IZVORNA PORUKA: World
Lakše je odlučiti se dok si u mašini. Što reče moja drugarica - Kad više ne znaš gde su ti flašice, zakasnio si, sve je teže odlučiti se.
I meni se nekako cini da je tako...
Meni ne baš... To svakako zavisi od osobe, a i od prvog,tj.drugog deteta. Moj je vrištao po celu noć punih godinu dana. Danas je danju sjajno dete, razumno, kao da ima 10 godina, ali NOĆ! Kad veže da spava 4h ja sam na nebu. Dešava se da se budi i na po 1-2h. Ne mogu da zamislim da mi na sve to i beba kmeči , jedno sisa, drugo priča u pola noći o bagerima i kamionima. Jeste, sve se to jednog dana zaboravi, oni odrastu, ali za moje mentalno zdravlje, drugo dete bi bilo pogubno.
A i nekako osećam potrebu da budem samo sa jednim detetom, da se posvetim sada njemu. Svakim danom mu sve manje trebam, to se oseća... Nekako mi drugo dete dođe idealno kad ovo prvo malo odraste i kada je malo svesnije. Istina, bude veća razlika. Između sestre i mene je 4 god.razlika, odlično se slažemo, jako smo bliske. A između moje braće od tetke 1,5godina pa se i dan danas ne trpe iako imaju preko 30 godina. Mislim da ta razlika nije presudna...
< Poruku je uredio Azra_ -- 28.1.2014 0:34:20 >