cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koji omekšivač koristite?

clock-img

18.03.2013, 15:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Lenor mi se bukvalno smucio sa njihovim jakim-[prejakim mirisima.

Uglavnom sad ove kao bebi, blaze, uglavnom sad svi imaju jedan za bebe user posted image

Silan nije los, Sad trenutno Duel za bebe imam..

clock-img

18.03.2013, 21:06

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

za klince chicov omeksivac plavi a za nas trenutno duel celebration i odusevljena sam mirisom user posted image

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

clock-img

18.03.2013, 22:03

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Chicco beli za isidoru i Felce Azzuro za nas
Ovaj mi je najlepsi
user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

19.03.2013, 21:35

clock-img

JellKo

pencil-img

24

Otkako imam bebu, i meni su poceli da smetaju jaki mirisi omeksivaca, tako da uvijek biram neki omeksivac svijetle boje user posted image (kao oni su mi blazeg mirisa). Za bejbija koristim Frosh (iz DM-a), plavi ili sa mirisom badema i obozavam ga. Koristila bih taj i za nas ves ali mi je malo skup. Isto tako, super mi je Kuchelweich (to je u stvari Cocolino), to dobijem iz Njemacke. I korsitim Ornel bijeli sa aloa verom. Od onih jacih, u zadnje vrijeme mi se jedino dopada Duel zeleni. Nemam pojma kako, ali bas su poceli da me iritiraju previse intenzivni mirisi omeksivaca...sad ne mogu da zamislim da koristim neki plavi Ornel, recimo user posted image .

clock-img

19.03.2013, 22:09

clock-img

salle

pencil-img

1297

za decu chicco beli, a za nas bohor plavi ili zeleni, i silan isto plavi ili zeleni, nekada uzmem i beli od oba

clock-img

20.03.2013, 09:13

clock-img

branki*

pencil-img

20828

ja obozavam kad mi ves mirise na lenor,trenutno ljubicasti.za bozu ranije chicco beli,mada zbog ekcema,uglavnom njemu ni ne koristim omeksivac.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.09.2013, 11:28

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Silan neki beli sensitive sa alojom, ponekad ljubicasti Lenor, zadovoljna sam sa Bohorom belim, a mogu reci da i robna marka Metroa-Aro ima dobro omeksivace..meni su favoriti beli i narandzasti...cak sam i bebece stvari prala sa belim (naravno manje sipam kao i bilo koji drugi omeksivac) i stvarno je fenomenalan...znam da su me svi pitali koji je to kad lepo mirise, al nije jak ko Lenor da se oseca na kilometre, nego tek kad krenes da mirises blizu..

Enyoj the silence!

clock-img

29.09.2013, 11:44

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja trenytno koristim beli ornel natural i sensitiv,a zuti lenor sam pre njega.

clock-img

04.11.2013, 21:55

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Presli smo na frosh.Mnogo vise mi se svidja od svih drugih koje smo probaliuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

04.11.2013, 22:05

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Za nas beli Duel, a za decu beli Chicco. I ja volim Frosch, onaj aloe, ali ne nađem ga uvek, pa onda uzmem Duel.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

04.11.2013, 22:58

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mi koristimo Lenor neki plavi a ya decu onaj beli

clock-img

14.01.2014, 15:43

clock-img

svilica

pencil-img

12

koristimo svetlo plavi Silan, ja zadovoljna user posted image

< Poruku je uredio svilica -- 14.1.2014 15:44:49 >

clock-img

14.01.2014, 16:30

clock-img

Biserce

pencil-img

942

Duel baby sensitive mmmm

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

clock-img

14.01.2014, 22:54

clock-img

madre

pencil-img

6600

u poslednje vreme, za nase stvari beli duel, a za bogijeve frosh...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

14.01.2014, 22:59

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja sam dugo koristila zuti Duel i za nas i za decu sad za nas koristim tamno plavi Duel,za za bebine stvari koristim Chico ali mi se cini da izgubi misris cim se garderobica osusi.U pocetku sam koristila baby omeksivac iz Idee K-plus je marka i feonomenalan je ali ga je tesko naci.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.01.2014, 01:05

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Meni je beli Bohor bio odličan. Moja mama ga je kupila, pa videla kod nje. Koristila ga neko vreme, sada ga ne nalazim. Uvek imamo u kući Chicco, pa perem i naše i detetove stvari sa njim, a od ostalih bude tu Silan (beli ili plavi), Lenor...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

14.03.2014, 15:41

clock-img

Mizzy

pencil-img

245

Ja obožavam Ornel. Svi su mi lepi, ali onaj bebi najviše volim.

clock-img

14.03.2014, 16:12

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Lenor crni, nikako da mi dosadi, 9 meseci samo njega!
A radujem se nekom Coocolinu!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

17.03.2014, 11:54

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Disov dobro plavi, nekako mi je bio najblazi sto se mirisa tice.

clock-img

21.05.2014, 14:25

clock-img

cockic

pencil-img

4591

ja sad imama neki felce,ali mi se nesvidja uopste.ornel beli su super.ne znam kakav je senzel panonija pancevo ga pravi.nisam ga koristila.ja samo duel zuti,bli,lenor plavi,zuti,ornel beli to je to.nisam vise nista probala.chicco samo kad su mi deca bila mala.mada on nista nemirise kad se ves osusi.a zuti duel bas mirise i posle susenja.

clock-img

21.05.2014, 14:43

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

beli chico i duel
A za nas ljubičasti lenor

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

21.05.2014, 14:55

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

za klince beli chicco, a nama sam sad uzela plavi dm-ov omeksivac i odusevljena sam.

clock-img

21.05.2014, 15:07

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ja za D ne koristim, a za nas kaki kad. Volim da probam novo. Trenutno silan ljubicasti. Jedino sam verna dove dezodoransu, ostalo cesto menjam .

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

21.05.2014, 15:28

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

izbegavam omeksivac, sad imam neki ne znam ni koji je, ali najvise volim lenor i najcesce ga kupujem, osim kad ne isprobravam nesto drugo

don't shit where you eat :))

clock-img

21.05.2014, 15:30

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

mislim da bas sad imam beli bohor, vidim da ste pominjale..

don't shit where you eat :))