cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kucni budzet

clock-img

18.07.2011, 16:51

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Baj d vej, nema veze ni sa omekšivačem. I to sam menjala, sklanjala, dodavala...

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.07.2011, 16:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

I meni ostaju fleke na crnom vešu, ali ako nije pamuk, tipa pantalone ili suknje od kepera.

clock-img

18.07.2011, 16:57

clock-img

Anoniman

Probajte da stavite manje vesa ili da povecate nivo vode. Sada vecina masina ima tu opciju, dodatno ispiranje ili povecaj nivo vode u kojoj se ispira a mislim da ima i za pranje. To ce natavno povecati troskove ali necete imati glekav ves

clock-img

18.07.2011, 17:03

clock-img

Nadja

pencil-img

90

A ja se obradovala sto ova masina bar nema miris jer je novija nema tri godineuser posted image u prethodnom stanu je bila vec koriscena nekih 6 pre nas, pa je bilo bas strasno...ali su me docekale fleke sa novom...hvala na objasnjenjima user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2011, 17:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Zasto tecni prasak nije dobar za masinu. Ja sad kupujem samo taj

Navodno nema u sebi omekšivač za vodu i slabije pere. Ja kombinujem i jedan i drugi, zavisi šta perem. Crni veš uvek perem perwolom kao i obojeni, a beli praškom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.07.2011, 17:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

I uvek crni veš dodatno ispiram, nikad mi nisu ostajale fleke. I ja imam Candy mašinu ali za 6kg veša sa gornjim punjenjem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.07.2011, 17:08

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Je l' koristite Calgon? Ja uvek. I provalila sam te bele fleke u mom slucaju su bile od omeksivaca. Uvek koristim Ariel prasak, sad sam uzela + omeksivac varijantu tako da nema potrebe za dodatnim omeksivacem, a fleke se vise ne pojavljuju. I mi imamo Candy, 5 kg onu sto se odozgo otvara.

clock-img

18.07.2011, 17:15

clock-img

Anoniman

Ja imam te tecne praskove posebno za svaku vrstu vesa, te pervole i cuda... nisam primetila da mi je ves lose opran, a ni ne prlja se bas tako da mu treba ne znam sta. Meni se cini da ti praskovi u prahu uvek vise skidaju boju sa odece i da mi brze bledi. A za masine i tehniku mislim da nisu pravljene da traju duze od 5 godina (ove nove generacije) tako da ne racunam ni da ce mi duze trajati.

Ja stavljam calgon, ali procitah malopre negde da od njega nema nikakve vajde.

clock-img

18.07.2011, 17:17

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Hej zene:  Ves masina user posted image

clock-img

18.07.2011, 17:18

clock-img

Nina...

pencil-img

2364

Ja ga stavljam, pa se sve kao nadam da ima neke vajde od njega ... ako nista drugo, barem malo da opravda cenu ...

A to da su napravljene da traju odredjen broj godina (kratko) verujem i ja, jer je sad sve od tehnike manje-vise postalo potrosna roba....

clock-img

18.07.2011, 17:21

clock-img

Nadja

pencil-img

90

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Hej zene:  Ves masina user posted image

jeste raspisasmo se u off topic, mozda moze nekako da se copy na deo o masinama

clock-img

19.07.2011, 10:40

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Sad ima dosta sajtova koji svaki dan objave neki "deal": depilacija, zubar, kuglanje,... nađe su tu svašta s vremena na vreme. Popusti su od 50% pa naviše. Ne škodi da pogledate:
kolektiva
grupovina
kupime

< Poruku je uredio *Alexx* -- 19.7.2011 10:41:53 >

clock-img

19.07.2011, 11:59

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

meni prasak od 2 kg traje jedva mesec danauser posted image
ne smem ni da racunam koliko trosimo mesecno,ali oko 800-1000 eura u proseku,i sad kad vidim kako je Nadja napisala ja nemam pojma gde mi sve pare oduuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

19.07.2011, 12:20

clock-img

Verus

pencil-img

11942

znas kako kazu isidora, sto vise zaradjujes vise trosis...ja zaista verujem da je to tako.

clock-img

19.07.2011, 15:21

clock-img

Anoniman

Evo ovako, zadnja statistika naših primanja i rashoda:

Moja plata: 430 e

Kirija 150e , režije (komunalije) + 2x pelene 150e, mužev kredit 100e = 400 e  Kratko i jasno, ostane 30 e. I ja pojma nemam kako, po ovome, mi preživljavamo. Ali eto, nekako preživesmo, a nismo gladni. Hm, mi smo neki čudaci  user posted image user posted image

Završavamo sa otplatom kredita za koji mesec (vratili smo 2000e a mm je bio bez posla doooobar deo otplate kredita), i ni tu mi nije jasno kako smo uspeli. user posted image

Mm je sad dobio posao i primaće 300e.

I garant ćemo tek sad biti gladni user posted image

Moja poenta bi mogla da bude da se sve može, kad se MORA user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 19.7.2011 15:23:21 >

clock-img

19.07.2011, 15:23

clock-img

Anoniman

Bubo, dobio posao? Pa to je super vest, nek mu je sa srecom.

clock-img

19.07.2011, 15:27

clock-img

Anoniman

Hvala. Daaaa, dobio je posao, pisala sam pre par nedelja u "lepim vestima" user posted image Šef prodaje i servisa u jednoj Slovenačkoj firmi.

< Poruku je uredio BubaMira -- 19.7.2011 15:28:08 >

clock-img

19.07.2011, 15:31

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Woohoo, Bubo, sa srećom!

clock-img

19.07.2011, 15:37

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Woohoo, Bubo, sa srećom!

Hvalaaa! user posted image

clock-img

19.07.2011, 15:39

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

čestitaaaaaaaaaam user posted image  u zdravlje da trosite novu platu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

19.07.2011, 16:05

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

jeco bas sam ovo htela i ja da napisem user posted image
bubo uzivajte sad user posted image
mi smo silom prilika ziveli sa 70e 6 meseci,mm imao neku glupost na poslu pa mu skidali skoro celu platu da bi sto pre otplatio a ja malo pre toga dala otkaz,bas nam je bilo ''veselo'' tih danauser posted image
inace verus stvarno i u pravu,sto vise imamo vise trosimouser posted image
jednostavno ne znamo da stedimo a i ne bismo da uskracujemo neka sitna uzivanja,tipa rucak u restoranu,izlazak u kafic ili da kupimo mateji nesto kad nam se svidiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

20.07.2011, 06:42

clock-img

Anoniman

Bubo, nisam znala da ti je muz dobio posao! jeeeeeee user posted image  to je super vest!

clock-img

20.07.2011, 09:56

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Ja sam dosla do porazavajuceg saznanja da je nama najveca stavka nakon hrane - cigarete! Dnevno oko 400 dinara(mm i ja zajedno pusimo vise od 3 pakle dnevno), mesecno 12000. Na godisnjem nivou to je preko 1400euser posted image Verovatno i vise jer vikendom nam odu i preko 3 pakle dnevno

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

20.07.2011, 10:05

clock-img

Anoniman

gagana, eto razloga da ostavite cigarete user posted image

clock-img

20.07.2011, 10:08

clock-img

viking

pencil-img

6644

Gagana, ne znam da li sam dobro čula (pošto ne pušim) ali mislim da su juče poskupele cigarete...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla