Dugujem vam priču, a ne znam ni odakle bih je počela.
Dakle, let je bio dobar, autobusom smo razvezeni po hotelima.
Prvi utisak, fenomenalan. Hotel izgleda jako moćno, ne znam koliko će vam slike, moći dočarati pošto smo na fotoaparatu ispucali svo slobodno mesto, pa je sve ostalo slikano telefonima.
Lobby je fenomenalan, ogroman, akustičan, svako veče čika svira piano, i zvuči fenomenalno!
Još jedna stvar iz lobby-ja, koja je mene fascinirala:
Na recepciji smo odmah tražili "neku dobru sobu" uz 10eur, stvarno smo dobili fenomenalnu. Bila je na drugom spratu, ali nismo morali liftom jer je bila ona padina za kolica, pa onda niz hodnik... dovoljno daleko da ne čujemo recepciju (na kojoj inače nije galama), ali ipak dovoljno blizu da ne jašemo do sobe. Soba je prostrana, i gledala je na bazene i more.
Lobby bar... sladak. Prave grozan espreso, koji valjda ujutru popiti zbog redovne stolice. Inače kafu tražite: odvojeno Nes u kesici, toplu vodu i mleko (to je moj savet).
Kids club... ima pokriveni deo sa peskom, mana je što u bazenu nema nikakve zaštite od sunca, makar na stepenicama na kojima deca najviše vremena provode.
Temperatura...
Plaža... odlična za decu. Nema plivanja za nas odrasle. Kada je plima, voda kod bova je do guzice, a kada je oseka, na istom mestu, voda je do kolena.
Prelaz sa bazena na plažu (jedan od...)... meni je prelepo:
Rastoran na plaži:
Glavni restoran ima zatvoreni i otvoreni deo:
/svuda, sem u sobi, sme da se puši... /