cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kako se odluciti na drugo dete?

clock-img

04.08.2014, 12:54

clock-img

Peace*

pencil-img

4881

kako se odluciti za drugo dete? Mislim da se oko drugog najmanje dvoumis i mislis,mislim da ono nekako dodje samo po sebi,ne znam.

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

04.08.2014, 12:58

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

meni rece jedna komsinica, prvo se desi ali ga zelis naravno, drugo planiras, trece se opet desi pa sad sta je tu jeuser posted image . Sto kaze jedan nas drugar dece nikad dosta, a hleba i vode ce uvek biti. Mi smo optereceni mnogim stvarima pa su nam neke nebitne stvari uvek "prepreke i izgovori".

clock-img

04.08.2014, 14:01

clock-img

superm

pencil-img

3244

Tijatija, divno razmisljanje, svaka cast!

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

01.02.2015, 16:23

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mi smo prelomili, ako se do kraja godijne ne zaposlim, pocecemo da radimo na drugoj bebici user posted image , ne mogu vise da cekam, sve ce doci na svoje nadam seuser posted image
moram samo da pogledam sta mi je klarita prognozirala kada ce biti devojcica da znam kada da pocnemuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.02.2015, 13:24

clock-img

majared

pencil-img

1565

Ja cekam mm-a da se smisli user posted image

clock-img

02.02.2015, 13:27

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

da se mm pita ja bih vec troje rodilauser posted image , ja sam glas razumauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

02.02.2015, 13:58

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

meni rece jedna komsinica, prvo se desi ali ga zelis naravno, drugo planiras, trece se opet desi pa sad sta je tu jeuser posted image . Sto kaze jedan nas drugar dece nikad dosta, a hleba i vode ce uvek biti. Mi smo optereceni mnogim stvarima pa su nam neke nebitne stvari uvek "prepreke i izgovori".

Hahaha, istina! Uvek smo pesimisti kako cemo finansijski, kako fizicki ako nemamo pomoc , kako vratiti telo u normalu, imati vremena za treninge i sebe...i onda zaboravljamo da cemo ono osnovno uvek moci da pruzimo deci...i da cemo opet naci vremena za sebe, naravno ne puno ali cisto da budemo izfepilirane , ciste, podsisane haha i mocicemo izaci na kafu ili primiti nekoga na kafu.

clock-img

02.02.2015, 14:13

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Kako kazu ako imas za jedno,imas i za drugo dete,i za trece itd.user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

02.02.2015, 14:31

clock-img

majared

pencil-img

1565

IZVORNA PORUKA: isidora88

da se mm pita ja bih vec troje rodilauser posted image , ja sam glas razumauser posted image

Kod nas mm koci proizvodnju user posted image

clock-img

08.03.2015, 00:00

clock-img

acalukic

pencil-img

188

dece nikad dosta. Ja imam dve cerke, moja cerka troje,i zao mi je sto ja i moja supruga nismo imali isto troje ali sta da se radi

clock-img

08.06.2015, 19:50

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

kako se odluciti na drugo- neplanski naravno, zatrudnela sam kad sam trebala da dobijem od jednog odnosa, nek ide zivot, samo da bude zivo i zdravo i devojcica po mogucnostiuser posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

08.06.2015, 19:54

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Isidora, da ti cestitam i ovdeuser posted image
Konacno jos jedna novosadjanka medju trudnicamauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

08.06.2015, 19:57

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Isi cestitam ti i pridruzi nam se u temi...

kako se odluciti na drugo- neplanski naravno, zatrudnela sam kad sam trebala da dobijem od jednog odnosa, nek ide zivot, samo da bude zivo i zdravo i devojcica po mogucnostiuser posted image user posted image user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

08.06.2015, 20:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Divno Isidora, čestitam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.06.2015, 20:18

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

isis draga, cestitam od srca!

clock-img

08.06.2015, 20:19

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Hvala drage moje user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

08.06.2015, 21:14

clock-img

degu

pencil-img

11332

bravo Isidora user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

09.06.2015, 07:57

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Kata90

Kako kazu ako imas za jedno,imas i za drugo dete,i za trece itd.user posted image

user posted image
baš tako Kato! To je ono što ne vidiš dok se drugo ne rodi user posted image

Isidora čestitam!!! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

21.06.2015, 21:22

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mi smo počeli priču o drugom djetetu i nikako da se odlučimo da li ove ili sledeće godine.Ne brinu me finansije,o tome ne mislim uopšte ali koliko me T muči sa ne(spavanjem) i kako me nekad izludi da bih pobjegla u zimbabve na par dana kako bi tek bilo sa još jednim user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

06.12.2016, 16:00

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Da se i ja uključim! Naime, tražim posla, ali ako ga ubrzo ne nadjem, radićemo na drugoj bebi! Vrijeme leti, iako bih najradije radila i napravila malo pauzu, još mi i ona nije nešto stasala!
Ne znam šta da radim!

clock-img

06.12.2016, 16:14

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja bih ti savetovala da radite na drugom pa si posle slobodna (naravno ako neces vise dece) jer cekajuci samo ti prolazi vreme. A posle ostanes trudna koliko njih se vise i ne vrati na posao. Da li zbog sebe ili firme druga je tema.
A da ne pricam o godinama..ne znam koliko imas ali veoma vazan faktor!

clock-img

06.12.2016, 16:16

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Anck, 27user posted image !

clock-img

06.12.2016, 16:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Hehe bravo za ovaj postuser posted image

clock-img

06.12.2016, 16:18

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: eca89

Anck, 27user posted image !

ja sam prvo rodila aa 28...drugo sa 29a trecw sa 34... znas koja razlka nebo i zemlja..odmah radjaj user posted image

clock-img

06.12.2016, 16:22

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Uhhhh, necu ja onda josuser posted image !