cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li znate da šijete?

clock-img

12.03.2013, 21:56

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Neznam ali imam jaku volju da naučimuser posted image

clock-img

12.03.2013, 21:56

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

znam da sijem i volim to. upravo se spremam ovih dana da sasijem sari haljinicu za rodjendan.

clock-img

12.03.2013, 21:58

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja sam pokusavala da nucim,ali jednostavno mi ne ide.Ako treba nesto da se zasije mm preuzimauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

12.03.2013, 23:04

clock-img

Dada81

pencil-img

2618

IZVORNA PORUKA: indy_25

znam da sijem i volim to. upravo se spremam ovih dana da sasijem sari haljinicu za rodjendan.

To mi je tako super user posted image Ja imam neotpakovanu germany masinu,bas razmisljam ,kako poceti,rado bih minimalna uputstva ili''opleti''pa sta ispadne,za pocetakuser posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

clock-img

13.03.2013, 00:25

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Bas nista, a volela bih da znam user posted image

clock-img

13.03.2013, 00:30

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Znamsamo da zakrpim neku rupu user posted image

clock-img

13.03.2013, 00:31

clock-img

cicibanns

pencil-img

191

i to je nesto :)

clock-img

12.09.2013, 04:02

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Znam, jos kao tinedzerka sam naucila od mame i tad sila sebi suknje i bluzice. user posted image Ali odavno nisam sila, retko sta zatreba i nema se vremena... Pre par godina sam jos i sila, najcesce ceri kostime za maskiranje, banere, garderobu za lutke, sitne pokloncice itd.
Danas kad sam rekla mm-u da mi izvuce masinu on me pitao odakle nam masina user posted image Znaci toliko je dugo nisam koristila, zaboravio covek da postoji user posted image Sasila sam upravo 28 vrecica za poklone sa inicijalom iz imena dece i zapocela ceri haljinu princeze. Mogla bih da joj cesce sijem, posebno te kostime i haljinice, iz toga ne izlazi...
Inace imam Singer-icu, dobila od sveki.

You give them life, they give you more to live for...

clock-img

12.09.2013, 07:52

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Slabo, znam da zakrpim nesto kad se pocepa carapa il slicno user posted image to je sve, al nisam se ni trudila puno da naucim. Mama ima masinu i stalno me treala da ucim al .. eto ne da mi se.

A bas gldam juce kako da sasijem sama lejzi beg...pa me sad kopka user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.9.2013 7:54:52 >

clock-img

12.09.2013, 08:11

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Znam da sijem pomalo.Deci poneku majcicu ili trenerke donji deo.Sila sam sebi suknje i torbe ali sve je to sitno.Mama mi sije ceo zivot,to joj je posao i nikad nije htela da me nauci.Uvek je govorila da ako naucim,pocecu da sijem i kuci za pare a to je za nju strasno. Ne u smislu da je sramota ili nesto slicno vec je ona tako pocela i sad se evo iskrivila sva od sedenja za masinom jer je pre podne sila na poslu a posle podne kuci.Ceo dan za masinom vec 20 godina...

clock-img

12.09.2013, 08:18

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

Anck nije njega tesko sasiti,tesko ga je napuniti! Pa zamisli da ti se raspe taj stiropor,ko ce to pokupiti posle?Znas li ti koliko se to vrlja po kuci posle? user posted image

clock-img

04.11.2013, 13:12

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image
Evo haljince sto sam sasila ceri za 4-i rodjus!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

04.11.2013, 14:50

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Svaka čast! Preslatka haljinica. Ja ne znam da šijem. Nije imao ko da me nauči. Mama ne zna, jedna baka rano umrla, a druga živela daleko.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

04.11.2013, 14:54

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Torbice pa ti baš ozbiljno znaš da šiješ...haljina je predivnauser posted image

clock-img

04.11.2013, 20:38

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Hvala zenice puno!
Ma ni meni niko nije pokazao, nego mi je mm poklonio masinu kad sam se udala za njega! I sta cu ja sa njom, ne znam ni da je upalim?!!user posted image E kad je rekao - pokazace ti moja mama osnovno!!! Ja se lepo upisem na Narodni Univerzitet Bozidar Adzija, pred kraj prve trudnoce, i zavrsim osnovni kurs. Sasijem sebi i duks za porodiliste. Kad je mala imala 4 meseca vratim se na srednji i odmah nastavim i visi, i zavrsim to. Kaze mm, ne dolazi kuci bez diplome!user posted image A ja spremala magistarski inace. i tako ti ja polozim za krojacicu, bez zezanja. user posted image jako volim, to me opusta. Sad cu da nadjem u slikama jos ponesto... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

04.11.2013, 20:42

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Torbice svaka castuser posted image I za haljinu i za kurs,ja ne mogu da se nateram da odem da zavrsim za poslasticara i ako nemam ni pola tvojih obavezauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

04.11.2013, 20:45

clock-img

Didy

pencil-img

7274

IZVORNA PORUKA: Torbica

Hvala zenice puno!
Ma ni meni niko nije pokazao, nego mi je mm poklonio masinu kad sam se udala za njega! I sta cu ja sa njom, ne znam ni da je upalim?!!user posted image E kad je rekao - pokazace ti moja mama osnovno!!! Ja se lepo upisem na Narodni Univerzitet Bozidar Adzija, pred kraj prve trudnoce, i zavrsim osnovni kurs. Sasijem sebi i duks za porodiliste. Kad je mala imala 4 meseca vratim se na srednji i odmah nastavim i visi, i zavrsim to. Kaze mm, ne dolazi kuci bez diplome!user posted image A ja spremala magistarski inace. i tako ti ja polozim za krojacicu, bez zezanja. user posted image jako volim, to me opusta. Sad cu da nadjem u slikama jos ponesto... user posted image

Kakvasi ti kraljica, Torbice!user posted image Ti si kao moja kuma koja je završila pravni faks i onda upisala kurs za frizerku da bi znala neki zanat, da zaradi još nešto sa strane.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

04.11.2013, 22:07

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image
Evo jedna iz Dubaija, 5-i mesec treci put trudna. Moja majica a i trendza!

Patrijarh Pavle

clock-img

04.11.2013, 22:13

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Torbice svaka castuser posted image a haljinica je prelepauser posted image
Ja bukvalno ne znam konac u iglu da uvucem a kamo li da sijemuser posted image

clock-img

04.11.2013, 22:13

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image
Jos jedna iz Dubai marine, moj sivi duks a i onaj namdzarasti ispod, ne vidi se bas user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

04.11.2013, 22:15

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

user posted image user posted image user posted image kad volem!
Figaro, Didy, Dijana, hvala! Didy, i ja uvek kazem - nikad se ne zna, zanat je zanat! user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

04.11.2013, 22:27

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Torbice svaka čast user posted image Ti si žena zmaj user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

04.11.2013, 22:54

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Ma nisam Jole, tako se potrefilo, nisam znala ni da udenem iglu kao svet! user posted image Pronadjoh se u tome, dodje mi kao psihoterapija, bukvalno, mozak na pasu!

Patrijarh Pavle

clock-img

04.11.2013, 23:04

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ma kako nisi,ja se divim i tvojim obrocima kako sve postigneš pored troje mališana,a još i šiće,alal vera user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

05.11.2013, 07:38

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Torbice imaš zlatne ruke.

Ja znam na mašini da zašijem posteljinu i tu se moja umetnost završava user posted image

Volela bi da me neko nauči, jer ja sam slabi teoretičar. Meni sve mora iz prakse. I moja baba i baba od mm zanju da šiju, ali su ipak previše stare da bi me naučile.

I flunked anger management! }:->