I to pricam ja koja sam Ne zaposlena, znaci zivimo sa jednom platom u kuci, i pod kreditom za stan smo... tako daaa... A jos kad dobijem i ja posao.... ihhh....user posted image
anck zavisi i kolika je ta jedna plata...
mm ima platu 45 000 din i samo od toga nema sanse da bi mogli da preguramo mesec, znaci da nemamo pomoc, morala bih da radim, sta god. nama su samo racuni sve zajedno sa vrticima 20 000 din, sad od februara kada maki krene. 10 000 rata za auto... i sta ostane 15 000 din.. to je smesno od toga ne moze da se prehrani cetvoroclana porodica. ja sam samo iskrena pa kazem da nama moji pomazu, a u srbiji 90 posto ljudi pomazu babe i dede i to je tako.. naravno kada pocnem da radim, necu ocekivati pomoc, ali do tada, hvala puno mojima. mislim nije to tema, nego to da od jedne prosecne plate u srbiji ne moze da zivi ni troclana porodica, kamoli sa jos vise clanova.
ja samo hocu da kazem da modesti i anck kada kazu ako imas za jedno imaces i za dvoje, to je samo stvar razmisljanja, da li ces imati. ako zelis dvoje stvorices za dvoje.
svi ovde to bukvalno shvataju, kao ako imas za jedno imas i za drugo, kao da je to para za jedno dosta i za drugo, a one misle na to da ako zelis imaces i stvorices i za dvoje, troje..