cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova?

clock-img

17.03.2011, 12:20

clock-img

MaDi

pencil-img

116

Mnogo dobar recept ... ne zelis dlacice na user posted image ne zelis posle brijanja da se crveni,..da pece,.da bocka dok rastu...

E ovako dva sata pre nego sto zelite da radite generalku na user posted image user posted image

user posted image napravite sledecu smesu...

1 zumance se dobro umuti sa par kapi limuna i kafena kasika secera...kada se to dobro umuti...dodati u to malo bebi ulja (jedna kafena kasika) sa tim namazati predeo koji zelite da brijete... naravno to treba da stoji na user posted image oko 2h...zato staviti dnevni ulozak... kada prodje 2h..odraditi posao...ako se bas uhvati tj stegne samo malo pokvastiti ali znaci brijete se umesto kupki ,sapuna,pene itd to vam je neka vrsta kupkice ili pene...deluje fuj ali... kada ste obavili onda ide drugi deo onaj belanac koji vam je ostao u njega sipati par kapi alkohola ili hidrogena(3%) i namazati..par minuta nek ostoji..nastavite kupanje... mnogima to pomaze...koza bude glatka...nema iritiacije itd... valjda sam lepo napisala...

Kad nekog voliš...

clock-img

17.03.2011, 14:31

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

I ja volim kad je glatko user posted image

clock-img

17.03.2011, 14:48

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

nakon carskog a i od osmog meseca trudnoce nisam mogla ni noge da dofatim... veliki dan za covecanstvo je bio kad sam dofatila brijac u ruke.. tad sam se osetila ponovo zivom

clock-img

17.03.2011, 14:50

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Mm mene lepo obrije , jer sad je i ne vidim nikako user posted image

clock-img

17.03.2011, 14:52

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja mogu i zmureci da se obrijem...vec godinama se brijem ... sve !

kad sam bila trudna nikakav prodblem user posted image jedino mi je noge brijao jer nisam mogla da ih dohvatim user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.3.2011 14:53:22 >

clock-img

17.03.2011, 17:33

clock-img

eni26

pencil-img

3380

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja mogu i zmureci da se obrijem...vec godinama se brijem ... sve !

kad sam bila trudna nikakav prodblem user posted image jedino mi je noge brijao jer nisam mogla da ih dohvatim user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma i ja to zmureci ,sto ti kazes godinama se brijes pa znas napamet.Ali ipak preskocim sad pokoju,pa to mm sa uzivanjem obavlja user posted image A za noge je obrnuto, ipak ja sama depiliram. A kako ih ne mozes dohvatit'? Jesu li ti do zemlje? user posted image

clock-img

17.03.2011, 17:53

clock-img

moja ciklama

pencil-img

1653

ja intimni deo NIKADA više da se brijem brijačem, 2X sam to uradila, i htela sam da umrem koliko me je bolelo kada su ponovo nicale..

Depilacija topla za 5 i u sopstvenom i u kozmetičkim rukama
Depilacija hladna,ako radi kozmetičarka 4, ako je sama radim 3, jer postoji mogućnost od podliva.

Kreme, pene, ne nikako!

Braun je Ok, ali samo za odmor i prvu pomoć, ne uvek!

Tako toje stvari kod mene..

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

clock-img

25.04.2011, 22:43

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

Za mene ne postoji drugo... samo redovno brijanje... ne volim dlake (na sebi) ma gde god se one nalazile...user posted image

clock-img

29.04.2011, 17:47

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

U zadnje vrijeme, tacnije zadnjih 11 sedmica se brijem samo kad idem na pregled, sto sva sreca i nije tako cesto. Inace, posto mm i ja "postimo" i nema hm hm, i onako ne vidi da sam zarasla ko' tropska suma poslije kise...user posted image  

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

29.04.2011, 19:47

clock-img

bebać

pencil-img

2235

IZVORNA PORUKA: MaDi

Mnogo dobar recept ... ne zelis dlacice na user posted image ne zelis posle brijanja da se crveni,..da pece,.da bocka dok rastu...

E ovako dva sata pre nego sto zelite da radite generalku na user posted image user posted image

user posted image napravite sledecu smesu...

1 zumance se dobro umuti sa par kapi limuna i kafena kasika secera...kada se to dobro umuti...dodati u to malo bebi ulja (jedna kafena kasika) sa tim namazati predeo koji zelite da brijete... naravno to treba da stoji na user posted image oko 2h...zato staviti dnevni ulozak... kada prodje 2h..odraditi posao...ako se bas uhvati tj stegne samo malo pokvastiti ali znaci brijete se umesto kupki ,sapuna,pene itd to vam je neka vrsta kupkice ili pene...deluje fuj ali... kada ste obavili onda ide drugi deo onaj belanac koji vam je ostao u njega sipati par kapi alkohola ili hidrogena(3%) i namazati..par minuta nek ostoji..nastavite kupanje... mnogima to pomaze...koza bude glatka...nema iritiacije itd... valjda sam lepo napisala...

joj ove ribice me nasmijaju,baš im je mjesto u postu nema štauser posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

29.04.2011, 20:32

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

zato staviti dnevni ulozak...

Ja ni sa velikim uloskom ne bi pokrila svu tu povrsinu user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

29.04.2011, 20:36

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Ja bih izbacila ulje, i dala im da popasu user posted image  a posle ori Mile, ori al dubokooo

clock-img

29.04.2011, 20:37

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Juuuu user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

29.04.2011, 20:50

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

naravno da brijem. od depilacije sam odustala nakon prvog i jedinog pokusaja da to sama izvedem, jer me bilo blam da idem kod kozmeticarke, i nakon sto sam namazala vruci vosak, ukapirala sam sta sam SAMA SEBI URADILA i koliki sam skot mazohisticki user posted image odlepljivala sam se dva sata, placuci kao malo dete i rekla sam sebi NIKAD, ALI NIKAD VISE! user posted image a znam da je stetna depilacija, pa nesto i ne zalim sto mi nije uspelo. u vezi njega, ne da mu ne bih prisla dlakavom, nego nikad u zivotu! srecom, obostrano je, pa se razumemo user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

29.04.2011, 20:52

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

a sta mu je naopako dlakavo user posted image
nije valjda ono sto ide tamo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

29.04.2011, 20:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

user posted image user posted image user posted image jao Olga, vriiištim user posted image

clock-img

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

nije na srecu, nista, osim onoga sto je kod vecine, ali ja ni to kod vecine ne volem user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Ne znam šta vam je danas, ali se uguših smejući se... opetuser posted image

clock-img

29.04.2011, 20:54

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

e , ako to nije moze da se razmata user posted image
ziv bio brijac user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

clock-img

Anoniman

Vika, jes' ovo ti postala Mortiša? user posted image

clock-img

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

prvomajski vikend nam je user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

29.04.2011, 20:55

clock-img

Vika

pencil-img

1767

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Vika, jes' ovo ti postala Mortiša? user posted image

Jes vala, dosta sam vam bila puppyuser posted image

clock-img

29.04.2011, 20:57

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

IZVORNA PORUKA: Olga RR

user posted image user posted image

Moj makazicama samo seckauser posted image

I ja...

Prepone depiliram naravski.
Ali kad mi je jedna žena rekla da je skroz depilira, i ništa je ne boli?!
Pa ja bih umrla user posted image

clock-img

18.07.2011, 15:08

clock-img

Anoniman

Ziveo brijac, skroz na skroz user posted image mm ne zameram naturalni izgled jer smo oboje beli ,a ne plavi a i nismo nesto rundavi user posted image ; jednom sam ga naterala da se obrije ,koliko da viidm kako to izgleda i iskidala se od smeha svaki put kad bih videla pokosenu livadu user posted image

clock-img

13.02.2013, 22:31

clock-img

gugutka

pencil-img

272

IZVORNA PORUKA: Verus

user posted image

IZVORNA PORUKA: Rina

IZVORNA PORUKA: lu

Ja sam definitivno ZA golo, bez dlačica, i kod žene i kod muškarca,nimalo mi nisu privlačne dlačiceuser posted image

user posted image
Smrt dlakama!!user posted image user posted image user posted image

user posted image