Poslednji tekstovi

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi
Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali...
Porođaj

10 najstresnijih odluka koje čovek donese tokom života
Neke odluke donosimo gotovo automatski – poput toga šta ćemo danas večerati – dok druge nose dale...
Vesti

želim ti da stp prije ugledas
ja sam se iskreno prestala nadati jer mi se danas pojavio glavni znak nadolazece
kolitis...al sta se moze
krenula sam sa CP jer mi je ciklus bio neredovan. Ispila sam dve kutije i prvi mesec sam imala ovulaciju vec drugi ne. Dala mi je klomifen 2x50mg tj. Na 12 sari. Sta da ocekujem 10dc kad odem na uz? A prvu trudnocu sam imala sa dva odnosa 14 i 15 dana,toliko su mi bili redovni ciklusi. Ako neka moze da mi pomogne...
Gde su nase drage drugarice sto su uspele ostati trudne uz pomoc KLOMIFENA da nam daju podrsku i misljenja jer su prosle kroz sve ovo sto neki od nas prolaze sada? :)
Nista glukice pijes pet dana isprate na ultrazvuku koliko imas folikula, tj kako rastu i onda najverovatnije normalan ciklus ciljani odnosi i cekas. Neki doktori daju i pregnil da bi folikul na vreme pukao ali mislim da je to nova moda, posto uglavnom puca sam bez pregnila kod vecine zena i cisto sumnjam da ce tvoja nemacka doktorka to da predlozi. al videcemo. mozda sam los prognozer hehe Srecno!
treba mi malo podrske :) ima li jos zenica koje su na klomifenu? Meni je treci dan na klomifenu danas, u cetvrtak ultrazvuk i dajem krv kod dr... Nista ne osecam za sad :/ ne znam ni sta bi trebali da mi se desava sad
upitite me malo zene !