IZVORNA PORUKA: viking RR
Evo da i ja dam svoj doprinos :)
LINK
Hehe sad vidim da ladno ovaj lik kod koga sam ja pre godinu dana uzela Kunert kolica, otvorio i lokal i radi i jos neka, tj ova TAKO..prepoznah po amortizerima
Da je radio tad i TAKO, definitivno bih njih uzela!
Ja sam zadovoljna Kunert kolicima..jes da su moja za jednu bebu...al to je ista fabrika iz Poljske...bas sam ih zagledala sad na raznim slikama..to je to..samo je Tako izgleda za pola klase iznad Kunerta...izgleda da su malo bolje odradili sistem tockova(skidanje - vracanje)sto ja vidim...i verovatno sad i neki delovi(neka od platna i precaga na sportskom sedistu) mogu da se skinu sto na mojima ne mogu ..mada ni mojima nista ne fali evo drndamo ih vec 7 meseci i to 2 meseca po poluprohodnim drndavim stazama miljakovacke sume
...ostale mame dodju do parkica i tu se parkiraju a ja produzim u avanturu....hihihi..T inace obozava te drndave voznje...a kad blejimo to je takvo bacanje, skakanje i lupetanje nogama po kolicima (ona se tako igra
) da mislim da bi neka druga kolica odavno razvalila...
Raspricah se ja iako nemam blizance...al sve u svemu mislim da sa Tako kolicima nema greske...imaju i mane...najvise mislim na gabarit i tezinu (tako da ko ima problem sa ledjima....al opet sva kolica za blizance su kabasta ...)
Stvarno su jaka kolica i pre bih ponovo za njih dala 500 e nego za npr. chicco ili cam 3u1(nesto su mi klimava onako dok stoje u radnji
)...
Uuuu sad vidim.... a i ova ABC su bas baaaas dobra
< Poruku je uredio jole82 -- 28.8.2013 15:13:40 >