cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova?

clock-img

28.10.2016, 12:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Imaju posebne trake za prepone, koliko znam. A i kozmeticarke su navikle i imaju isto to izmedju nogu, tako da ne obracaju paznju na tudju p**.
Ja idem jednom mesečno na brazilsku depilaciju, tempiram da bude posle mens. I ne bih menjala ni za kakav brijac.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.10.2016, 13:20

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ivana i ne boli te?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.10.2016, 13:25

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Isi, boli, prva traka. Ali koren se mnogooo istanjio. Redovnom depilacijom se i dlake istanje i prorede. Kada rastu su meke, a ne kao od brijaca.
Ne znam kakve su ti dlake, ali ja stvarno preporučujem svima brazilsku. Jos tu poslednju nedelju kad budem "najdlakavija" sam u mens. periodu,tako da ni ne obratim paznju.

clock-img

28.10.2016, 13:31

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Tako i ja. Depiliram se uvek posle menstruacije, tad najmanje boli. Ja se depiliram već punih 20 godina, bila sam bliži rođak majmuna, sad su se proredila i oslabile dlake od depilacije, ali i dalje ih ima. Moja sestra depilira mušterije u tangama, nikad nisu gole. Čak ima i neke tange za jednokratnu upotrebu, obučeš ih, ona ih posle baci. I ja ne skidam sve, tako da ona pomeri gaće koliko treba, ne skidam ih.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

28.10.2016, 13:53

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Da, i ja sam u tangama, isto pomeri. I ova kozmeticarka ima te za jednu upotrebu.

clock-img

28.10.2016, 14:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Meni je to skroz normalan bol tj podnošljiv. Zaboli u sekundi i to prva traka, posle više i ne osetim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

28.10.2016, 14:40

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

znaci nije tako strasno? jel vi brijete bas bas sve, ja bih sve komplet, ne volim nijednu dlacicu da imam.
i koliko placate, nemam predstavu kako se krecu cene? sa kojim voskom radite?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.10.2016, 18:35

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Isi,ovde kosta 500 din. Radi se toplim voskom. I ne ostane ni jedna dlačica.

clock-img

28.10.2016, 19:31

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kad se sjetim svog depiliranja u trudnoci user posted image umrla kad nisam

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

29.10.2016, 10:20

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

A ne plasite se infekcija? Jel nema urastanja dlaka, crvenila?
Mene plasi higijena u salonima, ne bih neku infekciju da navucem

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

29.10.2016, 10:41

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Sto je Ivana napisala to sam i ja gore u postu , vremenom te dlake postaju sve slabije , ni mene nikako ne boli vise .
Ja se skroz skinem lakse i njoj i meni lepo sve poskida i cao . Ne mogu da se brijem jer se ospem osetljiva mi je koza , Isi a dlake najcesce urastaju od brijanja , a kad se cupaju iz korena nece. Ja idem kod zene koja ima bas bas cist salon , bavi se med. pedikirom , limfnom drenazom ..i ima tu jos dosta stvari sto ona radi sto zahteva visok nivo higijene , ne bojim se vec godinama idem , i kod ove moje je 500di

clock-img

29.10.2016, 10:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Isi, ne plasim se, sa takvim stvarima se niko ne igra. Nisam imala nikad nikakvih problema. Radim brazilsku vec sedam godina, otprilike.
Imas u nekim salonima i onaj vosak za jednokratnu upotrebu, stade mi mozak kako se zove, set_icu se.
Setih se, secerna pasta i ona je skuplja od običnog voska

< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 29.10.2016 10:54:50 >

clock-img

29.10.2016, 11:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Moja kozmetičarka radi sa hladnim voskom ali nije onaj iz tubice, ona ima mali aparat u kome se lagano greje vosak zlatne boje, nanosi se štapićem i skida sa trakicama. Ja ne volim topli vosak, ne mogu da podnesem pomisao da je to već korišćeni vosak user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

29.10.2016, 21:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Imamo i temu Brazilska depilacija