cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pravopis

clock-img

08.05.2010, 00:41

clock-img

sanji

pencil-img

1583

IZVORNA PORUKA: cipiripi

pa jel si mama 2 princeze ili nisi? user posted image
a ovo na kraju je ocena user posted image user posted image user posted image
nepismena zeno user posted image user posted image user posted image user posted image

Čekaj još par meseci pa ćeš biti i ti nepismena kad ugrabiš sat vremena u ponoć da čvrkneš malo po tastaturi! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

clock-img

08.05.2010, 00:42

clock-img

Ellenica

pencil-img

763

IZVORNA PORUKA: Nedja

Meni su pravopisne greske na forumu sasvim ok, u smislu da ne obracam paznju na njih. Imam malo dete, i malo vremena. Tastaturu punu mrvica od plazme i predugacke nokte. Mrzi me da kucam velika slova. Cudo je da mi ijedna recenica ispadne kako treba (a inace sebe smatram veoma pismenom osobom, izmedju ostalog i zato sto mi je mama lektor, pa me oduvek ispravlja kad pogresim).
Volim da pustim mozak na pasu, pomalo, ponekad, pogotovo na forumu. Ne volim da razmisljam sta i kako cu reci. Onda nisam opustena.
Jedino sto ne mogu da podnesem je kad neko omasi rec. U smislu Lerna, kutLJaca, neminovAno, polUklinika... (ovo su primeri iz najblize okoline,a ima ih milion)user posted image

Podržavam

Namam je kad
(Imam ali me mrzi)
Nekada želim sto stvari da napišem u jednu rečenicu, pa zaređam greške i zareze.

Bitno da se koliko toliko razume.

Ali stvari tipa
reLna
fLižider reči koje su toliko svakodnevne a opet pojedinci nmogu da je upamte, posle 300 ispravki
E pa skoči mi kosa do plafona

< Poruku je uredio Ellenica -- 8.5.2010 0:44:15 >

Veliki sam mamin dečak

clock-img

clock-img

Anoniman

Zato sto ljudi imaju druge prioritete...Ja ih prva imam...Veruj mi da bi u ovom trenutku radije bila nepismena trudnjaca sa keceljom, koja prodaje mladi luk, nego sto znam tajne srpskog pravopisa...Tako je celom svetu prioritet zaradjivanje novca...user posted image
Uf, nesto sam izbedacena...to je sigurno od umora...user posted image

clock-img

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Sanji..jedva cekam da me i to strefi user posted image user posted image

a sta kazete da rec "reLna" user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

08.05.2010, 00:43

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

user posted image Ellenice.. u isto vreme "reLna" user posted image

clock-img

08.05.2010, 00:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cipiripi

a sta kazete da rec "reLna" user posted image

a na SENVIĆuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2010, 00:44

clock-img

Nana*

pencil-img

405

Leno i Nedjo ja sam licno na jednom slicnom Forumu pre nekoliko procitala, kako su zene bukvalno skocile na devojku koja je rekla:" Ja sam na forumu da se opustim, sta ce mi Gramatika". Svasta su joj napisale kako moze a se izvlaci na taj fazon, kako treba uvek da pazi na gramatiku ako je uopste isla u skolu... Znaci, uzas nisam mogla da verujem...

" No Martini, No Party" :))))

clock-img

08.05.2010, 00:45

clock-img

Ellenica

pencil-img

763

To mojha tetka tako kaže
ReLna FLizer i Fližider

Veliki sam mamin dečak

clock-img

08.05.2010, 00:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nana*

Leno i Nedjo ja sam licno na jednom slicnom Forumu pre nekoliko procitala, kako su zene bukvalno skocile na devojku koja je rekla:" Ja sam na forumu da se opustim, sta ce mi Gramatika". Svasta su joj napisale kako moze a se izvlaci na taj fazon, kako treba uvek da pazi na gramatiku ako je uopste isla u skolu... Znaci, uzas nisam mogla da verujem...

KLASICNE DUSEBRIZNICEuser posted image

clock-img

08.05.2010, 00:48

clock-img

Ellenica

pencil-img

763

Ma gluposti.

Jedino mogu da obratim pažnju ako je neka VELIKA greška u pitanju.
KAo npr. ako neko koristi reč ili je permutuje da joj promeni značenje.

Veliki sam mamin dečak

clock-img

08.05.2010, 00:49

clock-img

Nana*

pencil-img

405

IZVORNA PORUKA: verolino

Zato sto ljudi imaju druge prioritete...Ja ih prva imam...Veruj mi da bi u ovom trenutku radije bila nepismena trudnjaca sa keceljom, koja prodaje mladi luk, nego sto znam tajne srpskog pravopisa...Tako je celom svetu prioritet zaradjivanje novca...user posted image

Nemoj ti da si mi ubedacena user posted image
Meni su gramatika i pravopis jako bitni, stvarno bi se vratila u srednju skolu da nesto ponovim user posted image . Bruka kad vidim gde opalim zarez bez mozga onako.

clock-img

08.05.2010, 00:51

clock-img

Anoniman

Nemoj ti da si mi ubedacena user posted image
Meni su gramatika i pravopis jako bitni, stvarno bi se vratila u srednju skolu da nesto ponovim user posted image . Bruka kad vidim gde opalim zarez bez mozga onako.

ZNAM , I U PRAVU SI...LEPO JE VIDETI MLADOG COVEKA KOJI ZELI DA UNAPREDI SEBE NA SVAKOM POLJU...user posted image

clock-img

08.05.2010, 00:52

clock-img

Nana*

pencil-img

405

E a Verolino, aj da mi das jedan cas na PP ili Fb user posted image . Svasta bi ja tebe nesto pitala, cisto da uporedim sa onim sto ovde ne kontam user posted image

< Poruku je uredio Nana* -- 8.5.2010 0:53:13 >

clock-img

08.05.2010, 00:53

clock-img

Anoniman

e moram da vam napisem jedan primer(vec se zacenjujem od smeha)
moja "drugarica" redovno umesto reci snebivati se koristi snabdevati se. to su dva razlicita znacenja,ali ona misli(valjda) da snabdevati se znaci cuditi se,zaprepastiti se...
kaze,npr.:jaooo,on je toliko vikao na sve nas da sam se ja snabdevala" user posted image

clock-img

08.05.2010, 00:54

clock-img

Ellenica

pencil-img

763

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki sam mamin dečak

clock-img

08.05.2010, 00:56

clock-img

Anoniman

E a Verolino, aj da mi das jedan cas na PP ili Fb user posted image . Svasta bi ja tebe nesto pitala, cisto da uporedim sa onim sto ovde ne kontam user posted image

MILA, POSLAH TI ppuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2010, 00:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lenaJe

e moram da vam napisem jedan primer(vec se zacenjujem od smeha)
moja "drugarica" redovno umesto reci snebivati se koristi snabdevati se. to su dva razlicita znacenja,ali ona misli(valjda) da snabdevati se znaci cuditi se,zaprepastiti se...
kaze,npr.:jaooo,on je toliko vikao na sve nas da sam se ja snabdevala" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A da li ste culi za KANALIZIRANU TORTU???user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2010, 00:59

clock-img

Anoniman

neeeee. a od cega je ta torta? user posted image user posted image user posted image user posted image zamisljam da je sva u nekim kanalcicima...asocijacijauser posted image

clock-img

08.05.2010, 01:02

clock-img

Nana*

pencil-img

405

user posted image user posted image joj boze..

Draga odgovorila sam ti.
Ja bezim zene. Lepo je ponoviti Srpski sa vama user posted image

clock-img

08.05.2010, 01:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: lenaJe

neeeee. a od cega je ta torta? user posted image user posted image user posted image user posted image zamisljam da je sva u nekim kanalcicima...asocijacijauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa trebala je da bude karamelizirana, ali ne znam kako smo dosli do kanalizacijeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2010, 01:52

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2010, 08:53

clock-img

usamljena

pencil-img

756

ZNAM , I U PRAVU SI...LEPO JE VIDETI MLADOG COVEKA KOJI ZELI DA UNAPREDI SEBE NA SVAKOM POLJU...user posted image

user posted image     "Svakoga dana u svakom pogledu sve vise  napredujem" KLIK

Malo je OT ali me podset_i na ovo user posted image

< Poruku je uredio usamljena -- 8.5.2010 8:55:03 >

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

08.05.2010, 09:16

clock-img

buhla

pencil-img

2564

ovaj, mis'im... evo ja se prijavljujem da imam gomilu pravopisnih i gramatickih gresaka, neke su slucajne, a neke namerne... kao npr. misim, naranila, zajebato... ih sada sam pola zaboravila a imam ih itav "spektrum" user posted image
pokvarila sam izgovor jer sam se zezala nekada, ali sada sam resila da ga iispravim da bi svoje dete naucila da pravilno prica. evo ima samo mesec dana a ja njemu pricam kao odrasloj osobi.

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

15.05.2010, 23:08

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ja imam jednu dilemuuser posted image
Kada hocu da kazem da npr. moja Una lici na tatu jel se kaze"Ista je tata" ili "Isti je tata"user posted image
Nekako kad kazem sa ovim JE logicno mi je"Ista je tata" a kad kazem bez JE onda bi trebalo da bude "Isti tata"
Sva sam se spetljala,razumete me valjdauser posted image
E da,i da li se kaze "Pljunuti tata" ili "Pljunuta tata"user posted image
user posted image user posted image user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

15.05.2010, 23:10

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

reci ovako Una-Tata=kao jaje jajetu user posted image user posted image user posted image