

Anoniman

kad sam bila mladja...vrlo vrlo vrlo...
user posted image

clock-img

07.10.2009, 17:27

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

hm..gleaming the cube (naši preveli kao ''detektiv na skejtu'') - u ovom filmu sam odlepitis bila na njega, a onda je omatorio..

user posted image

e a ovaj...što stariji to bolji...

user posted image

billy idol je taaaaaaaako sehi bio....

clock-img

07.10.2009, 18:30

clock-img

viking

pencil-img

6644

Khm, ovo moje je malo bolesno, ali ajde.... user posted image Nisam sigurna ni da se kvalifikuje, ali da olakšam dušu - meni je Albreht Direr neverovatno dobar frajer (bio). Omašili smo se za cca 600 godina, a izgledao je otprilike ovako

user posted image

A od živućih... paaaa, Garry Oldman, Slash iz G'n'R, i naravno Billy Idol (bravo OTI!)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

08.10.2009, 09:37

clock-img

sladjaaaa

pencil-img

566

Kad sam bila mnogo mlađa u Nebojšu Bakočevića i zaljubila sam se u njega kad sam gledala ovaj film Paket aranžman.

clock-img

08.10.2009, 09:38

clock-img

sladjaaaa

pencil-img

566

user posted image

clock-img

08.10.2009, 10:02

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Uuuu viking zaboravih na Slash-a...i dan danas sam zaljubiška u njega user posted image user posted image

clock-img

08.10.2009, 12:48

clock-img

indians

pencil-img

10

Bas ste me nasmejale,hahahaha...Ja sam bila zaljubljena u John Veina(ne znam tacno kako se pise),glumac koji je glumio u kaubojskim filmovima,ali valjda sam tako mala shvatila da je nedostizan,hehehe,i mnogo stariji,pa se vise nikad nisam zaljubila u neku slavnu licnost user posted image

clock-img

08.10.2009, 13:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: viking

Khm, ovo moje je malo bolesno, ali ajde.... user posted image Nisam sigurna ni da se kvalifikuje, ali da olakšam dušu - meni je Albreht Direr neverovatno dobar frajer (bio). Omašili smo se za cca 600 godina, a izgledao je otprilike ovako

user posted image

A od živućih... paaaa, Garry Oldman, Slash iz G'n'R, i naravno Billy Idol (bravo OTI!)

WOW! Viking! Oduvala si me! Definitivno si me oduvala sa Direrom...Od kad se njega nisam setila i na njega pomislila...Kako si me sada odusevila...za sva vremena.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2009, 15:25

clock-img

luna7

pencil-img

36

Uf....sad bi se moj muž smijao...
Meni su se sviđali Bruce Willis, Jhon Travolta , Jan Claude van Dam.
To su bili frajeri ehehe...

clock-img

08.10.2009, 15:28

clock-img

gina

pencil-img

540

Pierce Brosnan.... odlepila sam kad se pojavio u Golden Eye 007 user posted image user posted image

clock-img

08.10.2009, 15:33

clock-img

aliki

pencil-img

53

Joj, meni se dugo svidjao Ricky Martin! Sad sam skroz promenila ukus! Jeste cule da je dobio blizance skoro, i to sa surogat majkom?? Freak!! A posle mi se svidjao Billy Zane, a i sada mi je frajer.. :)

clock-img

08.10.2009, 21:27

clock-img

viking

pencil-img

6644

IZVORNA PORUKA: OTI

WOW! Viking! Oduvala si me! Definitivno si me oduvala sa Direrom...Od kad se njega nisam setila i na njega pomislila...Kako si me sada odusevila...za sva vremena.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe, OTI pa gde si na njega zaboravila, od svih ljudi! Ja imam neku knjigu o Direru, naravno da je njegovo lepo lice na naslovnoj strani i mesec dana pošto sam je kupila knjiga mi je stajala na polici okrenuta ka spolja tj. korice su bile usmerene ka dnevnoj sobi da mogu da ga gledam svako malo user posted image

A vidim da bismo ti i ja mogle da otvorimo temu Stvari koje se sviđaju SAMO viking i OTI user posted image pa da raspredamo do mile volje user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

08.10.2009, 21:34

clock-img

melania

pencil-img

462

Dzordz Kluni,uf!

clock-img

08.10.2009, 21:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: melania

Dzordz Kluni,uf!

Dalje ruke od njega, rezervisan je user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.10.2009, 21:49

clock-img

magde

pencil-img

1463

eston kucher i dgoni depa i glavni lik iz filma twilght ako sam dobro napisalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.10.2009, 23:03

clock-img

lence

pencil-img

788

user posted image    R. I. P. Brandon Lee

clock-img

10.10.2009, 08:15

clock-img

Anoniman

Ovo je bio covek mog zivota. Jest malo cudan, i nije bas lep, al ja sam toliko bila ludo zaljubljena u njega da to nije bilo normalno. Valjda zbog glasa, ne znam, i sad kad ga slusam klecaju mi kolena (doduse, pre sam volela i da ga gledam)user posted image

user posted image

clock-img

10.10.2009, 14:42

clock-img

lence

pencil-img

788

David Bovie nije lep??? Imao je nekih faza kad mu je image bio bezveze (u '70im), i kad je bio premrsav. Covek je pravi kameleon, mnogi ostali stilovi mu super stoje. On je i dan danas HOT !!!

clock-img

13.10.2009, 10:35

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: viking

IZVORNA PORUKA: OTI

Hehe, OTI pa gde si na njega zaboravila, od svih ljudi! Ja imam neku knjigu o Direru, naravno da je njegovo lepo lice na naslovnoj strani i mesec dana pošto sam je kupila knjiga mi je stajala na polici okrenuta ka spolja tj. korice su bile usmerene ka dnevnoj sobi da mogu da ga gledam svako malo user posted image

A vidim da bismo ti i ja mogle da otvorimo temu Stvari koje se sviđaju SAMO viking i OTI user posted image pa da raspredamo do mile volje user posted image

Moguce...mada ove devojke navedose u mom odsustvu neke likove,meni zanimljive...na primer: Brendon Lee (hm), David Bowie ...uh!!!

clock-img

13.10.2009, 10:36

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

IZVORNA PORUKA: Nedja

Ovo je bio covek mog zivota. Jest malo cudan, i nije bas lep, al ja sam toliko bila ludo zaljubljena u njega da to nije bilo normalno. Valjda zbog glasa, ne znam, i sad kad ga slusam klecaju mi kolena (doduse, pre sam volela i da ga gledam)user posted image

user posted image

mene ovaj covek uvek plasio
mislim... ja sam ga se plasilauser posted image

clock-img

13.10.2009, 10:55

clock-img

Anoniman

meni je divan...Uvek je bio divan..
A tek u onom filmu Lavirint...Joj.