Anajid
Iscitala sam vase postove, pa sam se i ja dala u ozbiljno razmisljanje.
Svi smo razliciti, vazno je da se niko ne kaje zbog svojih odluka. Svi smo pismeni, svako je u stanju da stavi na papir za sebe pluseve i minuse.
Licno se grozim onih emisija tipa "porodica ta i ta, zivi u trosnoj kuci , muz jedini radi, a majka odgaja svoje 12toro dece" (a majka ne zna ni imena svima, bilo nesto nedavno na tv-u), pa onda ocekuju da im tetka drzava obezbedi sve, a sa druge neko mnogo losije zivi i sa jednim detetom... Oset_ljiva sam samo na price, kad nekom zdravlje nije kako treba, e onda se tek shvate sta su problemi.
Ja sam zavrsila faks, zaposlila se, udala se, pa onda dobili i bebce. (Skolski primer da me svi u obe familije hvale ( ) Igrom slucaja je ispalo tako, i ne mislim da tako treba svi da rade. Cekati savrsene uslove i docekati ih, je po meni nemoguce. Cim neko oset_i da ima minimum potreban za drugo dete, a zeli drugo dete, smatram da to treba da uradi. Nikako ne treba ici protiv sebe, jer dete kad tad moze da ispasta zbog toga.
Ja bih volela uskoro i drugo dete, iako kao ni svima, zivot nije savrsen. Ali opet, kad nesto dovoljno zelis, i razmisljas pozitivno, ponekad i sreca malo primogne u svemu Nije naodmet, poslusati i srce ponekad
< Poruku je uredio Dusha -- 6.9.2012 12:27:22 >