cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najprivlacniji muskarac na planeti?

clock-img

13.04.2011, 08:02

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: lidija 011

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Vuko, ovaj lici na ovog "mog"! user posted image

ja pomisli da je istiuser posted image ...Meni je bio privlacan Bred Pit, dok nije ozenio onu "prepariranu"

"prepariranu"user posted image bradgelinaaaa

clock-img

13.04.2011, 08:04

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: liliana

Psuj slobodno, modovi spavajuuser posted image ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIOuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"!user posted image user posted image user posted image

al nemas valda 35 kg sa krevetom ko onauser posted image

clock-img

13.04.2011, 08:05

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Psuj slobodno, modovi spavajuuser posted image ...jeste da ja ne volim plavusane, ali mi je on zgodan... BIOuser posted image

Joj, ludo!!! Sad češ me mrzeti, ali meni kažu da imam oči i usne kao tvoja "preparirana"!user posted image user posted image user posted image

Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place

zamisli je u toku keksa sa tom smrznutom facom user posted image

clock-img

13.04.2011, 11:55

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

user posted image
Branislav Popovic

Ja se sve vracam nesto na nase gore list
Mada ovo je Crne Gore list user posted image

Srela sam ga u Budvi pre koju godinu i mama mia

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

13.04.2011, 12:32

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

IZVORNA PORUKA: vukosava

Necu, nije mi ona preparirana zbog ociju i usana(predivne su, pogotovo oci), nego zato sto kad glumi ima jedan te isti izraz lica-ista joj je grimasa i kad se smije i kad place

zamisli je u toku keksa sa tom smrznutom facom user posted image

Xaxaxaxaxaxaxa...e luda siuser posted image user posted image ...Jadni Bred nikad ne zna je li joj bilo lijepouser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

13.04.2011, 12:34

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

IZVORNA PORUKA: Alexis79

user posted image
Branislav Popovic

Uh uh uh Aleks bravouser posted image ...kako sam mogla da zaboravim na njega, NASE(sve je to naseuser posted image ) gore listuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

13.04.2011, 12:35

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Zgodan je , a ima i dobar glas, bas nekako sexy. user posted image

clock-img

13.04.2011, 12:42

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

Daaaauser posted image ...kultura u Crnoj Gori je cvjetala dok je on bio ministar-sve su zene isle u pozoriste, prva jauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 14:53

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

user posted image

clock-img

27.04.2011, 12:23

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Jason Statham Mozda nije naj naj...ali je jedan od naj user posted image ...
Ne volim one previse nasminkane i nafrizirane muskarce... on mi je onako, potaman sto bi se reklo user posted image

Samo da mm ne vidi ovaj post user posted image

uvek me zeza kad prokomentarisem nekog muskarca...tako sad zbija sale u vezi Raula iz Real Madrida user posted image

clock-img

28.04.2011, 09:17

clock-img

tatjan@

pencil-img

523

Joooj gde nadjoh ovu temu ovako rano... sad cu morati da budim muza. nakostresila sam se user posted image user posted image user posted image

Evo mog izbora:

Ljubav iz mladjih dana, Antonio... pogotovo njegovi spanski filmovi, uh sto ima nesto perverzno u njemu user posted image

user posted image

A trenutno sam pod utiskom filma Twilight Saga, Robert Pattison... uvek sam se lozila na vampire, jos sa britanskim akcentom user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

clock-img

28.04.2011, 11:56

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Joooj gde nadjoh ovu temu ovako rano... sad cu morati da budim muza. nakostresila sam se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Robert Pattison...lep momak, i na mene je ostavio pozitivan utisak, ali je klinac...bice on dobar komad za deset_ak godina user posted image

clock-img

28.04.2011, 13:44

clock-img

tatjan@

pencil-img

523

Meni su se uvek svidjali malko mladji heheh user posted image U svakom slucaju bice on dobar i za deset godina, ima harizmu neku.. obavezno odgledajte njegov film Remember me, mnooogo je tuzan i lep, plakala sam vec u prvom minutu filma user posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

clock-img

28.04.2011, 14:01

clock-img

tatjan@

pencil-img

523

Andy Whitfield, ili Spartakus u Krv i pesak, nije neki glumac, ali ne bih imala nista protiv da vezbam aerobik s njim user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Btw muz se prestravio jutros kad sam ga probudila, mislio je da se nesto desilo user posted image user posted image

clock-img

28.04.2011, 14:08

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Meni su se uvek svidjali malko mladji heheh user posted image U svakom slucaju bice on dobar i za deset godina, ima harizmu neku.. obavezno odgledajte njegov film Remember me, mnooogo je tuzan i lep, plakala sam vec u prvom minutu filma user posted image

jel to onaj gde umire u teroristickom napadu na jednu od zdgrada bliznakinja?

clock-img

29.04.2011, 08:45

clock-img

tatjan@

pencil-img

523

Jeste taj, mada mislim da su preterali s tim krajem, nekako sam prizeljkivala happy end.. sta cu, ja sam optimista u dusi user posted image user posted image
Amerikanci jbg mnogo ih potrefilo sto im srusili dve zgradice, mo's misliti, pa sad u svaki peti film ubacuju neke poruke tog tipa.. a sto oni ruse citave gradove, nikom nista.. e odo ja u off topic user posted image

clock-img

29.04.2011, 14:49

clock-img

mišur

pencil-img

40

Ovaj frajer je, po mom ukusu, faca nad facama
Jedan jedini...Johnny Depp

user posted image

< Poruku je uredio mišur -- 29.4.2011 14:50:14 >

clock-img

29.04.2011, 14:51

clock-img

Anoniman

user posted image bravo mišure!!! Na jednoj od prethodnih strana podelila sam tvoj ukus!!!
Srećom pa nam nije pri ruci da se malo očerupamo oko njega user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.04.2011, 15:03

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

pa ni on nije za bacanje user posted image user posted image

clock-img

29.04.2011, 15:07

clock-img

Anoniman

Ih, šta bi mu radila user posted image  user posted image   user posted image
Sad me sramota user posted image

clock-img

27.05.2011, 10:22

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Nazalost zene, HE IS GAYuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Provjereno! Al' bi ga ja svejedno posedovalauser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Alexis79

user posted image
Branislav Popovic

Uh uh uh Aleks bravouser posted image ...kako sam mogla da zaboravim na njega, NASE(sve je to naseuser posted image ) gore listuser posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

27.05.2011, 11:38

clock-img

Zell

pencil-img

804

Najprivlačniji muškarac na planeti za mene je MM.  user posted image user posted image user posted image a ja sam najsrećnija žena na svetu dokle god je tako............ user posted image

clock-img

27.05.2011, 13:33

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Meni se u poslednje vreme svidja Robin Soderling ali nije fotogenican pa ga necu okaciti user posted image

clock-img

27.05.2011, 13:40

clock-img

minavb

pencil-img

12959

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhome.php%23!%2Fdjordje.milicevic&h=8f975

Ovo mi je trener sa kojim cu da radim od ponedeljka. Znaci rokucu se!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

27.05.2011, 13:41

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

neces, idem sa tobom da ti cuvam ledja user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma