cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Posteljina za decu

clock-img

26.10.2014, 14:47

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Didy,i ja sam od njih narucila Hello kitty,i perem na 60,super je..i svidja mi se za zimu,malo je deblja! A dzabe! I njihove step deke su super,tj,jorgani! 1400din..tako nesto!

clock-img

27.10.2014, 00:49

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Mati, poznato mi je to sa ćebencetom. Oni se tako vežu za te stvarčice.

Didy, hvala ti! Zadovoljna si posteljinama? Ja sve naletim na neke bzvz. Manji mi je problem šara i motivi koliko mi je važnije da je pamuk mekan i lep.

Von, ti imaš štep deku od ovih koje je Didy postavila link? Kakva je? Ja nikako ne volim one tanušne, krute, kao kartonom da se pokriješ. A ako bih uzimala posteljinu, onda bar i štep deku da kompletiramo.

< Poruku je uredio Azra_ -- 27.10.2014 1:04:30 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

27.10.2014, 04:29

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Njihovu step deku punjenu imam..lagana je. Ja sam zadovoljna..za ovaj period super!

clock-img

27.10.2014, 13:48

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Von, Didy, jeste ih kontaktirali preko FB poruke, ili telefonom?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

27.10.2014, 22:09

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Azra, ja sam ih preko fb kontaktirala, odgovorili su mi odmah.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

28.10.2014, 00:38

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Hvala Didy, javila se žena, samo nemaju te dezene koje ja hoću, tj. ne i štep deku uz takvu posteljinu. :-(

A onda naleteh na ovo:posteljina i baš mi se dopada, mada, i tu nema štep deke.user posted image Da li u navlaku za jorgan baš stavite jorgančić, ili ćebe? Nikada nisam volela te navlake, uvek nekako landaraju i spadaju, pa se jorgan ili ćebe u njima zgužva, ne bude ravnomerno svuda...

< Poruku je uredio Azra_ -- 28.10.2014 0:39:19 >

clock-img

30.10.2014, 00:33

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Prešli smo u krevetić! Sa prekrivačem ćemo se još nekako i snaći, ali jastuk, teško. Jednostavno, ne prihvata ni manji jastuk, nego samo onaj bebeći, tanji. Kada su vaša deca počela da koriste jastuke? A i jastučnice dimenzija 60x80 će mi biti praktične da od jedne napravim dve, ako ništa drugo.

clock-img

05.03.2015, 16:16

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja sam zadovoljna sa posteljinom koju klinci imaju,nesto su dobili za rodjendane od tetke,a nesto nam je baka sasila,samo sam kupila materijal na metar,pamuk je i koliko vidim ima takvih na netu da se poruci.Sto se tice cene,izadje na isto,ali bakinih je ruku delo,pa im je lepse! a i sasila im je i takve pizdame user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

05.03.2015, 16:22

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Mi smo za Marka porucili Angry birds posteljinu bila je na akciji 10 evra a doslo je:jorganska navlaka,carsaf i dve jastucnice...

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

05.03.2015, 19:19

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Imaju Winx posteljinu,rodjaci nam poslali iz inostranstva,bas je lepa i kvalitetna a kako obe imaju po dva komada necu je skoro menjati.Ja volim posteljinu koja se pegla i volim da bude bas kvalitetna pa i kada deci biram trazim isto to.

clock-img

24.12.2015, 10:37

clock-img

Anoniman

Nema teme, pa ne znam gde da potavim pitanjeuser posted image
htela bih sebe da obradujem ovom posteljinom za nguser posted image
pa mi recite kakva su iskustva sa Tac posteljinom koja se donosi iz Madjarskeuser posted image

user posted image

clock-img

24.12.2015, 14:18

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Kako iz Mađarske? Zar to nije turska posteljina? Kod nas ih je nekoliko prodavnica držalo, čak su imali i specijalizovanu radnju u PG, ali ne znam da li još uvijek postoji..

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

24.12.2015, 15:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Kako iz Mađarske? Zar to nije turska posteljina? Kod nas ih je nekoliko prodavnica držalo, čak su imali i specijalizovanu radnju u PG, ali ne znam da li još uvijek postoji..

jeste turska, ali nabavlja ih zena , sada iz madjarske ,cena smesna , na akciji su, ali me brine sastav 60 pamuk, 40 poliesteruser posted image

clock-img

13.02.2017, 19:00

clock-img

branki*

pencil-img

20828

kod nas jedna radnja koja prodaje materijale na meru se zatvara i sve je snizeno,prodaju posteljinu na metar,ja kupila 4 metra,imam od toga carsaf,jastucnicu i navlaku za jorgancic,dacu komsiki samo da mi porubi,metar je 200 din.roze boja,sundjer bob.nema vise,inace bih jos uzela,bas je povoljno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.02.2017, 19:06

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Branki, pa to je džabe!! taj materijal najčešće košta oko 400-500 dinara, znači ako ćeš da napraviš jastučnice, čaršav i navlaku za jorgan treba ti oko 6m i to je preskupo.
Ja sam obema kupila posteljinu iz Jysk-a, L sa ovcama a H sa Pepom, preskupa je ali se super pere i ne bledi, L izgleda i dalje kao nova a ima je već 3 godine.

clock-img

13.02.2017, 19:09

clock-img

branki*

pencil-img

20828

jeste,uzela bih ja jos ,ali nestalo,sve rasprodaju.lep je materijal na dodirmvidecemo kad se opere kakav ce biti,ali koliko god da traje,za te pare...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.05.2017, 10:19

clock-img

micamac

pencil-img

5

Pronasla sam jedan dobri online sajt koji prodaje posteljine. Bebi posteljine 100% pamuk Turskog porekla. Bojala sam se da porucim i kakva ce stici ali vrh je i saradnja odlicna. Mislim da bese OUTLETON tako neshto...

Cena pristupacna 1999 dinara.

clock-img

20.06.2017, 18:13

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Mi imamo 3 drugara i 2 para Lippo&Pippo :))

clock-img

15.08.2017, 11:10

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Žene drage, gde uzimate klincima posteljine a da nisu aktuelni animirani crtaći?
Nešto se nisam udubljivala u tematiku do sad jer realno za L sam imala više komada koje je podobijala (pepa.,sunđer bob...) i sad i D može da ih nasledi ali gospođica neće više hoće "lepe posteljine za velike devojčice" (udarila joj je ideja da je velika pošto kreće u školu)

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

15.08.2017, 11:37

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Yisk ima jako lepe.Valjda dobro napisah.
Ja sam porucivala ranije sa FB a neke smo dobili.
A na kraju mozes i sama da uzmes materijala pa odneses da ti neko sasije, nema tu mnogo posla.

clock-img

15.08.2017, 13:26

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Jysk user posted image
Less imas na fb stranice zena koje siju,bas su lepe,a mozes da biras dezene.

< Poruku je uredio veselica RR -- 15.8.2017 13:27:42 >

clock-img

15.08.2017, 13:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Hahaha skontala sam da nesto nije kako treba al me mrzelo da.prepravljam user posted image

clock-img

15.08.2017, 14:13

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ja sam kupovala nešto preko fb ali je izbledelo posle tri pranja.U Jysk ima stvarno svašta.Mislim da i sada ima neko sniženje

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image