cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Putne tašne (koferi)

clock-img

31.07.2009, 14:02

clock-img

Anoniman

Već godinama se grebemo za bakine koferčiće, i sada smo odlučili da ih kupimo.

Evo ovaj:

user posted image

U IKEA-i košta oko 40 eur.

Uz njega proizvoljno može da se kupi i jedna manja tašna, koju trenutno ne mogu da pronađem na sajtu! user posted image

Kakve vi kofere / putne tašne imate?

clock-img

31.07.2009, 23:34

clock-img

Mai

pencil-img

33

Ja imam nekoliko standardnih kofera sa tockicima u raznim velicinama i bojama, za razne vrste putovanja
Ne znam sta bih bez njih, a svi se lepo upakuju jedan u drugi tako da ne zauzimaju puno prostora

clock-img

14.08.2009, 12:14

clock-img

Anoniman

E, one tašne iz prvog posta su rasprodate, pa smo kupili ove:

user posted image

45eur obe sa slike.

clock-img

15.08.2009, 13:27

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Kada  sam prvi put putovala u Ameriku ambiciozno sam kupila Sergio Taccini kofer i cary on i platila gomilu para za to, i onda sam na aerodromu u Chiccag-u videla kako jedan od momaka koji istovara prtljag iz aviona baca moju torbu a drugi je dočekuje nogom ja sam se šlogirala, tada još nije bilo mogući zaštiti ga providnom folijom. tako da se ne isplati previše ulagati u kofore...... Ovi iz Ikee su super.

clock-img

06.09.2009, 10:49

clock-img

bonita

pencil-img

860

ja sam do skora imala onaj obicni platneni na tockice,sluzio me super,ali mu je drska za vucenje otpala.Tako resimo mi da kupimo neke lepe,kvalitetne is skuplje,ali bar da imamo dobre kofere.
I tako mi krenuli na put,kad sleteli iz aviona moj kofer polomljen u parcice.
E zali boze pare,vise nikada skup kofer.
Samo neki jeftin,platnen,jer bacaju kao nenormalni iz aviona i u avion

verujem u ljubav za celi zivot

clock-img

07.09.2009, 11:08

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Ja nemam kofer user posted image , uvek se grebem za kofer. Kao mlađa nosila sam uvek ranac, a poslednjih godina se grebem nikako da ih kupim. Pozajmila sam od drugarice kofer kad smo išle Grčku, posle puta dođe mi tata ja spremila kofer da vratim i kaže "Ej idem na službeni ajde mi pozajmi kofer" , i ja zovem drugaricu i ona kaže ma može nema problema, izgleda da mi je to familijarno pozajmljivanje.

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

13.04.2015, 01:35

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Ih bre, samo par postova ovde, a taman sam se ponadala user posted image

Zbog S bih da uzmem sada neki bolji kofer. Do sada smo uvek imali platnene, tj. imam jedan kineski kome je otpala ručka, i imam jednu tornu na točkiće koja je ok, srednje velićine.

Da li da sada uzmem neki baš, baš veliki ili da uzmem neki veći, ne baš ggant? Kada se sa bebom/manjim detetom ide na put na more, avionom u mom slučaju, koliko torbi ste nosile?

One tvrde kofere ne bih, pre bih platnene. Da li imte neke kofere za preporuku, I ZANIMA ME CENa.
Hvala unapred

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

13.04.2015, 06:28

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Dunja, jel se računaju moja putešestvija do Bg-a? Jel mora baš more? user posted image

Igor i ja se uglavnom oboje spakujemo u jednu veću sportsku putnu, Anu u srednju sportsku (avionom nismo išli user posted image ) i sad ću tako i Luku. I kad budemo išli za Bg i kad budemo išli na more.

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.04.2015, 06:41

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dunja i meni su bolji platneni koferi nego oni čvrsti. Vise stane u platnenim. A i oni cvrsti se grebu dosta. Mi imali jedan samsonite cvrsti. Oni na aerodromu tako bacaju te kofere da je sav izgreban. A ja bi uzela pre dva manja nego jedan ogroman.

< Poruku je uredio Maraj -- 13.4.2015 6:42:35 >

clock-img

13.04.2015, 06:46

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

E da ja imam.sada beneton putnu torbu. Ustvari to je onaj kofer ali platneni. I super mi je. Da ne ureknem sve je na svom mestu a imam ga vec 9-10 godina. Mislim da treba kupiti "jedan ali vredan" a ne one kineske ili one jeftine po marketima pa svake godine novi da kupujes. Sto bi rekla ona izreka "Nisam toliko bogata da kupujem jeftino" user posted image

clock-img

13.04.2015, 06:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Mi imamo Dormeo, odlicni su.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.04.2015, 10:48

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Dunjci moja sestra vecito vuce krmace od kofera kad putuje avionim sa decom. Lakse joj je da vuce jedan veliki kofer nego da ima vise manjih. Doduse ona vecinom ide sama sanjih troje, pa joj je zato i lakse.
A i zavisi dosta od toga koliko ti nosis stvari za sebe. Ja sebe spakujem u najmanji kofer, nisam od onih zena koje nose toalete na more. Samo ono najosnovnije, ali zato mm ne mogu da spakujem ni u srednji on ponese ceo orman user posted image
I nekako sam uvek za mekani kofer tj platneni, pogotovo kad se putuje avionom. Oni te kofere bacaju kako stignu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

13.04.2015, 11:13

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ma da najbolji su koferi od platna
a i mm isto. Kad idemo na more ponese po 3 majice za svaki dan koliko ostajemo plus ostalo. Ja 2-3 haljine za plazu , 4-5 za uvece i jos par sitnica tipa sorcevi i majice

clock-img

13.04.2015, 17:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Dunjci, mi smo se za dolazak u Kanadu spakovali u dva najveca Dormeo kofera plus rucni prtljag. Za 10 dana na moru verujem da je dovoljan jedan veliki kofer plus rucni.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.04.2015, 17:20

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Nas troje se pakujemo u jedan veliki kofer i jedan srednje velicine.
Nikad ne nosim previse stvari, lakse mi da operem majicu nego da gomilam stvari, iskombinujem sta cu kad da nosim i to je to.
I mm je mnogo smanjio sto se tice garderobe, nekad se on sam pakovao u jedan kofer i bilo mu malo, a onda je shvatio da pola toga i ne izvadi na letovanju pa se sad pametno pakuje, tj slusa mene user posted image

clock-img

13.04.2015, 18:01

clock-img

jess021

pencil-img

13385

I obavezno tamne boje, meni je narandzasti unisten od one trake za prtljag na aerodromu, sav je u crnim straftama.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

13.04.2015, 18:22

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Meni m kupio roze u benetonu. Isprlja se svaki put kad putujemo. Al ga mm i opere svaki put.user posted image sva sreca lepo se pere samo sa sundjerom i malo ferija- tako kaze user posted image

clock-img

13.04.2015, 19:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Odlične ste, hvala vam punoooo! Znači, platneni, svakako tamni, tako sam i planirala, i onda bi jedan veći da uzmem, jer već ima tu srednju torbu na tokčkiće, trebalo bi da nam to bude dovoljno.

Anči baš ću pogledati Dormeo, nisu i pali na pamet. Gledala sam Samsonite ali su mi mnogooo skupi, imam utisak da su Dormeo ipak nešto povoljniji ali proveriću.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

13.04.2015, 19:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Dunjci, nisu jeftini ni Dormeo. Oko 16 hiljada su ti najveci ali mi smo letos kupili kad su bili na 50% popusta. Proveri, mozda opet imaju neku akciju.

< Poruku je uredio Ana RR -- 13.4.2015 19:55:11 >

clock-img

13.04.2015, 19:26

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Anči, ma ja ovo što gledah za Samsonite, ne nađoh ispod 25.000 velike. Tako da mi to 16.000 zvuči bolje user posted image , a još ako je popust, ihahaj.
Hvala ti, proveriću user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

13.04.2015, 19:43

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

E moj brat ima set od 3 Samsonite, i odlična su. Baš su se pokazali kao dobri, a naputovao se sa njima svuda po svijetu.
Ja moram kupiti neki, trenutno nemam nikakav (sem babin zeleni iz 50ih, koji mi je dala za uspomenu) user posted image

clock-img

13.04.2015, 19:47

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Anči, ma ja ovo što gledah za Samsonite, ne nađoh ispod 25.000 velike. Tako da mi to 16.000 zvuči bolje user posted image , a još ako je popust, ihahaj.
Hvala ti, proveriću user posted image

uh bra 25iljada user posted image
ja sammarijine stvarcice pakovala u jednu torbu , nase u drugu
koferi mi deluju neprakticno , doduse mi smo isli malim renoom i tu je trebalo biti skroman pri iyboru torbi da stanu u gepek user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.04.2015, 19:53

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Verujte mi, gledala sam, ti veliki suod 25.000 pa na gore. Ostalo što sam našla je kinesko, to imam, i neću (ručka pukla odmah).
Da li ima još nešto dobro pored Samsonite i Dormea?

Oldži, kontam da će biti lakše kada budemo išli kolima, ali sada avionom, kada vučemo, kolica, nosimo dete, moram neki ok kofer imati. Ne mora biti Samsonite, ni ne želim ga kada je papren, ali bila bih srećna da nađem nešto pristojno, za pristojne novce, bolje da dam i nešto više para, ali da mi ne pukne ručka odmah kao kod čajniz.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

13.04.2015, 19:57

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Dunja, mi imamo Carpisin komplet kofera. Veliki koji mm mrzi, srednji i neseser. Nas troje se bez problema spakujemo u to.
Ne znam koje su cene ali ja sam jako zadovoljna kvalitetom i izdrzljivoscu ;)

clock-img

13.04.2015, 19:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja sam stvarno zadovoljna sa Dormeo, kvalitetni su. Mi nismo bas tipovi koji ce kupiti bilo sta, volimo lepe i kvalitetne stvari pogotovo ako znam da ce nam trajati.