Nama DR Baljosevic ORL isto dade dijagnozu alergijski rinitis.
Sve je krenulo od toga sto ona neeeeeenormalno hrce. Odvedemo je kod ORL jako uvecan treci krajnik. Svi se cude kako dete nikada nije bilo bolesno, ali ni ka da - nikada upala uva, bronhitis, up pluca .. nista nista .. samo jednom gnojna angina pre godinu i po. Temperaturice dve tri, koje su prosle same od sebe ne racunam, pri tom ide redovno u vrtic. Preko dana dete savrseno sve, kako zaspi to je grabljenje za vazduh, hrkanje, apneje i sl ... Taj prvi ORL nije pominjao alergiju, dao nam Tobradeks kapi i Operil, 7dana. Od njih bilo perfektno, besprekorno je disala, ali kako smo prestali njih da dajemo preko noci se sve vratilo, u Cetvrtak na kontroli - kod DR Baljosevica - skroz druga prica. Kaze da su joj edematozne nosnice i jako uvecan treci krajnik, te je po njemu to alergijski rinitis, pogotovo sto mi je sada u nekoj koprivnjaci. Misli da je predhodna terapija bila agresivna, to je za decu iznad 6god i unistava nervne zavrset_ke u nosu. Dao nam neke kapi na N i aerius, pa da se javimo opet za dve nedelje. Meni samo muka da vadimo to cudo .. bas mi se ne mili ... kada je zdrava ko dren pupu ... ali nos nam jeste katastrofa, on ne curi, ali tacno je natecena sluznica jer stalno se cuje kao da je pun, a nema nista i prica kroz nos, a dise na usta :( ....
Ali nema ostale simptome alergije, to tipa da su joj crvenkaste oci, da trlja nos, da slini .. to nema. Bas ne znam sta je :( ...
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 21.3.2015 17:26:12 >