cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koji omekšivač koristite?

clock-img

26.03.2011, 12:09

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Pre sam koristila Silan ali je Una imala osip od njega, tako da sad koristim Lenor beli i svima nam odgovara

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

26.03.2011, 15:09

clock-img

Anoniman

Ja veoma cesto kod mene u prodavnici otvaram cepove pa koji mi se dopadne taj uzmem. Mada na miris svi lepo mirisu.

clock-img

26.03.2011, 15:33

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Opet sam se vratila na beli Chicco i divan mi je.
Toliko mirise da je cak i mm primetio ,a njemu je sve to inace isto

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

29.03.2011, 09:51

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: Tash

Ni ja ne koristim omekšivač više, i nije mi tvrd veš. user posted image

ja bih se hljeba odrekla ali tih maza,pomaza...mirisa i djakonija nikaduser posted image user posted image

ja uživam u tome,i volim eksperimentisat...oprobavat razne mirise i razna sredstvauser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

29.03.2011, 12:28

clock-img

nela79

pencil-img

1365

Ja samo Lenor (svijetlo plavi). 

clock-img

29.03.2011, 12:31

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Za bebu Chicco plavi i beli, koji mi se više dopada, a nama menjam Lenor, mada najčešće Spring. sad treba da nabavljam, pa možda isprobam neki novi

dok je bilo kupiti, obožavala sam plavi coccolino

clock-img

29.03.2011, 15:00

clock-img

mati

pencil-img

6667

Za Matu Ornel Baby soft, a nama menjam, jedan dosadi, pa drugi.Trenutno Duel.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

07.05.2011, 15:17

clock-img

Anoniman

Definitivno mi bohor plavi najlepse i najduze mirise. Lepsi mi i od lenora, i od ornela.

clock-img

07.05.2011, 15:28

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

user posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

07.05.2011, 15:32

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ja ga bas retko koristim i ves mi je ok.  Stavim ga kad se pere posteljina, cebad itd.  Volim da mirise na cisto kad legnemuser posted image

< Poruku je uredio Verus RR -- 7.5.2011 15:52:03 >

clock-img

07.05.2011, 15:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja ne mogu bez omekšivača. Dešavalo mi se da zaboravim da sipam u mašinu, pa ponovo perem taj veš user posted image

Duuuuuugo sam koristila samo bohor, pošto sam na druge bila alergična, sad mi ne smetaju pa često menjam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.05.2011, 15:52

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Moja mama je totalno ovisna o omeksivacu.  Nekada odvojeno u lavor potopi odredjen ves da bude extra mirisanuser posted image

clock-img

07.05.2011, 16:03

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

mmm ja sam ovisnik omeksivaca i to posebno plavog bohora...ako ga slucajno nema onda uzimam zeleni silan sa zlatnim zatvaracem... inace 2l oplemenjivaca mi traje najduze 10 dana jer vecinu stvari prvo perem u masini (sa omeksivacem naravno) a onda i 'na ruke', potopim ves jos malo da odstoji u omeksivacu...
svi mi kazu da preterujem i mozda je to i tacno ali me ne zanima, uzivam u mirisu

clock-img

07.05.2011, 16:04

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Moja mama je totalno ovisna o omeksivacu.  Nekada odvojeno u lavor potopi odredjen ves da bude extra mirisanuser posted image

e to i ja radim user posted image

clock-img

07.05.2011, 16:05

clock-img

Verus

pencil-img

11942

vidis mene nekad malo brine kad citam o svim tim hemikalijama i sta sve imaju u sebi..ne samo prasak, omeksivac, nego i losioni za telo...sve se to absorbuje u kozu, pa u telo....uf muka me hvata, bolje da ne mislimuser posted image

clock-img

07.05.2011, 16:07

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

more, svinjski sapun i bez brige user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

07.05.2011, 16:08

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  najbolji, a i sve fleke vadi

clock-img

07.05.2011, 16:11

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

ranije sam znala, jadna, svaki put da se nadisem kojecega u marketu, kao, da promenim, i kupim uvek crni lenor user posted image
jer mi na kraju bude muka, pa vise ne osecam miris.
a u poslednje vreme vise i ne otvaram cepove, nego pitam mm - jesmo imali ovaj? - nismo - uzimamo user posted image
ionako se potrosi za mesec dana..

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

07.05.2011, 16:13

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Meni su gadniji kad ih direktno njusim iz flase.  Uvek bolje mirise kad se razredi...

clock-img

07.05.2011, 16:15

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Trenutno imamo neki DM-ov i zadovoljna sam. Meni na kraju krajeva svi isto mirišu. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

07.05.2011, 22:10

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

trenutno imam 6 omeksivacauser posted image
3 za mateju(beli duel,beli cocolino i chicco isto beliuser posted image ) i 3 su nasa(ornel,duel i silan),sad merkam da uzmem jos jedanuser posted image
obozavam jedan cocolino ali ne mogu nigde da ga nadjemuser posted image
inace meni se beli chicco skoro ni ne oseti,meni samo rasak mirisi user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

07.05.2011, 22:26

clock-img

Maccana

pencil-img

243

Ja cesto menjam omeksivace,ali sam u zadnje vreme pocela da kupujem od jedne zene koja ih donosi iz Madjarske ali su uvezeni iz Nemacke(marke Lenor)Cena mu je 250 din 1.5l a mnogo bolji je od ovog koji se kod nas proizvodi ili pakuje,neznam vec...Posto ves susim u susilici efekat je potpun!Bas mirise i omeksa ves.Takodje jedan savet koji sam ja pokupila od jedne zene-kad vam masina povuce zadnju vodu(omeksivac)stavite na pauzu i drzite neko vreme tako.Duze je pod uticajem omeksivaca,kao da ste rucno oprali!user posted image

clock-img

07.05.2011, 22:32

clock-img

Maccana

pencil-img

243

Koristim Lenor(razne)Kupujem na pijaci od zene koja ih donosi iz Madjarske a na njima pise na Nemackom?user posted image Mnooogo su mi bolji nego ovi nasi.Jos ja ves susim u susilici(jer u stanu nemam terasu)Efekat je potpun!Jedan savet za one koje neznaju.Masinu stavite na pauzu kad dodje do zadnje vode,imacete utisak kao kad ves rucno operete (drzite neko vreme)Bolje se namoci u omeksivacuuser posted image

clock-img

07.05.2011, 22:33

clock-img

Maccana

pencil-img

243

Eto ja poslah dve poruke!Nesto me zezalo kod prve pa sam ponovo moralauser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.05.2011, 22:37

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja koristim beli duel za bebeuser posted image i bas mi se svidja.
koristila sam i beli lenor za bebe, ali on ne mirise lepo kao duel, pa sam prestala da ga kupujem.

< Poruku je uredio madre -- 7.5.2011 22:39:06 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...