Pošto nemam nekog mudrog rešenja da seu Srbiji opskrbim svim potrebnim stvarima za razuman novac, a da stvari budu kvalitetne - ja sam se dogovrila sa rodbinom u inostranstvu da ja njima dam, recimo, 100e a da mi oni kupe šta mi treba. Obzirom da meni tetka za 100e donese 5 kofera garderobe - isplati se. Tamo jakna za dete, debela, zimska (postavila sam davno slike u "dečjoj garderobi") košta od 5 do 15 funti, da biraš, a to je oko 600-1800 dinara. Bodići, po pet u kompletu, su po par funti, tako je isto i za trenerkice i ostalo. Muški duksevi 3 funte, ženski isto, ma da ne nabrajam. Tako se snalazim, em dobijem kvalitetne stvari, em za male novce.
Inače, mene je, iskreno, strah da sad oderem karticu za 1000 evra da bi otišli na more, mada bih mogla, limit mi dozvoljava, ali mi je to nekako strašno. Te pare ipak NISU MOJE, mislim, jesu, ali to je kao da unapred sebe uvaljujem u go*na da bi se baškarila 10 dana pod palmama. Naravno, ko ima mogućnosti i organizuje se dobro - sasvim sam ok s tim, ja govorim da ja ne smem jer volim da imam što manje opterećujućih stvari, troškova, čak i kada je mm bio bez posla a krpili smo se jedva, nama su svi računi uvek bili plaćeni na vreme, kirija nije kasnila ni dan, jednostavno, ne volim da dugujem, čak mislim da se ne bih mogla ni opustiti na moru kad bih znala da me čeka prazan buđelar kad se vratim kući.
< Poruku je uredio BubaMira -- 25.7.2011 11:08:29 >