Drugo dete tek kad prvo napuni minimum pet godina,tj,razumno je,samo moze da se obuce,okupa cak i da pomogne oko bebe..to sto vi pisete o organizaciji mozda da zivim u stanu,manjem i da nikakvih drugih obaveza nemam sto se mene licno tice i muza na primer,i da deca ili bar jedno dete ide u obdaniste,..e onda moze,i organizacija i sve..Licno zivim u kuci na dva nivoa,jedan je izdat ,moj stan ima 130 kvadrata,imam veliko dvoriste,imam bastu,radim,doduse pola radnog vremena ali i to je zbog deteta da bih vise bila sa njim,imam treninge dva puta nedeljno ,kao i bazen,dete ne ide u vrtic jer ne zelim jos da ga upisujem..ja danas ceo dan nisam sela,evo sad,kad je rucak gotov ,ves opeglan a masina jos pere sledecu turu dok bebac spava,,kad ustane rucamo,prostrem ves i pravac na trening a mm i malac kod mojih i gotov dan...o kojoj organizaciji vi pricate??
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!