Nemam pojma da li ima adekvatnija tema, ako se neko seti, prebaciću.
Elem, zanima me, da li recimo kada negde idete, priuštite deci neka mala zadovoljstva u smislu - vožnja u luna parku, platite toplu čokoladu, kokice, itd. Milsim i redovno u svakodnevnim šetnjama, ali i vanredno, ako ste negde na putovanju.
Eem, sada smo bili na Zlatiboru, i znate već, priča se o tamošnjim cenama, kako je sve skupo što se tiče kafića, restorana, na Zlatiboru i Kopaoniku. Ja bih rekla da su na Zl, nešto veće cene u odnosu na Bg, recimo plazma šejk je na Torniku 380 dinara, s tim što mi nismo hteli da sedimo unutra, nego smo napolju bili na snegu (ispred K2). Onda recimo na spomeniku, radi isto samo jedna kafana, ako se odlučiš da se sediš napolju, i sunčaš se, na snegu (kao i većina, manjina sedi unutra u toplom), onda čekaš pola sata red napolju da bi uzeo čaj, toplu čokoladu, kafu, a cena je za nijansu niža u odnosu na Tornik, ali opet, skupo,
E sad, primetila sam dva tipa porodica, jedni kupe deci toplu čokoladu i sl, drugima napamet ne pada, posebno onima sa više dece (samo za 3 tople čokolade, u plastičnoj čaši, ode preko 1.000 dinara).
Šta vi radite u ovakvim situacijama?
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir