cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: MPR (MMR) vakcina

clock-img

23.12.2021, 11:03

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Sad cu bas da pogledam u kartonu vakcinacije

Evo, sad sam proverila. Primila je pred polazak u skolu i imala je manje od 7 godina. Verovatno, kao i za sve, razlikuje se od grada do grada. Zdravstveni sistem nam je samo da poludis

< Poruku je uredio dddaca -- 23.12.2021 11:08:38 >

clock-img

23.12.2021, 22:28

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Mi primamo znaci sada u maju 2022.

Ima li reakcija ili ne?Nesto u zadnje vreme svasta cujem. A poale prve doze nije imao reakcija.

clock-img

23.12.2021, 22:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mirko, mi nismo imali reakcije. Primili smo je pred skolu, a ovu drugu koja se prima sa punih sedam, nismo primili.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.12.2021, 09:00

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Koliko se secam nismo ni mi imali reakcije na tu dozu

clock-img

24.12.2021, 11:14

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ovo je ta vakcina koje se plasi vecina roditelja.

Zato i pitam.

clock-img

03.03.2024, 09:10

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

IZVORNA PORUKA: nikolina1

Drage mame, 
zanimaju me Vaša iskustva i mišljenja o MMR vakcini.da li ste vakcinisali svoju decu, ako niste, zbog čega?da li su dečica imala neke reakcije na vakcine i kakve?da li ste primetile bilo kakve promene u ponašanju i kognitivnom razvoju dece nakon primljenje vakcine?
mislim da svi znamo šta vezuju za MMR vakcinu, a to je autizam, sa naučne tačke gledišta "navodno" nema nikakve povezanosti izmedju te dve stvari, ali dosta ljudi tvrdi drugačije....
kakva su Vaša iskustva?

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.04.2024, 06:09

clock-img

TimTam

pencil-img

22

IZVORNA PORUKA: dddaca

Evo, sad sam proverila. Primila je pred polazak u skolu i imala je manje od 7 godina. Verovatno, kao i za sve, razlikuje se od grada do grada. Zdravstveni sistem nam je samo da poludis

Razumem vašu frustraciju.

clock-img

23.04.2024, 09:05

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Aman dokle vise sa frustracijom!?

Ocigledno ste vi dosli da forum da lecite svoje frustracije vredjajuci druge zene,majke!

clock-img

11.09.2024, 12:50

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Mame Aleksej mi primio vakcinu 2.9 tog i rekla mi je sestrica da je moguća temp.i da netreba da brinem.nakon sedam dana dobijanja doze.I dobio je temp.nakon 8 dana, ovo nam je treci dan najvisa mu 37.6....stavljam mu čepić.Mene zanima koliko je dana kod vas trajala temp.? 

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

12.09.2024, 07:37

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Za ovu pred skolu nismo imali temp koliko se secam. Onu sa petnaest meseci ,mislim da smo tako posle nedelju dana dobili temp, isto niza i par dana trajalo. Pisala sam ovde...

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.09.2024, 10:04

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Kato, mislim da bi trebalo da prođe za tri dan. Tj tri dana temp i kraj.
Nema osip? Ne bole ga uši? 

clock-img

12.09.2024, 14:45

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Proslo ga posle tri dana....danas nema temp.Nije dobio osip.Mislim vratilo se sve u normalu.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

12.09.2024, 23:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Eto ❤️🥰Ali sekiraciji nikad kraja.