cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pravopis

clock-img

02.10.2011, 01:48

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Sedi!!! 1!!!
user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

02.10.2011, 01:58

clock-img

Anoniman

UUUUUUUUUUUuuu...Pa ja ne mogu da dobijem keca...ja sam streberuser posted image
Ajmo, pitanje za sve vas-razlika izmedju ULTIMAN i ULTIMATAN je?

clock-img

15.11.2011, 13:43

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Evo jednog interesantnog sajta za vezbanje pravopisa kroz igru KLIK

clock-img

15.11.2011, 13:48

clock-img

degu

pencil-img

11332

Super ti je ovo Mei user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

15.11.2011, 13:51

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Bas je strava! Bogami onaj test opste kulture je tezak...sramotauser posted image

clock-img

15.11.2011, 13:53

clock-img

degu

pencil-img

11332

hehehe, njega još nisam isprobala, ali dala si mi zanimciju za uveče user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

15.11.2011, 14:07

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

E bas mi je drago. Sutra cu da te propitam...ali ne ko Soni njenog m...user posted image user posted image

clock-img

15.11.2011, 14:17

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Hahaha,najjace je test Kad kazem,mislim... tu imam 10.!!!user posted image user posted image

clock-img

23.01.2012, 22:14

clock-img

branki*

pencil-img

20828

zanimljivi ovi testovi,a ujedno i naucis nesto.eto,ja stalno govorim dusebriznik i ostrkondza,a ispade da gresim,da treba dusobriznik i ostrokondja!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

07.05.2012, 19:54

clock-img

Anoniman

da sam juce umrla ne bih znala da je pravilnije marsruta nego marsuta. u pravopisu pise da je bolje ovo prvo, ali ne i da je nepravilno ovo drugo.

clock-img

08.05.2012, 08:51

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Odličan link user posted image

clock-img

13.06.2012, 11:05

clock-img

Anoniman

clock-img

13.06.2012, 11:09

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Hm, sta reci? Kriterijumi postaju niski kao i na zapadu. Ovdje ima djece, zavrse 9-i razred i ne znaju tablicu mnozenja. I svi su u fazonu kao, pa sta ce im to ako im matematika nece biti poziv u buducnosti... Ok, pusti ih. Zato upisu fakultet i ne znaju recenice da sastave pa studiraju po 10 godina.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

13.06.2012, 11:25

clock-img

Anoniman

videla sam taj clanak, grozno! pa i do sad se desavalo da zavrse fakultet a ne umeju da sroce recenicu ili kako se pise "ne znam" ili "nemoguce".

clock-img

13.06.2012, 11:36

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Baš sad videh kod tebe, Tash, članak. Ovo je strašno! user posted image Pa čemu služi školovanje?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

13.06.2012, 11:37

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

13.06.2012, 11:39

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne čitaju lektiru, ne moraju da znaju pravopis, koriste se net jezikom... Kako će jednog dana izgledati razgovori i pisanje te dece?user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.06.2012, 11:40

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

kao u sms porukama user posted image

kad mi sestričina pošalje poruku ja je pola ne razumem!user posted image

clock-img

13.06.2012, 11:42

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Kad smo na ovoj temi - kako se piše apropo? Zajedno, odvojeno...Pitala sam i drugaricu koja završava srpski jezik i književnost, nije znala da mi kaže.

Nаšla na google-u, jedna reč "apropo". Ko nema u vuglu...user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 13.6.2012 11:45:20 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

13.06.2012, 11:44

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Baš tako kako si napisala, zajedno.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.06.2012, 11:45

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Tako, jedna reč - apropo.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

13.06.2012, 11:47

clock-img

Cunce

pencil-img

348

Da, pravopis im ne treba, ali zato treba istoriju da uče iz turskih serija user posted image
(rođaku je prof. u školici rekao da prati onog Sulejmana, seriju, i to nije bila sprdnja već je čovek to rekao celom odeljenju da, umesto da čitaju, pogledaju seriju)

clock-img

14.06.2012, 09:42

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Reakcija studenta Uciteljskog fakulteta na najnoviju odluku ministarstva prosvete: "одлучијо самда више неморам да пазим на право пис јел министарство просвете толерише све могуће правописне грешке као и мешање 2. писма. дали ће им се та одлука исплатити видеће мо када гомила децама почне да пише овако попут ја. такође морам да изразим понос што сам први при писању овога статуса применијо најнове стандарде министарства просвете србије. велики поздрав за сви моји пријатељи који подржавају моју идеу. образовање на првом месту, све остало на другом а право пис на најзадњем месту. толико од ја. хвала ви свима на указано стрпљење и на читање овој текста."

i tako

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

14.06.2012, 09:50

clock-img

soni

pencil-img

5581

bas sam se razocarala, pa tek sada nista nece znati...prvo zato sto ne moraju...... a to ne znam ili nemoguce nece ni znati da je greska.. a tek one glasovne promene..
da , ucice iz turskih i spanskih serija..uzas.. jos kad mi se neko pohvali da malo govori spanski ( zato sto je od rose salvahe ili kako god gleda::)

IZVORNA PORUKA: ksena

videla sam taj clanak, grozno! pa i do sad se desavalo da zavrse fakultet a ne umeju da sroce recenicu ili kako se pise "ne znam" ili "nemoguce".

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

14.06.2012, 09:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Zamislite ovakav pismeni rad:

smešan događaj
idem s ortakinjom i neki lik stane maše busu da stane.bus stane on ladno digne nogu na speneicu i veže pertlu.vozač O_o a lik one ladniji od leda. LOL