cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Bade mantil

clock-img

31.07.2009, 22:33

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

A to. Nemam posebne peškire za noge, šta će mi, pa oprala sam ih. Zato i ne volim bade mantil, jer kada koristim peškir, iz kade izlazim tako što brišem jednu nogu, spustim je van kade, pa brišem drugu nogu... Izađem suva. user posted image

E vidiš...meni je lakše da samo ogrnem ogrtač dok stojim na ručniku na koji cijedi voda, nego da se brišem skakućući na jednoj noziuser posted image

clock-img

01.08.2009, 22:59

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Imam bade mantil i nosim ga zimi kad se okupam pa ako mi je hladno preko pidzame.

clock-img

01.08.2009, 23:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lu

A to. Nemam posebne peškire za noge, šta će mi, pa oprala sam ih. Zato i ne volim bade mantil, jer kada koristim peškir, iz kade izlazim tako što brišem jednu nogu, spustim je van kade, pa brišem drugu nogu... Izađem suva. user posted image

E vidiš...meni je lakše da samo ogrnem ogrtač dok stojim na ručniku na koji cijedi voda, nego da se brišem skakućući na jednoj noziuser posted image

Ne skakućem. user posted image Dignem nogu na ivicu kade, kada je obrišem, spustim je van kade, pa dignem drugu nogu na ivicu.

clock-img

01.08.2009, 23:12

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Ne skakućem. user posted image Dignem nogu na ivicu kade, kada je obrišem, spustim je van kade, pa dignem drugu nogu na ivicu.

I ja isto ovako radim.

clock-img

01.08.2009, 23:13

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ajoooojuser posted image
Ja ipak glasam za ogrtačuser posted image

clock-img

01.08.2009, 23:18

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Joj cula sam negdje za 'BADEL MANTIL'user posted image user posted image
iMAM IH NEKOLIKO ALI IH NOSIM SAMO ZIMI(ups, caps lock)

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

01.08.2009, 23:20

clock-img

Verus

pencil-img

11942

ISTO.

clock-img

29.03.2011, 10:06

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Nemam...a kanim se kupit ima već 2godine,Sergej ima i nosi ga...ja često nosim po kući onaj crni svileni....i baš ga volim...ljeti pogotovouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

29.03.2011, 10:09

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja imam ali ga retko koristim , stoji okacen u kupatilu , operem ga i ponovo okacim user posted image
promasena investicija

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

12.11.2015, 10:48

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Imam,ali ne nosim uopste.roze je i bas mekao,lep.koristio mi je u bolnici posle oba porodjaja i to je to.

branki

clock-img

12.11.2015, 10:51

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Moj je nešto sivo bijeli,mekan,obožavam ga obući naveče posle tuširanja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.11.2015, 18:43

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja skoro pa da ne mogu da zamislilm tusiranje bez bade mantila, mnoooogo mi je prakticniji od brisanja preskirom. mnoge sam izmenjala ali se uvek vracam jednom zutom, starom vise od 20 godina, sto je tata doneo mami iz inostranstva...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

13.11.2015, 18:54

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Ja imam tri, ustvari jedan ( svetlo plavi) sam odnela kod sveki, da imam tamo kad prelećem od sobe do kupatila i nazad, a kupila sam ga sama pre sto godina...
Drugi je pamučni, Ikein, kupio mi svekar kad sam bila prvi put trudna, lila boja, ali dva broja veći, čak i sad kad sam trudna, jer nikad više nisam nabila onu kilažu kao tada, fala Bogu.
I treći, moj omiljeni, ariljski, svetlo roze frotir, spreman da se pere za porodilište... user posted image

clock-img

13.11.2015, 18:57

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Nosila sam ga jedino kad sam išla u porodilište user posted image Po kući ne znam da l' sam ijednom obukla. Imama dva, jedan frotirni i jedan svileni. Trajaće mi do kraja života, ako Bog da kad budem stara baba od nekih recimo 90g. pa za bolnicu user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

13.11.2015, 19:02

clock-img

madre

pencil-img

6600

aha, meni je bade mantil samo onaj od preskir materijalauser posted image ovo ostalo su kucne aljine, kimono i tako to, a to nemam naviku nosim...
inace kada sam bila mala zvala sam to badeM mantiluser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

13.11.2015, 19:12

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja imam jedan, fenomenala, cebast i kratak..do kukova. I nosim ga cesto kad sam kuci, izigravam Bruce Lee - ja user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

13.11.2015, 19:29

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: madre

.
inace kada sam bila mala zvala sam to badeM mantiluser posted image

BadeL mantil user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

14.11.2015, 09:54

clock-img

nata11

pencil-img

9229

Imam jedan lagan frotirski roze i retko ga nosim, nemam naviku.
Ako se nekad ranije uvise istusiram pa ga nvucem, obicno vikendom.

clock-img

14.11.2015, 10:38

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

E, ja sam obožavala dok sam bila mlađahna kad dođem s posla promrzla da se istuširam, namažem, obučem pidžamu, pa badeL user posted image i tako do polaska u krevet.
A sad, majko mila...
Jedan dan stignem da se istuširam, jedan dan da se namažem, jedan da obučem pidžamu user posted image badeL je otišao u istoriju, ko još ima vreme za to... user posted image

clock-img

14.11.2015, 11:05

clock-img

nata11

pencil-img

9229

E tako cu ja danas Maamaj. Ribam kucu posle posla, perem zavese pa se u 18 presvlacim i uzivam :)

clock-img

14.11.2015, 13:28

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

A sad, majko mila...
Jedan dan stignem da se istuširam, jedan dan da se namažem, jedan da obučem pidžamu user posted image badeL je otišao u istoriju, ko još ima vreme za to... user posted image

user posted image kako se nasmejah sad na ovo!bas takouser posted image

branki

clock-img

14.11.2015, 13:30

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Branki, razumemo se sve... user posted image

clock-img

28.10.2019, 17:47

clock-img

branki*

pencil-img

20828

aaaa,promenila se situacijauser posted image sad nosim redovno bade mantil.upravo sam u njemu jer sam se tusirala posle posla na brzaka i mrzeo me da trazim sta cu obuci i navukla njega.i jos sam u bade mantilu.

branki

clock-img

28.10.2019, 19:26

clock-img

flamingos

pencil-img

25423

Ne nosim bade mantil,odoh na tuširanje,uskačem u pidžamu i u krevet.Neispavana sam

clock-img

28.10.2019, 21:09

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Obozavam bade mantile. Obozavam. I nedavno mi je muz kupio jedan divan, mek, cisto beli u C&A. Vecinu dana sam u njemu