IZVORNA PORUKA: BubaMira
Sad se set_____ih nečeg - ne znam da li sam pisala o ovome , ima fora kako ja prođem jeftinije sa kozmetikom za kupanje : recimo , Nivea , Dove i slični gelovi za tuširanje koštaju od 250-300 din za 250 ml . Ja njih više ne kupujem ,jer za 190 din kupim Afroditinu kupku&šampon u jednom od 1 l!!! Ima ih u svakom DM u i Liliju , a i u marketima , i to u verziji med i mleko , lotos , narandža , kokos ... I taj 1l za 190 din mi traju baš dugo ,a super su...
i ja kupujem te od 1l, a traju baš, baš dugo, meni u principu na kozmetiku i hemiju inače odlazi jako malo para( samo nas je dvoje);
ne šminkam se jer ne volem( volim da imam jedino dobru maskaru, ali i nju retko stavim), mažem pantenol na lice-110 din krema traje oko mesec i po-dva, dezodorans mi traje dugo, parfema imam nekoliko, sve što sam podobijala za rođendane-njih ne kupujem
mleko za telo mi mama kupi, jer ona vole tako, ali mi i ono dugo traje, kao i glicerinska krema za ruke, tipa 2-3 meseca.....
koristim Sensodin pastu za zube, jeste mnogo skuplja od ostalih, ali se mnogo manje stavi, jer je i mnogo kvalitetnija, tako da traje duže od standardnih pasti za zube, a mnogo bolje izbeli zube( volem kada su mi beli jer inako su mi izbačeni ko kod zeca, pa bar da se i bele ko zecu
)
sapun za ruke koristim tečni, kupim dopune od 1l, dugo traju a nisu skupe.
šampon-Bio šampon ili Nirel, samo koristim te medicinske( imam puno kose ali je tanka), a oni su koncetrovani i dugo traju.
deterdžent za veš i sudove, domestos i ostalo kupujem po potrebi, ali i to mi dugo traje....
muž: brijači, pena za brijanje, sve ostalo zajedničko čini mi se....
tako da je meni hemija mala stavka
toalet papir velika pakovanja uzimam.....na pijaci, jeftinije je nego u marketima......
frizerku imam u Borči( skidam joj kapu, godinama dolazim kod nje, pa imam ooooogroman popust), pramenovi sa feniranjem 600 din, a skroz su ok, farbam izrastak na mesec i po, i kada imam neke sastanke( obično ih više natempiram u dva dana-baš zbog frizure), isfeniram se kod frizera ( ne znam sama lepo) u kraju, 350 din( duga kosa), ali svako 6 feniranje je besplatno
, leti se slabo feniram.....jer često plivam, a sada i treniram, pa bi frizura trajala do treninga
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.7.2010 11:43:30 >