cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova?

clock-img

08.09.2014, 10:57

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ne volim dlakeeeee ali nigde ...sem kose user posted image Pa sam to prenela i na mm user posted image

clock-img

08.09.2014, 12:03

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Ni ja ne volim dlake,osim na gornjoj polovini glave (obrve,trepavice i kosa) user posted image .Moram da preciziram da ne bude da negujem brkove user posted image

clock-img

08.09.2014, 12:52

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Definitivno da.. ustvari ja i nisam bas za brijanje nego za depiliranje brazilsku depilaciju ja skidam sve sve osim kose obrve i trepaviceuser posted image

Ayan <3

clock-img

08.09.2014, 13:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dlake samo na glavi,i uzgajam pelcere na rukama,sve ostalo ćao ćao...

clock-img

08.09.2014, 13:54

clock-img

mati

pencil-img

6667

Ja sam vise za depilaciju, brijanje bas ako mora...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

08.09.2014, 21:42

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Kod mene nema brijanja, osim pazuha. Ovo ostalo cupalicom a skracivanje makazama

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

09.09.2014, 01:25

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

IZVORNA PORUKA: Figaro88

IZVORNA PORUKA: marince RR

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Svidja mi se ideja sa strelicom user posted image mislim da će vrlo uskoro da se realizuje.

Ja necu,posle da mi se smeje celo selo user posted image

user posted image
Meni svejedno dok ima sexa....

Joooooooj, plačem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

10.09.2014, 11:51

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Kad imas vremena zasto da ne user posted image
Ranije sam frizurice pravila, sad nema sanse, puno vremena oduzme, jos sam i corava pa ispromasujem, a dan na zalost traje samo 24h, a ja bi da spavam nekad. Sad rade makaze i skracivanje.
Muz je nesto spominjao da ce me on. Aha...on samo obecava i nista, posle bude "Ne smem ja, bojim se da te ne posecem"...

clock-img

10.09.2014, 12:18

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Uvek sam za to, ne mogu da zamislim zbunje , sumu i siprazje user posted image
Klasicna depilacija epilatorom boli, vosak nisam imala hrabrosti da probam, ali mislim da cu nekada kada budem mogla sebi vise da se posvetim i smanjim ulogu mame user posted image , otici u salon . Za sada je tu brik.... moj najbolji prijatelj.

clock-img

10.09.2014, 12:20

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Nikada nisam obrijala intimni deo, i koliko sam sumovita ko zna koliko bi mi brijaca trebalouser posted image Vosak je za mene zakon, jes' da boli, ali prebolim brzo user posted image

clock-img

10.03.2015, 23:06

clock-img

Andrea W

pencil-img

57

Kod nas ja uvek prva zapocnem tu rabotu, sa namerom da ja budem bez ijedne dlacice, a da se moj dragi samo podsisa, a na kraju sve ispadne obrnuto. On se uzbudi dok to radi, pa me zamoli da ga ja obrijem, a kad dodje red na moju sumicu, krene malo makazicama da stricka i onda mu prsti zalutaju gde ne treba i eto...

clock-img

10.03.2015, 23:08

clock-img

amdn

pencil-img

1598

naravno da sam za, lakse je nekako :)

clock-img

11.03.2015, 00:50

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Sto se mora nije tesko...ZAuser posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

11.03.2015, 00:56

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Mislim sve pozitivno. user posted image

clock-img

11.03.2015, 00:57

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Mislim.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

11.03.2015, 06:27

clock-img

Plavusa34

pencil-img

197

obavezno mrzim dlakeuser posted image

clock-img

25.07.2015, 11:29

clock-img

beautifulsoul

pencil-img

2

Brijem i jako ispuca i iziritira se koža.Sledeći dan bocka i izgleda katastrofa a svrbiiii.Neko je preporučio pantenol kremu počela sam da mažem posle brijanja,fino smiri kožu.Imam viška balzama za kosu sad i to stavim kad se tuširam,jer kao omekša dlake.

clock-img

25.07.2015, 11:34

clock-img

amdn

pencil-img

1598

of kors, mada je depilacija zakon, al kad nemam vremena za dep. onda brijac u ruke user posted image

clock-img

25.07.2015, 11:52

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Naravno,po meni svaka zena treba da obrije barem pazduh i noge pogotovo leti......a sto se tice intimnih delova sto da ne,lepse izgledauser posted image
Na depilaciju nisam nikad isla,nekako se bojim da je to jako bolno,ali brijem sve vec od svoje 12te godine.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

25.07.2015, 11:54

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da iko skida dlacice sa intimne regije sa weet kremama? Bas mi je teze u trudnoci da se sredim dole .... ranije sam trimerom resavala sve dlacice sa te regije al sad kako mi je teze nosim se mislju da probam ove kreme. Sta vi mislite, kakva su iskustva ?

clock-img

25.07.2015, 12:01

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Maraj,za to neznam stvarno mozda ces dobiti odg.ja sam u trudnoci koristila ogledalo,pa sam se tako obrijala.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

25.07.2015, 12:05

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao kato probala sam brujacem.... to je mucenje.... sve pazim da se ne iskasapim jer gledam u ogledalo.... jos sam stavila penu za brijanje. Posle alkoholom dezinfikovala....bas mi se upalilo bilo. Imala sam svrab jedno 10 dana. Posle se smirilo. Zato sam mislila da l da probam sa kremom....user posted image

clock-img

25.07.2015, 13:58

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Meni su te weet kreme prejake. Bukvalno buknu noge kamo li intimnijie delovi.

clock-img

25.07.2015, 14:05

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja ne bih stavljala weet kremu dole. U trudnoci sam isla na depilaciju, to mi bilo najlakse. Malo se istrpi ali bolje nego kasapljenje.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

25.07.2015, 14:07

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Ja koristim lycia kremu za intm. delove i to mije najprihvatljivija varijanta. Od brijanja me sve posle bocka,svrbi i pecka, a vosak mi nesto mucno dole da koristim mada jesam i to . U svakom slucaju sve to je za mene jedan veliki smor!Maraj, moj zakljucak, mislim da su kreme najprihvatljivija varijanta za intm. delove

IZVORNA PORUKA: Maraj

Da iko skida dlacice sa intimne regije sa weet kremama? Bas mi je teze u trudnoci da se sredim dole .... ranije sam trimerom resavala sve dlacice sa te regije al sad kako mi je teze nosim se mislju da probam ove kreme. Sta vi mislite, kakva su iskustva ?