cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Klomifen II deo

clock-img

10.01.2013, 12:34

clock-img

Nik Name

pencil-img

22

mala_74

i kod mene je to bio slucaj, ali isto tako mi se i ovulacija pomjerila na 17 dc.

clock-img

10.01.2013, 12:51

clock-img

mala_74

pencil-img

38

Rekla mi je DR da jos jedan mesec uzimam klomifen pa da vidimo sta dalje..... malo sam se izbedacila ali ajde.... od subote sve ponovo, najzalije mi je sto su bili praznici ja sam morala da mirujem, bez alkohola itd.... i sada ce da me zahvati 13 jan na klomifenu i necu moci da pijem nista.... odoh sutra u provod pa sve jovo nanovo....

clock-img

31.01.2013, 14:26

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

ja od danas 5 dc pijem klomifen, pa sledece nedelje na IUI.

ne znam do kada pijem, u ponedeljak idem kod dr na uz.
inace za nislijke, ima ga u jednoj apoteci preko puta doma zdravlja

clock-img

31.01.2013, 14:39

clock-img

Nik Name

pencil-img

22

Vjerovatno ces piti 5 dana jer u kutiji ima tableta taman za toliko.

clock-img

31.01.2013, 14:53

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

ja pijem po jednu dnevno user posted image

clock-img

31.01.2013, 15:33

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Milenice baš sam htela da ti kažem da je meni mm nabavio u apoteku kod bolnice,al super što si našla.
Ja sam isto ranije pila 5 dana po 2 dnevno.
Držim palčeve za super folikule,ovo je tvoj mesec user posted image
p.s. jedi ananas,brazilski orah i cepaj pivo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

31.01.2013, 15:40

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

user posted image   jako  Milenice

eto  moja  ti  Kuma  rece  sta  da  jedes  sve  st  i  ja  htedoh

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

31.01.2013, 15:41

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Kumo mi cepamo pivo i bez naloga user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

31.01.2013, 15:45

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

kad  god  se  da  prilikauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

31.01.2013, 23:09

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

Jolence, Joko user posted image user posted image

jescu to sto ste mi preporucile a pivce ne znam, ne smem alkohol uz glucophageuser posted image

clock-img

01.02.2013, 00:19

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Milenice  jedna  casa  ili  jedno  pivo  nece  da  steti  ja  sam  pila  a i  gluformin 3x500

clock-img

01.02.2013, 09:59

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

e dobro je, taman sam se nasekirala kako cu podneti bez alkohola user posted image user posted image

clock-img

01.02.2013, 21:34

clock-img

Sanjicak993

pencil-img

2

Pozdrav za sve koje cekaju user posted image ... Ja se vec 2,5 godine borim za user posted image ...Ja sam na klomifenu sada mi je drugi mesec imam jedan folikul na desnom jajniku danas sam bila na UZ i sve je ok nadam se da cu uskoro ostati user posted image a to zelim i vama... Dali je neka od vas imala uspeha sa klomifenom... user posted image

clock-img

02.02.2013, 11:26

clock-img

mamica3

pencil-img

948

da vas pozdravim i ovdje..vjerovatno cu i ja ovak mjesec na klomifen kaže moj dr malo ćemo pogurati jer ima folikula i bez njega al eto kao malo da dodamo,sad cekam da dođe user posted image i onda kod doce po klomifen...

clock-img

02.02.2013, 22:32

clock-img

ivekpivek

pencil-img

767

ja sam vec pisala ovdje al evo opet cu ja sam klomifen pila jedan mjesec i ostala trudna eto to je moje iskustvo sa klomifenom ,prvo djete sam zanjela normalno,drugo cisto tako mi je daouser posted image da mi poboljsa folikule ,ja mu rekla da hocu ici na drugo i da se trudimo vec tri mj i on mi dao klomifen i ja osta trudna ,

clock-img

02.02.2013, 23:26

clock-img

milenatea

pencil-img

1560

user posted image ivek

clock-img

03.02.2013, 13:02

clock-img

Nik Name

pencil-img

22

I moja zaova je ovako dva puta iz prve sa klomifenom i sada ima dva djecaka. A ja ni jednom iz dva puta. Dva ciklusa sam pila klomifen bezuspjesno. Sada radim jos neke nalaze pa cemo vidjeti.

clock-img

04.02.2013, 14:23

clock-img

Sanjicak993

pencil-img

2

Zelim vam svu srecu da uskoro vidite user posted image pa i ja... Puno srece cure user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.02.2013, 22:09

clock-img

mamica3

pencil-img

948

pozdrav za sve,moja user posted image stigla i ja planiram počet još ovaj put klomifen,samo ne znam da li da počnem treći ili peti dan posto si mi ciklusi nesto kraci u zadnje vrijeme,,,

clock-img

04.02.2013, 23:17

clock-img

Nik Name

pencil-img

22

mamica3 kada ces poceti piti klomifen najbolje ti je po preporuci ginekologa. Jer nekome daju od 3 dc, nekom od 5 dc ne znam od cega to zavisi.

clock-img

04.02.2013, 23:27

clock-img

mamica3

pencil-img

948

pa kontam pocet peti dan jos ovaj put i to je to pa sta bude

clock-img

08.02.2013, 01:52

clock-img

louisvuitton

pencil-img

2

drage moje,ja sam nova ovde...evo i mog iskustva...

imala sam dva spontana pobacaja,mada nisam ni znala da sam trudna,ali to je sada manje bitno...ovog meseca sam pila klomifen,a pre 3 sam primila pregnyl,koji kaze doktorka,moze da traje i do 3 meseca u organizmu..danas sam isla na kontrolu i u levom jajniku imam cistu od 5cm...doktorka mi kaze,da bi trebalo da dobijem sledece srede,jer mi je poslednji ciklus bio 10 januara,i dala da pijem utrogestan (progesteron),a ako ne budem dobila do 20,onda se radi o trudnoci,jer mi je ta cista onda kako ona kaze ZUTO TELO,koje nastaje pri oplodnji...cista mi izaziva bolove,tj grcenje....po poslednjem ciklusu mi je kasnilo 2 nedelje i kaze da je to zbog prevelike kolicine hormona koje sam koristila..
mi smo u braku skoro godinu dana i jako zelimo user posted image .... videcemo sta ce biti...idem na kontrolu za 2 nedelje...sta ce biti ne znam...ali kako ona kaze,u oba slucaja bice dobro user posted image user posted image

clock-img

09.02.2013, 22:31

clock-img

buba m

pencil-img

1066

I ja sam ovaj ciklus bila na Klomifenu. 13dc imala sam dva folikula od 24mm i 22mm. Mućkamo redovno ovi dana prema instrukcijama doktora. Zanima me samo da li pucaju istovremeno ili u razmaku od dan, dva?

clock-img

09.02.2013, 22:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: louisvuitton

a pre 3 sam primila pregnyl,koji kaze doktorka,moze da traje i do 3 meseca u organizmu..

Mislim da ovo nisi dobro razumela doktorku, jer klomifen ima produženo dejstvo i može se desiti da u naredna tri ciklusa reaguješ na njega, a pregyl se prima kada folikuli dođu do određene veličine i on je stop injekcija, folikuli onda više ne rastu već u narednih čini mi se 36 časova treba da prskaju.

Kako god, ja se nadam da neće doći veštica već dve crtice na testiću user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

10.02.2013, 02:19

clock-img

louisvuitton

pencil-img

2

ja se iskreno nadam,ali me grudi toliko bole,kao da cu dobiti,mada mene pred dobijanje nikada nisu bolele grudi...hmmm....komplikovana sam... user posted image ....ja klomifen pijem svakog meseca,a pregnil na svaka 3...videcemo sta smo uradili...bicete obavestene user posted image iskreno se nadam da ce biti dve crtice,ali...ne gubim nadu nikada...i malo sam opterecena sto ne valja...ali dobro..procice i to... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image