cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koji omekšivač koristite?

clock-img

22.10.2014, 14:22

clock-img

anita

pencil-img

1679

Ja trenutno koristim Silan plavi. Mada stalno menjam.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

22.10.2014, 18:07

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Menjam stalno nekad Duel,nekad Silan a nekad i one najjeftinije kao premia i dobro...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

22.10.2014, 18:09

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Koji stignem. I ne stavljam ga puno, kad perem dečji veš stavim tri kapi.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

12.11.2014, 22:13

clock-img

Anoniman

Probala coccolino, odusevljena samuser posted image user posted image user posted image ali onaj od 1l jeste malo skuplji, ai zato ves mirise divnooooooo

clock-img

12.11.2014, 22:22

clock-img

mamica 91

pencil-img

464

Plavi lenor ali nemacki,ovaj nas ne mirise ni blizu slicno njemu...ponekad uzmem nas plavi ili zeleni lenor, ili tamno ljubicas_ti silan da malo promenim user posted image ali se uvek vracam na "pravi" lenor...i da pre sam kupovala plavi aroma-terapi ali nema ga vise kod nas...inace sam opsednuta omeksivacima user posted image uvek njuskam druge na koji omeksivac mirisu user posted image

< Poruku je uredio mamica 91 -- 12.11.2014 22:23:53 >

clock-img

12.11.2014, 23:30

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Dok je bilo Bohora koristila sam njega. Sad ga nesto nema u prodaji ne znam zasto pa sam presla zeleni Duel.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

13.11.2014, 00:08

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

I ja sam volela beli Bohor, ali ga nema. :-(
UM, probala sam i ja Coccolino. Dobar je. Nekako kada raširim veš, ne oseća se miris puno, ali kada posle uzmem da obučem baš se oseti...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

13.11.2014, 00:11

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Azra vidla sam danas u jednom katalogu da ga imaju u ponudi. Icicu sutra do prodavnice da vidim.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

13.11.2014, 00:29

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Trenutno peremo ves sa Duel Baby (u gostima) i prelepo mirise!

clock-img

13.11.2014, 00:38

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja koristim Cocolino i izvukla sam jedan zaključak koji možda i nije tačan ali ja to iz iskustva kažem.
Naime,u početku sam kupovala Cocolino u Rodi i Idei i kako je neko rekao miris i nije bio nešto intezivan,a onda sam jednom kupila taj Isti Cocolino kod preprodavca tj. kod žene koja prodaje takve stvari za higijenu a koja to sve kupuje direktno u Mađarskoj.Kada sam počela da koristim taj Cocolino miris je bio znatno intezivniji i zadržavao se i tokom nošenja odeće,oduševila sam se i sada kupujem samo kod nje.
Htela sam reći da imam utisak da za naše tržište uvoze neki omekšivač koji je razvodnjen a uEU izvoze kvalitetne omekšivače

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

13.11.2014, 00:44

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Viveki slazem se. Tako je sa svim proizvodima ne samo sa omeksivacem. Pampers iz Madjarske i nas Pampers velika razlika.

Patrijarh Pavle

clock-img

13.11.2014, 02:17

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Uvek menjam. Negde sam davno čitala da ne valja stalno koristiti isti omekšivač. Kada perem Tinine stvari-ne stavljam nikakav omekšivač

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

22.11.2014, 15:58

clock-img

snezap

pencil-img

96

Lenor tirkizni

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

clock-img

22.11.2014, 16:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja koristim Cocolino i izvukla sam jedan zaključak koji možda i nije tačan ali ja to iz iskustva kažem.
Naime,u početku sam kupovala Cocolino u Rodi i Idei i kako je neko rekao miris i nije bio nešto intezivan,a onda sam jednom kupila taj Isti Cocolino kod preprodavca tj. kod žene koja prodaje takve stvari za higijenu a koja to sve kupuje direktno u Mađarskoj.Kada sam počela da koristim taj Cocolino miris je bio znatno intezivniji i zadržavao se i tokom nošenja odeće,oduševila sam se i sada kupujem samo kod nje.
Htela sam reći da imam utisak da za naše tržište uvoze neki omekšivač koji je razvodnjen a uEU izvoze kvalitetne omekšivače

Viki koja mu bude cena kod preprodavaca?
I ja korsitim cocolino, i stvari mi mirisu i po 2 nedelje, bas je lep i intenzivan miris.

clock-img

22.11.2014, 19:05

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Duel i Lenor,a zimi samo Lenor jer mu duze traje miris a kako se zimi stvari duze suse onda je Lenor bolji.Letos sam po prvi put probala Felce Azura jer obozavamo njihove kupke,uvek ih imam i nije los

clock-img

22.11.2014, 20:35

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Plavi silan

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

22.11.2014, 20:37

clock-img

soni

pencil-img

5581

prestala sam da ga koristim...Sad samo prasak ariel

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

22.11.2014, 20:52

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Jedna zena u mom kraju prodaje kucnu hemiju i vidim dosta su joj skuplji omeksivaci .Mislim da su iz Nemacke jer ima i neki njihov koji ne nalazim u drugim marketima i trgovinama .Tako da, Vikiveki , moguce je to sto kazes !

clock-img

22.11.2014, 22:25

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

duel sky blue vec neko vreme.
mada mrzim sto su pakovanja omeksivaca takva da u njih moze svako da sipa vodu. nekad mi stvari bas jako mirisu, a nekad se i ne osete, garant ovi u radnjama ostave 100ml omeksivaca i naliju vode, tacno sam primetila da su mnogo vodenastiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

27.12.2014, 07:58

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni je mirisom omiljeni zuti duel. Uzela sam skoro i u dm-u njihov neko zlatno pakovanje. Lep je i on ima blagu notu

clock-img

27.12.2014, 08:06

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

naravno, nama rodjaci iz Madjarske cesto donose hemiju i razlika je toliko velika da je neoposivo. ariel njihov i nas su nebo i zemlja. sapuni, samponi.... paste za zube se isto mnooogooo razlikuju u kvalitetu.
sada u kulatilu imam silan ljubicasti, lep je, ali cu se ipak vratiti lenoru ili bohoru...

clock-img

27.12.2014, 08:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: bubulence

naravno, nama rodjaci iz Madjarske cesto donose hemiju i razlika je toliko velika da je neoposivo. ariel njihov i nas su nebo i zemlja. sapuni, samponi.... paste za zube se isto mnooogooo razlikuju u kvalitetu.
sada u kulatilu imam silan ljubicasti, lep je, ali cu se ipak vratiti lenoru ili bohoru...

Jao ovo sam i ja osetila. Kupili smo u Madjarskoj plavi Silan. Svideo nam se i kad smo potrosili kupimo isti zaj ovde u bg-u. Ovde je toliko voden bio i mnogo je slabiji miris imao. To jeste bila ta mirisna nota ali ne i intenzitet.

clock-img

27.12.2014, 09:52

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: Maraj

Meni je mirisom omiljeni zuti duel.

njega sam imala kad sam prala bozine stvari pred porodjaj sa njim,citav stan je mirisao na zuti duel ,a tek komoda i stvari...i,sad kad osetrim taj miris,budi mi te uspomeneuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.12.2014, 10:02

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ni ja ne koristim omekšivač...razmišljam o nekim prirodnim varijantama...je l' neko prpbao?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

27.12.2014, 10:07

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Ja sam za nas-odrasle, često menjala, uglanom Lenor, Silan, Duel u plavim i žutim varijacijama. Za Emine stvari Chicoo beli. Toliko mi se sviđa, da sam od skoro počela samo njega da koristim, i za nas.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.