cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li ispravljati greške u govoru?

clock-img

15.03.2018, 06:48

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

kod moje D ispravljanje nije "urodilo plodom" user posted image kako da kazem, ona retko retko kad pokusa da kaze tj da ponovi ispravno. Dok npr bratanac pogresi i ti ga ispravis i on se trudi da ponovi.Moja prosto nije takva ona ce radje zacutati i prestati da prica pa je nisam puno ni ispravljala, ni sad je ne ispravljam puno. A eto lepo prica, sama se poispravljalauser posted image

clock-img

15.03.2018, 07:17

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Tako I treba! Ja sam za to.
Mada taj trud da se nesto izgovori je neodoljiv.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

15.03.2018, 08:16

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Pa da, dodje to vec na svoje... ne kazu za dzabe da je svako dete drugacije i da sa svakim detetom treba drugacije.

,,Carpe diem"

clock-img

15.03.2018, 08:22

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Mama...kavicauser posted image , kako da ga ispravim, nije ni to lose recenouser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

15.03.2018, 09:22

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ako se deca cesto ispravljaju na neku decu to lose uticu u smislu samopouzdanja. Eto moja je pravi primerak. Ona bi zacutala i ne bi vise pricala. A lepse mi je da prica i brze ce ispraviti sve ako sto vise prica. U svakom slucaju treba biti vrlo fleksibilan u ovom roditeljstvu a nekad i vrlo zaguljenuser posted image u zavisnosti od situacije

clock-img

15.03.2018, 09:25

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Joj Ljisho to si potpuno u pravu, sve sto si napisala... ponekad stvarno vise ne znas ni sta da uradis, a sve zarad njihovog dobrog... ja nekada ostanem vrlo zbunjena...

,,Carpe diem"

clock-img

28.04.2018, 22:09

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Obavezno i uvek, i decu i muza i sve oko sebe user posted image user posted image user posted image to mi je mana.

clock-img

28.04.2018, 22:09

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

😊😊
I treba... decu posebno, a i muza 😂

,,Carpe diem"

clock-img

28.04.2018, 22:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mozda nekog to nervira al meni to para usi i uvek ispravljam. A decu aravno uvek

clock-img

28.04.2018, 22:12

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja to nesvesnonradim pa se neko uvredi, a dete uvek!

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image