IZVORNA PORUKA: Torbica
I mi smo svesno svako dete zeleli. Ma meni je srce puno kad Djole (3god) pita - gde je moja Anastasija? A ovaj mali svrcko kad je ostao kuci zbog prehlade, cim ustane trk u deciju sobu a ona prazna. Deca u vrticu! On prsticem pokazuje na njihove krevete i place i zali se na kineskom, 18 meseci ima. Tako da, uvek kazem nije lako ali je moguce, uz dobru organizaciju sve postici. Poc, mir imamo svako vece od 20h kad ih legnemo pa nadalje i to vreme je samo nase. Za sta god.
Izmedju prvo dvoje nam je dve ipo godine a izmedju drugog i treceg godinu ipo.
I kod nas ovako. I ove žalbe na kineskom, iako ima 21.mesec.
Kod mojih će između svakog biti razlika 2 godine (23 meseca, a sad 25).
IZVORNA PORUKA: serpica
Ja sam oduvek zelela troje dece i hvala bogu dobila ih. Ja cim izadjem iz porodilista pomislim kad ce vreme da prodje da se opet tamo vratim.Rekli mi da ne rizikujem 3.put a ja bih rizikovala i 4.-ti. Da je zdravlja i srece pa da mi se i ta zelja ispuni.Mozda sam luda,ali to je svakako najbolja odluka koju sam donela u zivotu. I da vam kazem, nemam ja bog zna kakvih uslova da ne shvatite pogresno,cak nemam ni posao za stalno,ali me nista u zivotu nece spreciti da radim jedino u cemu sam dobra-da budem majka.
I ja sam oduvek znala da je tri onaj broj. Ja nemam posao, ovaj fax još vučem (godine idu), i ne mogu da kažem da je finansijski aspekt sjajan. Al da sam čekala to nisma sigurna ni da bih imala ni jedno.
Meni je prva trudnoća bila sjajna i porodđaj i posle ko mačji kašalj, a drugo.. Uh. Tada sam mesecima pričala da da mi je to bilo prvo ostalo bi na tome. A sada se šalim da imam 50:50 posto, pošto sma obe strane iskusila.
Što se tiče toga da je organizacija presudna - jeste, al džabe to ako ne sudeluješ voljom u tome. Naravno da ima dana kad nije nimalo lako (već sad, a videćemo tek kad ih bude troje uskoro), al kad ih vidiš kako se zagrle, tepaju, kako su tužni jedno bez drugog... Nikakva odluka ne može biti ispravnija od ove.