IZVORNA PORUKA: Anoniman
Moje misljenje je da tre a sacekati s drugim djetetom bar tri godine cak i cetiri da prvo obrazumi ... Treba prvo da se posveti paznja prvom djetetu jer djeca nisu igracke koje CES samo redati na policu i kupovat nove ... Ero moja svekrva IMA troje u blizu rodjeni prvo Moj muz zatim moja zaova i djever blizanci vjerujte zona paznje nike prema mom muzu nei deveru nikad nije imala em sto su sve troje priglupi da im reknes da napisu sastav npr stiglo proljece ogni jadnici nebi znali odakle poceti ... Zalosno to Je samo pravlo i radjalo vaspitalo nista
Ovo nije do njihove majke, a definitivno nije do redosleda radjanja. Dalje, napisati sastav nije stvar inteligencije (to sto kazes da su priglupi) nego stvar vezbanja i citanja knjiga. Sto vise citas, vise usvajas pasivni recnik,vise reci znas i vise znas stilizovati recenicu. Vaspitanje je druga stvar i u to ne ulazim.
Inace, sto se tice sastava, ti bi samo na osnovu ovog posta kod mene dobila tri keca zaredom na osnovu pravopisa. Tako da, nemoj da uzimas primere koji ti ne stoje.
Tvoja svekrva je rodila troje dece i ja joj skidam kapu na tome. Dokle god se ne kaje sto ih je rodila, pismene ili polupismene, glupe ili pametne, ona od mene ima vise postovanja nego ti sto pises ovakav post.
I kako, bre, mozes da kazes za coveka sa kojim se budis da je priglup? Strasno!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.