cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kucni budzet

clock-img

24.03.2011, 15:32

clock-img

MarijaBg

pencil-img

3138

Moja mama ima pika karticu, super stvar, ja nikako da izvadim i sebi

clock-img

24.03.2011, 15:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Kako se uopšte dobija ta kartica? Nikad se nisam raspitivala.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.03.2011, 15:36

clock-img

Anoniman

Uzmeš u Rodiću bilten - prijavnicu , odneseš u firmu , oni ti napišu prosek plate , predaš to u Rodić i za oko mesec dana dobiješ karticu na kućnu adresu . Njome kupuješ sve u Merkatoru - garderobu , tehniku , plastiku , sve sem hrane i hemije ti ide na rate . Sama izbabereš datum u mesecu kada će da prave presek , i svakog meseca ti stiže račun - rata koji plaćaš kao i ostale račune . Ako je kupovina 6 000 ide na 4 rate , a a kako se vrednost kupovine povećava tako se i broj rata povećava . Kamate nema .

clock-img

24.03.2011, 15:36

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Super stvar kod rodića je Pika kartica . Mi smo uzeli neke stvari na 12 meseci bez kamate - plaćali Pika karticom , i super se isplati . Recimo , plazma TV koji je oko 55 000 , dobiješ 10% popusta pa mu je cena onda 50 000 , i na 12 rata ... Super isplativo . Nema šanse da bi poljunula 50 000 odjednom .

sad videh odgovoruser posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 24.3.2011 15:37:49 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

24.03.2011, 15:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Tnx, BM user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

19.05.2011, 18:09

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Nemam pojma kako, mi ovog meseca što se tiče struje ostadosmo samo u zelenoj zoni, račun nam je 1600,00 a čini mi se da je struja i poskupela od aprila?

mislim, ne bunim se što nam je mali račun user posted image

clock-img

19.05.2011, 18:11

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Nemam pojma kako, mi ovog meseca što se tiče struje ostadosmo samo u zelenoj zoni,

mislim, ne bunim se što nam je mali račun user posted image

i miuser posted image

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

19.05.2011, 18:14

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

Ciklama i vi?

Mi uvek bar malo odemo i u plavu, ali sada ne, a ništa nismo drugačije radili nego inače.....

clock-img

19.05.2011, 18:15

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

osim što smo bili 3 vikenda odsutni, a uglavnom smo 2!

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

19.05.2011, 18:16

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

IZVORNA PORUKA: moja ciklama

osim što smo bili 3 vikenda odsutni, a uglavnom smo 2!

user posted image a mi smo uvek tu, a sada nismo bili 3 dana - bili na slavi u Bosni, eto samo to je razlika:)

clock-img

19.05.2011, 18:51

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

nama je 2500 racun sa pretplatom,meni masina za sudove i ves radi svaki dan,nekad i 2 puta dnevno,bojleri su stalno ukljuceni...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

19.05.2011, 18:56

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

IZVORNA PORUKA: isidora88

nama je 2500 racun sa pretplatom,meni masina za sudove i ves radi svaki dan,nekad i 2 puta dnevno,bojleri su stalno ukljuceni...

to je baš malo....

da li neko zna, da li je u Beogradu struja skuplja nego u ostalim gradovima? po ovome što isi kaže, trebalo bi da jeste - jer je meni račun 2100 sa pretplatom, a bojler palim samo noću, mašinu za veš samo noću, mašinu za sudove nemam. znači samo mi računar upaljen ceo dan, kuvam po potrebi za nas dvoje, ništa preterano.

Isi u Novom Sadu beše jeftina preko dana? Znam da u Kamenici jeste.

clock-img

19.05.2011, 19:01

clock-img

jance

pencil-img

6439

kako kad i kako kome.. nama je evo stigla 8000 ovog meseca, za sta je navodno kriva moja grejalica iz kupatila, koju ja palim na maksimum 10min dnevno. e sad, ja sam preuzela stvar u svoje ruke pa bojler ukljucujem na 2 sata dnevno kad se kupamo, iskljucila iz struje sve el. uredjaje koji mi samo tako "stoje" eventualno pokazuju vreme, pa cemo videti kolka ce biti usteda... da, tv ukljucujem samo u poslepodnevnim satima.. jedino mi je komp ukljucen veci deo dana...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

19.05.2011, 19:10

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Nama je racun za struju zimus bio oko 3500-4000 a grejemo se sa dve TA peci.Jeftina struja nam se pomera svaki dan pola sata unazad (sat je pokvaren u zgradi i koliko god su ga puta namestali da krece jeftina od 23h on se opet nastavi pomerati).Inace,masinu,bojler i peci ukljucujemo po jeftinoj,a rucak pravim normalno pa koja me struja zapadne.TV je ukljucen otprilike stalno,komp takodje.Sada nam je racun oko 2500.A nemam ni masinu za sudove,tako da ne znam kako je kod Isi racun 2500 sa tolikim koristenjem struje.Cak ni ves masina ne radi svaki dan.

clock-img

19.05.2011, 19:11

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

IZVORNA PORUKA: JMPM

Nama je racun za struju zimus bio oko 3500-4000 a grejemo se sa dve TA peci.Jeftina struja nam se pomera svaki dan pola sata unazad (sat je pokvaren u zgradi i koliko god su ga puta namestali da krece jeftina od 23h on se opet nastavi pomerati).Inace,masinu,bojler i peci ukljucujemo po jeftinoj,a rucak pravim normalno pa koja me struja zapadne.TV je ukljucen otprilike stalno,komp takodje.Sada nam je racun oko 2500.A nemam ni masinu za sudove,tako da ne znam kako je kod Isi racun 2500 sa tolikim koristenjem struje.Cak ni ves masina ne radi svaki dan.

ni ko mene

clock-img

19.05.2011, 20:27

clock-img

bebać

pencil-img

2235

ništa ja te uštede ne pratim,meni je to samo dodatno opterećenje,a možda je ušteda u 5-10 eura,možda griješimuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

19.05.2011, 20:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

IZVORNA PORUKA: bebać

ništa ja te uštede ne pratim,meni je to samo dodatno opterećenje,a možda je ušteda u 5-10 eura,možda griješimuser posted image

pa ja recimo plaćam 40 eura manje struju od komšinice pored, koja ne vodi računa o jeftinoj a živi sama - nije lovatorka, nego jednostavno je baš briga - pali bojler danju, pali grejalicu čim malo dune vetar, mašinu danju itd....

clock-img

19.05.2011, 20:38

clock-img

Anoniman

mm i ja nismo potrosili ni onih 350 kb, a ni ja ne vodim racuna o potrosnji. Bojler je ubek ukljucen a znam da pustim i dve masine za redom... ali valjda gde nas je dvoje pa ne trosimo toliko

clock-img

19.05.2011, 20:40

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

inače, mene muževljeva rodbina, koja živi u Bosni, godinama ubeđuje da kod vas ne postoji ta opcija sa jeftinom strujom, -  oni su u Foči........

clock-img

19.05.2011, 20:41

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

IZVORNA PORUKA: MaliMis

mm i ja nismo potrosili ni onih 350 kb, a ni ja ne vodim racuna o potrosnji. Bojler je ubek ukljucen a znam da pustim i dve masine za redom... ali valjda gde nas je dvoje pa ne trosimo toliko

koliko plaćate?

clock-img

19.05.2011, 20:47

clock-img

dunja RR

pencil-img

30420

znam da si pisala da ti muž često putuje, sigurno i to ima uticaja, jel primetiš razliku kada nije tu u potrošnji?

mi eto 3 dana nismo bili, i manji račun nego prošli mesec.....

IZVORNA PORUKA: MaliMis

clock-img

19.05.2011, 20:48

clock-img

Anoniman

poslednji racun iz marta je 2.457.

clock-img

19.05.2011, 20:55

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: dunja RR

inače, mene muževljeva rodbina, koja živi u Bosni, godinama ubeđuje da kod vas ne postoji ta opcija sa jeftinom strujom, -  oni su u Foči........

Dunja ima nekad naveče ta jeftina struja,samo što ja to ne pratim...dok nisam radila veš sam prala uvijek ujutro,a sad kako radim perem kad dodjem s posla-posle podne....doduše sad će biti manje sigurno,jer nas do 16,00h nema nikog u kući i sve je pogašeno....ne radi mi rerna,ni komp ni tv...ništa....ali inače ja to ne pratim...mi i nismo neke štediše...a nismo ni lovatori....nego eto tako se naviklo i tako i ostalouser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

19.05.2011, 21:13

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

nije jeftina struja preko dana nego nocu od 23huser posted image
ni mi nismo potrosili tih 350 kwuser posted image
inace u kupatilu nam 24h gori sijalica,tv radi po ceo dan i komp takodje,masinu za sudove i ves palim nocu uglavnom pre nego sto legnem ali bar svaki drugi dan perem i preko dana,bojlere nikad ne gasim,imam veliki frizider sa zamrzivacem,mikrot. sve svakodnevno koristim,super sto je ovako mali racun,ja sam se plasila da mi ne stigne bar duplo veci,necu da se bunim dok je ovoliki user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

19.05.2011, 22:01

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja tu jeftinu jedino koristim kad palim ves masinu, namestim tajmer i sama se upali.

A mislim da je svuda to isto  od 23 pa do negde ujutru do 6

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.5.2011 22:10:49 >