Da li se nekom desilo da stalni zub nikako da izađe? Mlečni je ispao pre više od pola godine.
Ja ću više izludeti, jer nam je dr dala rok do kraja novembra, a evo ga kraj već, ako ne izađe, da snimamo u decembru.
S je u pitanju, njemu su početkom ove godine krenuli da ispadaju mlečni, ispalo mu tada 3-4 zaredom, i negde u maju ja mislim su mu ispala oba keca, levi stalni je brzo iznikao (ima neki MIH na sebi, vrlo malo pa mažemo tut mus, deluje mi da se skoro saniralo, ali ako se ne izgubi skroz, kaže dr ima druge neke varijante, otom potom, nije ništa strašno, više estetski), ALI...leva jedinica nikako da izađe, evo već pola godine, vidi se da je ispod desni, opipamo je ali ne izlazi već dugo.
Znam da ima slučajeva da nekada fale stalni zubi, ali tada fali zametak, i nikada se to ne dešava kod jedinica. Strah me da ne ostane sa rupom, bez keca, jer ni dr nije jasno šta se dešava, a kod privatnika mi se nešto ne vodi sada. Ne znam ni kod koga bih. Evo dok kuckam pade mi napamet da pitam sestru moje knjigovođe, ona radi kao sestra u jednoj dobroj zubnoj ordinaciji, ali za odrasle .,sada ću da je pozovem ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.11.2020 18:54:21 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir