cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Najprivlacniji muskarac na planeti?

clock-img

13.04.2011, 00:35

clock-img

Brana

pencil-img

4456

user posted image user posted image
lidija mudro zborisuser posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

13.04.2011, 00:37

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Mati, on je ipak malo mator za tebe i Branu. Ali, zato sam ja tu!!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

13.04.2011, 00:38

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: liliana

Mati, on je ipak malo mator za tebe i Branu. Ali, zato sam ja tu!!!!user posted image

vidi ti ovu macu tek dosla a vec otimauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:38

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

Znaci, za mene nije- ja ostajem u trciuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

13.04.2011, 00:39

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

IZVORNA PORUKA: Brana

vidi ti ovu macu tek dosla a vec otimauser posted image user posted image user posted image

xaxaxaxaxaxa, jel' vidis ti to? ccccuser posted image

When you cry ,I''''ll wipe away all of your tears, when you scream ,I''''ll fight away all of your fears...

clock-img

13.04.2011, 00:40

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Lidija, koliko ti imaš godina-da znam da li da te eliminišem u startu?user posted image user posted image user posted image
Brano, iskustvo je čudo!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:41

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

xaxaxaxaxaxaxaxa... u ovoj temi 40user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:43

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: lidija 011

IZVORNA PORUKA: Brana

xaxaxaxaxaxa, jel' vidis ti to? ccccuser posted image

pravi bezobrazlukuser posted image user posted image user posted image user posted image
lili opasna si ti a avatar ti je tako bezazlenuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Brana

pencil-img

4456

xaxaxaxaxaxaxaxa... u ovoj temi 40user posted image

jaojuser posted image user posted image carica siuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mati

pencil-img

6667

Lidija, koliko ti imaš godina-da znam da li da te eliminišem u startu?user posted image user posted image user posted image

Da ali nista bez mladosti... Ja ga necu, neka ostane ovakav kakav je do sada bio u mojim mladalackim sanjarenjima, ovako ko zna, mozda bi se misljenje promenilo. Ali sam PRVA koja ga okacila ovde...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

13.04.2011, 00:44

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hmmmm...Meni nije nesto, staronja je ovaj za mene, a i svidja se mojoj majci, a oni su tu negdje sa godinama!  user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:46

clock-img

Brana

pencil-img

4456

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Hmmmm...Meni nije nesto, staronja je ovaj za mene, a i svidja se mojoj majci, a oni su tu negdje sa godinama!  user posted image user posted image user posted image

ivo mi cemo nesto mladjeuser posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:47

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Prijo, dakle- za mene je!!! Čuj Lidija, ako čemo da se lažemo, ja u ovoj temi imam 140!!!user posted image user posted image user posted image
A ti , Brano, valjda si, ako nigde drugde, onda na RR, naučila do sad da nije svaki šečer sladak!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:49

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

IZVORNA PORUKA: mati

Da ali nista bez mladosti... Ja ga necu, neka ostane ovakav kakav je do sada bio u mojim mladalackim sanjarenjima, ovako ko zna, mozda bi se misljenje promenilo. Ali sam PRVA koja ga okacila ovde...

Pa da, vjerovatno bi se promijenilo, a ovako mozemo da lupetamo svastauser posted image ...I priznajemo, ti si ga prva okacilauser posted image

clock-img

13.04.2011, 00:49

clock-img

Brana

pencil-img

4456

dobro ajde posto imas 140 god.pustam te ipak stariji imaju prednost!user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:50

clock-img

liliana

pencil-img

4820

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:52

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: mati

Oduvek... Ima bre covek nesto...
Ne volim ja starije, samo mi je on nekako cika za sva vremena...
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
mene emem podseca na njega

clock-img

13.04.2011, 00:52

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

Prijo, dakle- za mene je!!! Čuj Lidija, ako čemo da se lažemo, ja u ovoj temi imam 140!!!user posted image user posted image user posted image
A ti , Brano, valjda si, ako nigde drugde, onda na RR, naučila do sad da nije svaki šečer sladak!!!user posted image user posted image user posted image

Xaxaxaxaxaxaxaxaxa...Bas mladoliko izgledasuser posted image user posted image ... Eto lili, ove dvije odustale, ostade on nama, a ja se slazem da ga podijelimouser posted image

clock-img

13.04.2011, 00:56

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!!user posted image user posted image user posted image Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka...user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:57

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Ma, može, ja sam evropska žena širokijeh svatanja!!!user posted image user posted image user posted image Nego , uplete mi se sad i ova Vukosava- i ona bi tu nešto da zabrka...user posted image user posted image user posted image

onda odmah spadate u temu o ljubavnicamauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:59

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Brano, nemo" da mi mešaš tu (nas ) babe i žabe!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 00:59

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ima lijep osmijeh, nema sto! user posted image
Ja volim mladje od njega, a ima ih na prethodnim stranicama.
Volim Spance(nekad kad sam pratila sapunice pratila sam zbog odredjenih glumaca), a moj omiljeni muskarac je teniser Rafa, i blizu mi je godinama!!!!! user posted image

clock-img

13.04.2011, 01:01

clock-img

lidija 011

pencil-img

771

Nece, nece, ne boj se, ona samo "ispipava" teren i odma' je pobjeglauser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2011, 01:01

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Joj, Ivo, MM  ne može organski da podnese španske serije, a njegova mama samo visi na TV-svaku gleda; a on ti onako iritiran, za svakog koji se pojavi pita je: "Majko, jel ovo Ignjacio?"user posted image user posted image user posted image Odoh OFF

clock-img

13.04.2011, 01:02

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Nece, nece, ne boj se, ona samo "ispipava" teren i odma'' je pobjeglauser posted image user posted image user posted image

Pa, ne može se  "kačiti" sa tobom od 40 i sa mnom od 140!!!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio liliana -- 13.4.2011 1:03:14 >