cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koji omekšivač koristite?

clock-img

15.02.2011, 22:36

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Za njih bijeli Chicco, a za nas plavi Duel. razbija kako mirise user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

10.03.2011, 11:37

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Ne znam jel iko koristio onaj felce azzurra cllasic.....ne da ga preporučujem,nego me oduševio,a ja non stop mijenjam omekšivačuser posted image user posted image

počela sam pospremanje proljetno generalno,i jutros otišla po neka sredstva za češćenje...kad vidim da je ovaj na sniženju....duplo snižen,a 2 l...kontam 'ajd da ga probam'...zavjese sam oprala i sad kačala,čitav stan mi miriše....jednostavno ali moćno nekakouser posted image user posted image

ja,i moji opisiuser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

10.03.2011, 11:40

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja koristim felce dezodorans i obozavam ga, tako da bi mi se i  omeksivac sigurno dopao... moram ga probatiuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

10.03.2011, 11:44

clock-img

Anoniman

Meni se ne sviđa omekšivač, a inače obožavam taj miris, dezozdorans i bebi puder, divni su mi.
Omekšivač mi nekako smrdi na hemiju, i treba ga strpati pola litre u mašinu da bi onako lepo mirisalo.

clock-img

10.03.2011, 12:16

clock-img

Malecka074

pencil-img

875

Takodje, felce azzurra cllasic!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

clock-img

20.03.2011, 11:21

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

Ornel New York

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

20.03.2011, 11:31

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Meni se u poslednje vreme najvise dopada Duel zuti i bas jako misrise,cak i kad se osusi ves(za razliku od nekih koji sam koristila)

clock-img

20.03.2011, 11:35

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Lenor Spring, ali professional od 5 litara, koncentrat, kupujem ga u Metro-u. Savrsen je... Ne moze da se uporedi sa Lenorom iz prodavnice, verovatno i zbog toga sto nije za nase trziste user posted image

clock-img

20.03.2011, 11:36

clock-img

bratzz

pencil-img

982

IZVORNA PORUKA: anajid

Meni se u poslednje vreme najvise dopada Duel zuti i bas jako misrise,cak i kad se osusi ves(za razliku od nekih koji sam koristila)

I ja vec duze vreme koristim duel zuti i necu ga menjati.user posted image
Svidjaju mi se jos Bohor plavi, svetlo zeleni i zuti.Bohor koristim za Milicin ves.

clock-img

20.03.2011, 11:39

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Za bijeli ves-zuti Duel, jer roba predivno mirise od njega i Duel su mi proizvodi super, tek nedavno sam pocela da ih koristim. A za tamni-Lenor spring i taj miris obozavam!

clock-img

20.03.2011, 11:42

clock-img

anajid

pencil-img

3545

IZVORNA PORUKA: bratzz

Svidjaju mi se jos Bohor plavi, svetlo zeleni i zuti.Bohor koristim za Milicin ves.

Bratzz ti i ja izgleda imamo isti ukus.I ja obozavam plavi Bohor.Divan miris.

clock-img

20.03.2011, 11:55

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

E ja nisam koristila plavi nikad, samo zeleni. Moracu i taj da vidim jer ja sve prijatne omeksivace volim. user posted image

clock-img

20.03.2011, 12:01

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

ja koristim bohor. sve redom. svaki put drugu boju user posted image a gali zasad samo prasak. nesto kontam da kupim neki za bebe...

Panta rei

clock-img

20.03.2011, 12:54

clock-img

bratzz

pencil-img

982

IZVORNA PORUKA: bratzz

Bratzz ti i ja izgleda imamo isti ukus.I ja obozavam plavi Bohor.Divan miris.

Izgledauser posted image

clock-img

20.03.2011, 12:55

clock-img

bratzz

pencil-img

982

IZVORNA PORUKA: bojanica7

ja koristim bohor. sve redom. svaki put drugu boju user posted image a gali zasad samo prasak. nesto kontam da kupim neki za bebe...

Ja sam od prvog dana koristila Bohor za bebin ves i nikakvih problema nisam imala.

clock-img

20.03.2011, 13:38

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Od kada imam decu NIJEDAN! To je čista hemija koja ostaje u vešu! (nema ispiranja veša posle sipanja omekšivača).  Veš sušim u sušilici, tako da bude mekan, ni ne treba omekšivač. Ako se ne suši u sušilici, može se umesto omekšivača sipati 2-3 kašike sirćeta, veš će biti isto tako mekan kao sa omekšivačem, a miris sirćeta će nestati kada se veš osuši, 100 % user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

20.03.2011, 13:54

clock-img

Anoniman

Ni ja ne koristim omekšivač više, i nije mi tvrd veš. user posted image

clock-img

20.03.2011, 15:00

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja koristim duel beli(od kog je ves neverovatan,mek kao dusauser posted image ili cocolino za mateju a za nas silan neki novi dobila uz persil prasak i nije los

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

20.03.2011, 17:28

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

Beli Silan, Felce Azzuro (hipoalergični) - za decu, Felce Azzura  (Classic) - za matore

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

clock-img

20.03.2011, 17:55

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

ja koristim bilo koji beli (uglavnom lenor) i chicco beli za vukov ves ali stvarno malo.
moja mama koristi bohor i to onaj praistorijski koji nije koncentrat nego skroz redak, kao vodica, nikad mi ne bi palo na pamet da kupim jer mu je grozna ambalaza (a ja sam ciljna grupa za bljestave ambalaze user posted image ) ali bas lepo mirise, onako "na cisto'' user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

20.03.2011, 17:58

clock-img

jelenadunja

pencil-img

1012

Cao ..........za bebin ves koristim beli cocolino,a za nas zuti duel,mada i ornel ima lepih omeksivacauser posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

clock-img

20.03.2011, 18:00

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Uvjek razlicit, sve mi se cini kad kupim jedan onaj drugi ljepse mirise user posted image

clock-img

26.03.2011, 08:01

clock-img

Anoniman

Sto vas nema dugo? Ja probam svasta. Trenutno sam kupila svetlo zeleni lenor. Inace mi se dopao neki svetlo plavi nov silan. Volim bohor, ali i felce azuro (bilo koji, svi su dobri) . Jedno vreme mi se silan nije dopadao jer mi je ostavljao neke mrlje po vesu. A lenor retko kad kupujem iz principa. Nista nije bolji od drugi, a skuplji.user posted image

clock-img

26.03.2011, 10:37

clock-img

Anoniman

Silan sensitive za sad,al planiram da predjem na obican, tj ne sensitive. Od lenora se mm ospe, iako pazim na doziranje, ne odgovara mu.

clock-img

26.03.2011, 11:29

clock-img

Anoniman

Isto ti je to kao i sa praskom. Ja koristila ariel, al se mm pojavile neke ospice od njega. Valjda je jak, a masina ne ispire skroz prasak , a tako verovatno i lenor, a ako stavis manje onda nema toliko lep miris.